Proč Lego už nevyrábí hezké rytíře?Ví to někdo?

Založil standa, 08.02.2006, 16:53:21

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

standa

Nové za moc nestojí, čím novější, tím bohužel horší........
Tuitio Fidei et Obsequium Pauperum

Aki

Tož píše se tu tom na každém druhém kroku - jiné děti než v 80-tých letech, jiné požadavky atd. atd.
Ale to jestli jsou lepší nebo ne, je určitě věcí pohledu. Jak jsem již psal např KK1 z roku 2000 považuji, za jedny z vůbec nejpovedenějších (mluvím o figurkách), zato KK2, ty figurky s japonskými jmény a vzhledem pochodujících kytiček, taky moc nemusím. Na druhou stranu ti štíři, ti jsou fakt dobří! Nebo vikingové ti jsou taky hodně dobří.

J_BOB

:-[ ake japonske mena? ved tma imo neni ani jedno japonske. ak ces vidiet japonske meno, pozri sio dake anime. a to my kamarat nadava, ze jak si tie stupidne mena mozem zapamatat
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

Aki

Citace od: J_BOB kdy 09.02.2006, 09:17:54
:-[ ake japonske mena? ved tma imo neni ani jedno japonske. ak ces vidiet japonske meno, pozri sio dake anime. a to my kamarat nadava, ze jak si tie stupidne mena mozem zapamatat
Ale jasně, ber to trochu s nadsázkou. Řekněme, že je to můj etnocentrický pohled. Zkrátka Jajko atd. mi prostě příjde natolik orientální, že bych to na Japonce nebo alespoň Ainy typnul.  ;)  :D

Abbott

Prý lego vykázalo rekordní ztrátu!
Patrně se nové lego nelíbí, tak jako kdysi (jako třeba mně)!
Ale dnes je samo jiná nabídka a více konkurence - to se potom i lego musí poklonit...

myth

Citace od: Abbott kdy 11.02.2006, 11:30:56
Prý lego vykázalo rekordní ztrátu!

Hm... Zaujímavá správa. Ibaže... JE JEDEN ROK STARÁ!!! O finančnej situácii sú už podstatne novšie informácie.

Predtým, než budeš postovať ďaľšie novinky typu všeobecne známe linky, alebo staré informácie, over si či už niesu na fóre uverejnené. (Malá pomôcka - hore je tlačítko Vyhledávaní.)
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

mustafa

Nejsem už žádnej mlaďas natož děcko, ale ti nový rytíři se mi stejnak líbí, asi je to jen otázka vkusu každého z nás.

J_BOB

imho mi to pripadá celkom logické...mne keď som bol malé decko sa tiež starí ritiery moc nepáčili.....až postupom času, som začal nachádzať krásu v starých setoch a humus v nových....myslím, že s dnešnými deťmi je to rovnako
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

Benelli_2000

Mě se jako děcku starý rytíři líbili a to moc. Lví rytíři a orlíci byli moooc povedený. Pamatuju, jaxem udiveně koukal do katalogu na nové dračí rytíře a nechápal jsem co to jako má bejt, ale nakonec jsem to překousl. No a pak to začalo jít značně rychle z kopce. Prostě dnešní mládež nemá o rytířích ani potuchy a tak se jim líbí fialovej šmejd. My, kteří jsme jako haranti prolezli spousty hradů a zámků, obdivovali stará opevnění a brnění, máme prostě jinačí fkus, než dnešní haranti, kteří si pod pojmem rytíř vybaví QuiGonJima, nebo jaxe ten ***** jmenuje  :P  :'(  :-\
Blue coats of the Carribean. No more Jack Sparrow (Captain jack Sparrow).

J0hny54

Citace od: Benelli_2000 kdy 04.11.2006, 01:47:29
Mě se jako děcku starý rytíři líbili a to moc. Lví rytíři a orlíci byli moooc povedený. Pamatuju, jaxem udiveně koukal do katalogu na nové dračí rytíře a nechápal jsem co to jako má bejt, ale nakonec jsem to překousl. No a pak to začalo jít značně rychle z kopce. Prostě dnešní mládež nemá o rytířích ani potuchy a tak se jim líbí fialovej šmejd. My, kteří jsme jako haranti prolezli spousty hradů a zámků, obdivovali stará opevnění a brnění, máme prostě jinačí fkus, než dnešní haranti, kteří si pod pojmem rytíř vybaví QuiGonJima, nebo jaxe ten ***** jmenuje  :P  :'(  :-\

Máš pravdu, mně se taky na začátku dračí rytíři nelíbíli - když to byla novinka, ale postupně když prišly ještě daleko horší věci než dračí rytíři tak jsem to jak píšeš překousl a dnes mám dračích rytířů nejvíc  ;D - tím neříkám, že se mi nejvíc líbí  ;)

Colonel32

a je tu vubec nekdo, komu se draci rytiri libili od zacatku?

Ravenhorn

Mě se líbili už od začátku. Ale jen jsem mohl na ně koukat v katalogu :-(
Castle, Pirates a Star Wars.

Shi-So

Citace od: Colonel32 kdy 04.11.2006, 10:50:00

Ja :D
Libily se mi ovalne stity a drak je proste drak ;)
Ale kdyz jsem poprve videl forestmany ,tak to jsem mel uplneho jeziska ;D
Nekdy v te dobe bezel Robin Hood jako serial a forestici byli proste idol ;)

myth

Citace od: Colonel32 kdy 04.11.2006, 10:50:00

Dračí rytieri mi prišli od začiatku zaujímaví, ale nič viac. Nikdy sa mi nejak moc nepáčili. Pred časom som aj kúpil jeden set z dračích rytierov, ale nič moc. Na Crusadersov jednoducho nemajú.
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

Aki

No jediné co mi na nich přišlo zajímavé byly ty různobarevné nohy a ruce. Nic víc.

Co ale tato série přinesla zajímavého tak to byly ty malované archy a castle panely.

Colonel32

podle me byli duleziti tim, ze prinesli draci prilby a masky na kone...

J0hny54

Citace od: Colonel32 kdy 04.11.2006, 14:23:43
podle me byli duleziti tim, ze prinesli draci prilby a masky na kone...
Draci prilby se mi moc nelibi, ale ty masky na kone jsou super.. Bardingy jsou taky skvely

Aki

Citace od: J0hny54 kdy 04.11.2006, 14:58:09Bardingy jsou taky skvely

něco mi zdá se uniklo - dračí rytíři mají nějaké čabraky?  ??? Nepleteš si to s černými rytíři? (stejný erb jen v jiné barvě)

Colonel32

bardingy prisly v 88 roce spolu s twin arm launcherem, ne?

J0hny54

Citace od: Colonel32 kdy 04.11.2006, 16:01:27
bardingy prisly v 88 roce spolu s twin arm launcherem, ne?
no to jo, nemyslim jako ze prisly s dracima rytirema bardingy,ale nove bardingy :)

Aki

Pořád to nechápu! Novými "bardingy" (česky čabrakami) myslíš asi nový potisk, ale v tom je ta potíž! Dračí rytíři žádný nový potisk nepoužívají, nepoužívají dokonce ani žádné čabraky!  8)

Colonel32

johny, johny, copak jsi to popijel??

Bardingy s potiskem draka byly u cernych rytiru, ne dracich....

J0hny54

Citace od: Colonel32 kdy 04.11.2006, 17:37:27
johny, johny, copak jsi to popijel??

Bardingy s potiskem draka byly u cernych rytiru, ne dracich....
no, vis, segra dnes slavi narozky  >:D

Colonel32

tak ze prejem vsechno nejlepsi a ted uz konec OT

***Banana.com

Citace od: Aki kdy 04.11.2006, 17:19:14
Pořád to nechápu! Novými "bardingy" (česky čabrakami) myslíš asi nový potisk, ale v tom je ta potíž! Dračí rytíři žádný nový potisk nepoužívají, nepoužívají dokonce ani žádné čabraky!  8)

Konečně jsem se dozvěděl, jak se česky řekne barding!

Jindroush

Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Aki

Citace od: banana.com kdy 04.11.2006, 20:53:10Konečně jsem se dozvěděl, jak se česky řekne barding!
Citace od: Jindroush kdy 05.11.2006, 01:17:38
...není zlý... http://myschwerk.webzdarma.cz/waffen.html

Hezký hezký Jindro.
Já se zase konečně dozvěděl že ta maska koňské hlavy je šafron.
Díky za odkaz.

Colonel32

Musim rict, ze me docela pobavilo to, jak se "pochva" rekne latinsky "vagina" - tedy, ne ze bych mel takove mezery v latine, ale proste me prekvapilo, ze se to vztahuje i na cast vystroje.