Prosím o pomoc s MLCAD !

Založil Police collector, 16.12.2005, 21:56:15

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Police collector

Nainstaloval jsem vše přesně dle návodu http://www.sweb.cz/seifrob/poc_modely/poc_modely.htm

přesto když chci spustit MLCAD objeví se dole tato hláška: invalid path (no parts and/or P dir found)! Přitom jsem postupoval přesně dle toho návodu a v adresářiC: LegoSoft  mám LDraw a MLCAD ! Prosím pomozte mi jak to mám zprovoznit už jsem zkusil i přetáhnout ze složky LDdraw (parts) do MLCad ale nic se nestalo, nefunguje to.

Adminy prosím aby mi to nemazali, vždyť to není off topics a já nikde nenašel jak to mám vyřešit. Děkuji.

Terminated.

KLF

Citace od: Police collector kdy 16.12.2005, 21:56:15
Nainstaloval jsem vše přesně dle návodu http://www.sweb.cz/seifrob/poc_modely/poc_modely.htm

přesto když chci spustit MLCAD objeví se dole tato hláška: invalid path (no parts and/or P dir found)! Přitom jsem postupoval přesně dle toho návodu a v adresářiC: LegoSoft  mám LDraw a MLCAD ! Prosím pomozte mi jak to mám zprovoznit už jsem zkusil i přetáhnout ze složky LDdraw (parts) do MLCad ale nic se nestalo, nefunguje to.

Adminy prosím aby mi to nemazali, vždyť to není off topics a já nikde nenašel jak to mám vyřešit. Děkuji.

Postupuj teda podla Robovho manualu ! VSETKO tam najdes ! Hladaj tu v sekcii CAD.
Terminated.

Pedro

Jestli se ti při spuštění MLCAD zobrazí okno "LDraw Base Path" zkus nastavit pomocí tlačítka Browse.. cestu ke složce (adresáři) kde máš umístěny adresáře P a PARTS. Předpokládám, že je máš nainstalované.

Dominik

Mam ten samej  problem a taky nevim co stim delat pls uz sem skusil i to P a Parts ale nic

Rob

Při startu MLCadu se objeví tohle?
(viz hláška v obrázku)

Pomocí tlačítka BROWSE najdi složku, ve které máš program LDraw.exe. Zkoušej to do té doby dokud se ti neobjeví v řádku Status hláška OK.

Buďto děláš něco blbě, nebo je to tak výjímečná chyba, že by si zasloužila, abys nám krok za krokem napsal cos dělal.

P.S. Všem ostatním už by se v tomhle okamžiku měla objevit hláška OK. V tom obrázku je to schválně - dočasně jsem si LDRAW přejmenoval

Rob