Kočárky a LEGO deti

Založil najJulinka, 12.11.2006, 22:21:53

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

Rever

Tak to jsem ani neměl ponětí, že by staří minifigové neměli ruce, docela by mě zajímalo jak by vypadal nový minifig stojící vedle toho starodávného  :)

najJulinka

Citace od: Samík kdy 15.11.2006, 15:19:55
Citace od: najJulinka kdy 15.11.2006, 15:04:07
Díky  Samík ;) Oni nemali ksichtíky? Možno vizerám ako pako tu, ale som troška mladá a prvé Lego sme mali v 1986 a internet máme tiež ešte len chvíľu, tak ešte som všetko nepreskúmala  ;)

Ze začátku neměli minifigové vůbec žádné ksichtíky. Ksichtíky se objevily až někdy v roce 1978, kdy se začali vyrábět minifigové, jak je známe..
Btw tady jsou scany různých starších katalogů, tak se můžeš podívat.. 8)
http://www.peeron.com/scans/

Díky. Tú stránku obzerám, ale  neviem prečo občas mi nechce natiahnúť obrázok, na starom počítači natiahne stále a tu na novom (pred pár týždňami kúpenom - fakt novom) to občas zblbne. No ja som si nebola istá, lebo som našla samé miniatúrne obrázky tých starých figov... Ináč my sme tých figov ako deti volali PAJČIK alebo panďulák  ;D Aj teraz ich tak voláme...  ;)
Aj tak som zalaskovana... Do detí, Lega, mäsa (nie surového) a ešte aj do priateľa a všeličoho :D

betakaroten

Citace od: Rever kdy 15.11.2006, 15:29:46
Tak to jsem ani neměl ponětí, že by staří minifigové neměli ruce, docela by mě zajímalo jak by vypadal nový minifig stojící vedle toho starodávného  :)
Asi takto:

najJulinka

Myslím, že dvere na domoch pre starých boli na výšku 4 a teraz sú na 5  ;) Aj tie dvere by bolo zaujímave mať ale asi na hranie by boli skoro na nič ku domčekom  ;)
Aj tak som zalaskovana... Do detí, Lega, mäsa (nie surového) a ešte aj do priateľa a všeličoho :D

Rever

Citace od: betakaroten kdy 15.11.2006, 16:32:19
Citace od: Rever kdy 15.11.2006, 15:29:46
Asi takto:

Stejně ti staří minifigové vypadali divně, kdyby tenkrát už existoval internet, tak by se v nějaké diskuzi určitě strhl flame, kde by většina přispívajících nové minifigy odsoudila a tvrdila, že přece něco takového nebude nikdo nikdy kupovat, jako je to třeba teď s minifigy, kteří mají růžový (LtFlesh) obličej a ruce  :)

najJulinka

No presne. Asi máme podobné názory. Ja som za pokrok. Ale je fakt, že sa mi najviac páčia Legá z 80tých a 90tých rokov. Ja osobne rada staviam domčeky a tak a teraz sú aj tie domčeky také málosúčiastkové  ;D No Bonanza sá zdá byť fajn. A veľa mamin povedalo, že LEGO by kúpili, ale že sú také divné, že oni chcú také ako kedysi, ja im poradím konkrétne sety, ale v obchodoch sú samé BIONICLE a neviem také čudá v popredí a ostatné tak nevidno...  :-\ Ja keby som robila v Legu, tak by som krásne veci povymýšľala - ako deti sme o takej robote snívali, že vymýšľať Legá - brat autá a obaja domy, mestá...  ;D

Rever

pro najJulinka:

Nevím, jestli jsi to zaznamenala, ale na http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=8959.0 je velice pěkně vyřešena výroba dítěte z Lega, i když netuším, jestli se vejde do toho tvého kočárku   ;)

primaholka01

jo jo jo,přikláním se k tomu,tohle mimi je fakt super, a rozhodně nemá žádnou konkurenci  ;)

najJulinka

Je to pekné. Do kočíka sa nevojde, ale však to nič...  ;)
Aj keď je to v podstate dospelácky krýpeľ, keď sa to tak vezme...  :-\

Samík

Citace od: najJulinka kdy 21.11.2006, 22:40:40
Je to pekné. Do kočíka sa nevojde, ale však to nič...  ;)
Aj keď je to v podstate dospelácky krýpeľ, keď sa to tak vezme...  :-\

;D ;D no jo, lilipután. Holt budeš asi muset udělat větší kočárek..
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost! Tím prvním si ovšem nejsem tak jist!
--Moje Brickshelf galerie--

***Banana.com

Miluju kočárky.. >:D

betakaroten

Citace od: banana.com kdy 21.11.2006, 23:09:20
Miluju kočárky.. >:D
E? Opakování matka moudrosti?

Chudák kůň! Až pojede do kopce, budou buřty lítat >:D

Benelli_2000

Ty kanálovy mrtvolný dětičky jsou fakt cool :-)
Kombinace růžový s kostrama je super.
Blue coats of the Carribean. No more Jack Sparrow (Captain jack Sparrow).