Jsou to rytíři?

Založil standa, 08.02.2006, 16:15:54

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

standa

Ahoj, mám doma hrad Black Falcon, loď černých rytířů, hrad lvích rytířů a pak ještě nějaké dračí, netopýří a s býkem ve znaku.Ty poslední tři teda za nic nestojí a nepočítají se k rytířům?

EDIT: Změna "Předmětu"
Tuitio Fidei et Obsequium Pauperum

Aki

To je otázka pohledu. Někdo je počítá, někdo ne. Oficielně to samozřejmě k rytířům patří. Někdo má rád tzv "Classic Castle" které pro něho končí vlčími rytířemi (pro někoho končí už Černými rytířemi) a někdo bere v potaz ještě KK1 (ale třeba už vyřazuje netopýry).

Já osobně mám vcelku rád všechno - včetně některých částí současných řad (tedy počítám je mezi rytíře). Takže i KK2 (ale zajímají mne pouze štíři) a vikingy.

standa

No ty nové za moc nestojí, ale ještě se mi docela líbí set 4811(ten mám), ten panáček mi ještě jako rytíř připadá.
Tuitio Fidei et Obsequium Pauperum

muzzo

Citace od: Aki kdy 08.02.2006, 16:29:06
To je otázka pohledu. Někdo je počítá, někdo ne. Oficielně to samozřejmě k rytířům patří. Někdo má rád tzv "Classic Castle" které pro něho končí vlčími rytířemi (pro někoho končí už Černými rytířemi) a někdo bere v potaz ještě KK1 (ale třeba už vyřazuje netopýry).

Já osobně mám vcelku rád všechno - včetně některých částí současných řad (tedy počítám je mezi rytíře). Takže i KK2 (ale zajímají mne pouze štíři) a vikingy.

Přesně řečeno ;D Vítej z5 Aki Já třeba miluji z KK2 . ;) Ale jinak bych to pálil na hranici ala Konyáš ;D

Jarmila

Citace od: muzzo kdy 08.02.2006, 19:19:54

Ale jinak bych to pálil na hranici ala Konyáš ;D

Zadrž, Koniáši, zadrž. Ničil bys kouřovými zplodinami ovzduší. Co chceš z lega spálit a není to ožužlané, okousané, fujtajblové, tak to nasyp do pytle a přines do příští lego-hospody. My matky s haranty si to rozebereme. Předem vřelé díky.  ;D ;D ;D
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

Llevelyn

Jo, pobijem se o to..hádej, kdo zvítězí....? >:D >:D >:D

Jasně, jakékoliv přebytky, kostky lehce poškozené, jakkoliv blééébarevné, ty na nichž zapracoval zub času i zub dětský a jsou ještě použitelné, cokoliv kdo nechcete, nepotřebujete můžete hodit do placu. ;)

Jinak krom telettubie knights se mi líbí cokoliv, včetně vikingů, ofcourse. ;D ;D
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

werrac

Jo, jo, veskerou prebytecnou bleee sedou sem :-) :-)

Petrjr

Citace od: Jarmila kdy 08.02.2006, 20:12:54My matky s haranty si to rozebereme.
Hele, děvče, nezapomínej také na tatínky s drobotinou  ;) . Ale pravda, Tebe bych asi nepřepral  :P

J_BOB

ja za castle povazujem uz od legoland castle po vikingov. KK2 su tiez castle. Su sice hnusny, ale castle to aj tak su......nebolo by jeenoduchsia behat podla triedenia na lugnete? :) to sa mi celkom zahovara  ;D btw raz som robil do skoly projekt o legu a dal som si tu pracu zistit vsetky rady aj castle napr, dokonca aj odkedy do kedy sa vyrabali. za classic castle ja osobne povazujem legoland castle, ktory sa vyrabal od 1978 az po 1986.
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

Jarmila

Citace od: Petrjr kdy 09.02.2006, 08:08:01
Citace od: Jarmila kdy 08.02.2006, 20:12:54My matky s haranty si to rozebereme.
Hele, děvče, nezapomínej také na tatínky s drobotinou  ;) . Ale pravda, Tebe bych asi nepřepral  :P

cha cha cha

Znáš přísloví: Když se dva perou, třetí se směje?
Pravděpodobně bychom se my dva štouchali o kostičky, ty by padaly na zem a pod stolem by seděla malá, drobná, nenápadná osoba a v klidu by si je posbírala.  ;D ;D ;D
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

Aki

Citace od: J_BOB kdy 09.02.2006, 09:13:48
ja za castle povazujem uz od legoland castle po vikingov. KK2 su tiez castle. Su sice hnusny, ale castle to aj tak su......nebolo by jeenoduchsia behat podla triedenia na lugnete? :) to sa mi celkom zahovara  ;D btw raz som robil do skoly projekt o legu a dal som si tu pracu zistit vsetky rady aj castle napr, dokonca aj odkedy do kedy sa vyrabali. za classic castle ja osobne povazujem legoland castle, ktory sa vyrabal od 1978 az po 1986.
Počkej, počkej. Dotaz zněl poněkud jinak! Nemluvilo se tu o castle (tedy hradech), nýbrž o rytířích (tedy figurkách)! Pohled na celé série mi přijde poněkud komplikovanější. Hodně bude záležet na tom jak si kdo termín "série Castle" vyloží...... >:D >:D

J_BOB

za rytierov povazujem panacikov z hradov....teda ne napr tu damu z KK1 hradu ale proste rytierov....to sa spozna ;) skor ako rytierov neberiem vikingov. vikingovia su u na vikingovia, ne rytiery.....btw premenovanie zhulenych rytierov na telletubies sa mi paci :) mozno, keby poopravili na krabiciach napisi KK2 na castle - teletubbies, hned by bolo vsetko vporiadku  :)
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

Raistlin M

Já to mám vcelku jasně srovnané, s těmi Castle sety.

Sbíráme Lego? - Ano
Kdo označuje typově sety? - TLC
Jsou třeba Frighti nabo KK2 řazeni mezi Castle? - Ano

Všechno je to tedy Castle.

To, že se mi i třeba v Technicu něco nelíbí a něco ano, přeci neznamená, že to není Technic.  ;)

rdk

Citace od: Raistlin M kdy 09.02.2006, 13:29:49

IMO to není tak jednoznačný. TLC pojem "Castle" už dávno nepoužívá. Dnešní hrady sou pouze "Knights Kingdom 2" nebo jak. (Ne)zařazení pod "Castle" je pouze záležitost fanů. 8)

Raistlin M

Citace od: rdk kdy 09.02.2006, 13:34:57
Citace od: Raistlin M kdy 09.02.2006, 13:29:49

IMO to není tak jednoznačný. TLC pojem "Castle" už dávno nepoužívá. Dnešní hrady sou pouze "Knights Kingdom 2" nebo jak. Zařazení pod "Castle" je pouze záležitost fanů. 8)

Aha. ::)

I tak....hrady to jsou. :) V reálu se určitě ve středověku našly i v různých kulturách i úchylnější věci, něž jsou Jayko a spol. :)

Abbott

Když se to někomu líbí, tak ať si to k hradům počítá, ne???
Já třeba to nové lego už nemusím, ale 100 lidí - 100 názorů...

Tadeas

Já už k castlu řadím i vikingy a vlastně vše co se dá do castlu použít.

Rever

Už se to tady řešilo hodněkrát, rytíři z KKII mohou přijít někomu, kdo má hodně starých rytířů, jako kdyby byli odněkud z Marsu, přesto mají také něco do sebe, třeba štíři se hodí i k těm starším.

Divocak

Bohužel asi jsou:) Ale Draci jsou ještě fajn oproti tomu co mělo přijít pak...