Menšia pevnôstka

Založil Frco, 03.11.2006, 21:12:33

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Frco

Postavil som ju bielociernu, zamerne som nepouzil old grey, chcel som vidiet ci sa daju pouzit aj biele kocky na stavbu castle MOCov. Ci sa mi to podarilo posudte sami.
Namiesto zelenych plosin maju byt modre + chyba este interier ktory sa doladuje.

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=213250

***Banana.com

Z tejto farby som hociaký zmätený....

J0hny54

No pouzit se daji, ale nemyslim, ze by to vypadalo nejlip... Kdyz uz nechces pouzit sede tak zkus treba jen cerne nebo jen bile... takhle to vypada docela divne  :-\
jinak stavba je to pekna ;)

Frco

johny: chcel som to skombinovat, mno dalo by sa to aj jednofarebne, to je pravda, mozno prestavam  ;) Keby som to chcel v sedom tak musim rozkladat nejake sety, lebo volnych sedych moc uz nemam   :'(

krosik

myslím že by šlo postavit z těchto dvou barev, ale trochu lépe je na té pevnosti rozmístit, takhle to vypadá dost flekatě, ale jinak je ta pevnost pěkná.

Benelli_2000

Stavba je to pěkná, ale ta barevná kombinace mi nějak nesedí...
Blue coats of the Carribean. No more Jack Sparrow (Captain jack Sparrow).

Samík

Citace od: Frco kdy 03.11.2006, 21:12:33
Postavil som ju bielociernu, zamerne som nepouzil old grey, chcel som vidiet ci sa daju pouzit aj biele kocky na stavbu castle MOCov...

Myslím, že kdybys použil old gray nebo  black, tak by to vypadalo mnohem lépe, protože tohle je fakt docela divná kombinace ale jinak se mi ta stavba docela líbí. ;)
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost! Tím prvním si ovšem nejsem tak jist!
--Moje Brickshelf galerie--

Frco

no old grey som nepouzil schvalne, pretoze by som musel rozobrat nejaky hrad a to som nechcel. Viac menej sa snazim aj o vyuzitie roznobarevnych kociek na castle MOC ucely, toto bol prvy pokus.

Rever

Pevnůstka je opravdu pěkná, přesto tato barevná kombinace je poněkud zvláštní, trochu mi to připomíná černo-bílou krávu, ale vkus má každý jiný, takže to co připadá někomu zvláštní, tak může být pro někoho vysoce originální, viz moderní umění:
http://aktualne.centrum.cz/kultura/divadla-a-vystavy/foto.phtml?cid=276640&id=54231
No dali by jste za tento obraz 140 mil. USD?

JardaL

Citace od: Rever kdy 08.11.2006, 09:55:30

nejdřív bych pochyboval o duševním zdraví neznámého kupce a hned poté o tomtéž u Jacksona Pollocka (pokud komolim jeho jméno tak nerad). .-)

Ale už vidím ty dychtivé tváře snobů při první návštěvě u neznámého kupce, které v tom obraze zaníceně hledají skryté jinotaje a paralely. Pro tuhle skupinu určitě obraz ideální.

Pollockovi tenkrát pravděpodobně zbyly barvy tak je na to plátno v záchvatu šílenství vykydal a ejhle. ..
Piš holoubku piš, brzo zcepeníš.

Benelli_2000

Pevnůstka je opravdu pěkná, přesto tato barevná kombinace je poněkud zvláštní, trochu mi to připomíná černo-bílou krávu, ale vkus má každý jiný, takže to co připadá někomu zvláštní, tak může být pro někoho vysoce originální, viz moderní umění:
http://aktualne.centrum.cz/kultura/divadla-a-vystavy/foto.phtml?cid=276640&id=54231

Ne, ale s klidem bych ho prodal i za míň  ;D
Blue coats of the Carribean. No more Jack Sparrow (Captain jack Sparrow).

Samík

No tak něco takového říká moje přítelkyně o mě, když si chce rýpnout..."Jak může někdo do Lega někdo vrážet tolik peněz?.." ;D  Holt každý máme jiné zájmy a kdybych já měl tolik peněz určitě bych si za ně koupil spoustu Lega.... ;)
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost! Tím prvním si ovšem nejsem tak jist!
--Moje Brickshelf galerie--

Numbi2

Citace od: Samík kdy 08.11.2006, 14:27:39
Holt každý máme jiné zájmy a kdybych já měl tolik peněz určitě bych si za ně koupil spoustu Lega.... ;)
kdepak spoustu LEGA, za tohle by byl menší Legoland  ;D
... back on track - ale chvíli to trvalo :) ...