(cizí) Komiksoví minifigové

Založil Hansel, 05.11.2006, 15:16:29

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Hansel

Tak tohle je ovšem naprosto luxusní! :o
Ten chlapík si tím musel dát neuvěřitelné práce (nebo ten, kdo to vyráběl).
Já mu to tak závidím. Mít k tomu pořádné město, to by byly crossovery, uááá!!!

link

I když mírně infantilní :)

Mellory

Citace od: Hansel kdy 05.11.2006, 15:16:29
Lingvistická otázka pod čarou:
Myslíte, že je vhodnější tvar komiksoví minifigové, či komiksové minifigy.

Pohled laika:

Obojí je asi možné, ale já bych se spíš přikláněl k první variantě (tj. minifig - rod mužský životný). 8)

Jinak roboti byli dříve zařazováni pod rod mužský neživotný, ale v dnešní době spadají pod rod mužský životný.

EDIT: Já věděl, že to nějak zamotám. ;D

Já z těch komiksových minifigů drtivou většinu neznám, ale musím uznat, že alespoň ti, co znám, jsou velmi povedení. ;) Na druhou stranu musím říct, že nejsem moc velký fanda custom minifigů....
Nothing is true. Everything is permitted.

J_BOB

minifigy sú parádne a Spawn je super, ale ja radšej mangu  >:D
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

Samík

Sice taky skoro žádné z těch minifigů neznám ale jsou opravdu moc pěkně udělaní. Muselo to dát docela dost práce a toho času, co nad tím musel strávit... :P
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost! Tím prvním si ovšem nejsem tak jist!
--Moje Brickshelf galerie--

otaznik

Mě to přijde dost divný, tohle asi není téma pro LEGO (pro minifigy).

Hansel

Citace od: otaznik kdy 05.11.2006, 21:08:05
Mě to přijde dost divný, tohle asi není téma pro LEGO (pro minifigy).

Ono to spíš není téma prokaždého, část hrdinů také neznám. Pro mě je to perfektní skloubení koníčků. Jen by to chtělo ještě vhodné kulisy, to by pak byly scény, i komiks by se z toho dal udělat :) A taky někdo nezkousne takové úpravy.
Mé dílo se rozrostlo o další kus.
I když mírně infantilní :)

Poco

Zaujímalo by ma, či sú to nálepky alebo sú nafarbené. Keď to je nafarbené, tak klobúk dole. :o

Benelli_2000

Tak tohle jsou určitě nejzajímavější a možná i nejpovedenější custom figy, jaké jsem kdy viděl. Jak již bylo zmíněno výše - přímo si říkají o LEGO comics. Třeba se někdy dočkáme...
Blue coats of the Carribean. No more Jack Sparrow (Captain jack Sparrow).

J_BOB

Citace od: Poco kdy 06.11.2006, 22:47:20
Zaujímalo by ma, či sú to nálepky alebo sú nafarbené. Keď to je nafarbené, tak klobúk dole. :o
no ten Spawn je nálepkový... :)
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

hal1aeetus

J0hny54

Moc povedený, některý figy mi berou dech :)

Jindroush

A teď nám prozraď, čo si predstavuješ pod takým decal, anakín...

Decal - obtisk
Sticker - nálepka

Výsledek téměř shodný a imo na fotkách nerozpoznatelný...
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Rever

Minifigy jsou opravdu povedení, ten člověk si s tím dal určitě hodně práce a je vidět, že má i dosti vytříbený výtvarný vkus. Nevíte někdo, jestli existují www stránky, kde by se daly stáhnout vzory na polepování torz minifigů (Town, Castle ...)? Puristé nechť prominou  :)

fuli

Citace od: Rever kdy 07.11.2006, 15:19:05
Minifigy jsou opravdu povedení, ten člověk si s tím dal určitě hodně práce a je vidět, že má i dosti vytříbený výtvarný vkus. Nevíte někdo, jestli existují www stránky, kde by se daly stáhnout vzory na polepování torz minifigů (Town, Castle ...)? Puristé nechť prominou  :)
http://www.minifigcustomizationnetwork.com/
Uč se z chyb druhých. Nikdy nebudeš žít tak dlouho, abys je stihl všechny udělat sám.

Rever

Díky, přesně něco takového jsem hledal...

betakaroten

Citace od: Jindroush kdy 07.11.2006, 15:10:24
Decal - obtisk
Sticker - nálepka
Je-li mezi nimi vůbec nějaký rozdíl... podle mě se liší jenom tloušťkou "média" (papíru, fólie) a možná způsobem aktivace lepidla. I když poštovní známku by asi nikdo obtiskem nenazval. :)

TomG

Citace od: betakaroten kdy 07.11.2006, 20:03:38
Citace od: Jindroush kdy 07.11.2006, 15:10:24
Decal - obtisk
Sticker - nálepka
Je-li mezi nimi vůbec nějaký rozdíl... podle mě se liší jenom tloušťkou "média" (papíru, fólie) a možná způsobem aktivace lepidla. I když poštovní známku by asi nikdo obtiskem nenazval. :)
Na nalepku nepotrebujes nic k prilepeni, staci jen sikovne ruce. U obtisku se neobejdes bez vody. Existuji i suche obtisky a propisoty, ale ty nejsou moc caste.
Only the best can survive.

betakaroten

A co je poštovní známka? Nálepka, nebo obtisk? ;D
Propisot podle mě není ani obtisk, ale zvláštní forma tisku z plochy (takový hodně off offset) = nanáší se pouze barvivo. Kdežto u nálepek a obtisků se nanáší nějaké médium, na kterém je teprve barva.

TomG

Citace od: betakaroten kdy 08.11.2006, 15:34:30
A co je poštovní známka? Nálepka, nebo obtisk? ;D
Propisot podle mě není ani obtisk, ale zvláštní forma tisku z plochy (takový hodně off offset) = nanáší se pouze barvivo. Kdežto u nálepek a obtisků se nanáší nějaké médium, na kterém je teprve barva.

No to je zapeklita otazka, proto se tomu rika znamka ze :) Spis bych to bral jako specialni nalepku. Jinak klasicky obtisk nema zas az uplne medium, nevim jestli si nekdy nejake vyrabel, ale principielne je to nekolik vrstev barvy pres sebe a nekolik laku, stejne tak i ta kryci je lak. Takze zjednodusene je to jen nekolik uschnutych vrstev barvy co ma dole lep a aktivuje se vodou.
Only the best can survive.