Zlaté časy Lego Townu

Založil rdk, 05.04.2005, 19:42:52

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

rdk

Poskládal sem několik svých town setů z 80. a počátku 90. let, kdy ještě Lego Town za něco stál.  :)

Je to trošku jak v policejním státě, ale aspoň mi tam nebude bujet kriminalita.  ;D

Micho

No, tak toto by riadne oživilo naše Trains mesto. To by bol hotový dopravný uzol - cestný, železničný aj letecký s plnou podporou všetkých možných služieb. To musí byť výsledok dlhoročného budovania. Hlavne ten letecký uzol by bol veľmi slušný - mega lego letisko. Veľmi pekné lietadlá ...

Fakt tie sety boli o niečo zaujímavejšie a vďačnejšie. Aj ja mám ten pocit. Škoda, že len rok sa venujeme Legu ...

Colonel32

No, nekdo tu ma jedno fakt moc hezke mesto.. tak to bych si dal taky libit...

rdk

Jsem rád, že se vám moje město líbí. Běhěm týdne ještě poskládám zbývající budovy (benzínky, main street,...), pár desítek dalších aut a ještě si s tím trochu vyhraju. Zatím sem to jen tak "naházel" na podlahu.  8)

Jinak uznávám, že letošní City není špatný a určitě si ho taky pořídím. K tomuto městu můžu přidat skoro kompletní World City 2004 (bez vlaků) pro srovnání.

Colonel má pravdu: eBay rulez!  ;D

rdk

K městu jsem ještě přidal několik staveb a pár aut. Budu muset přikoupit další baseplates, protože stávající komunikace dopravu nějak nezvládají  ;D

rdk

A ještě nějaký detaily:

Aki

Citace od: rdk kdy 10.04.2005, 12:15:50
Budu muset přikoupit další baseplates, protože stávající komunikace dopravu nějak nezvládají  ;D

Teda řekl bych víc než jen pár, tady to vypadá jako katastrofická předpověď pražské dopravy!   ::)
Máš tam určitě pár moc pěkných kousků. Pod tímto dojmem začínám uvažovat o cíleném rozšíření mého city.  ;)

chadzi

nice, mas tam par peknych budov ktery mi chybi. Vypada to taky na perfektni kvalitu alespon podle tech fotek. kolik v tom mas cca nainvestovano?

PS: a kde jsou vlaky?

otaznik

K městu jsem ještě přidal několik staveb a pár aut. Budu muset přikoupit další baseplates, protože stávající komunikace dopravu nějak nezvládají  ;D

Moc hezký!

Jak to udržuješ, aby se na město neprášilo, přikrýváš to něčím?

rdk

to chadzi: Kolik sem do toho vrazil jsem radši ani nesčítal  ;)

Vlaky tam nejsou schválně. Rozhodl jsem se, že se do nich pouštět nebudu (cena, místo..). Výhledově bych rád přidal 6399 Airport Shuttle - když už tam mám dvě letiště.

to otaznik: Většinu času to je rozebraný ve skříni a jen části jsou v zasklených poličkách. Teď sem přikoupil pár věcí, taxem toho poskládal víc a udělal velký město. Bohužel se mi tam nevejdou všechny auta co mám...

Colonel32

no jo, monorail.... jestli se mi nekdy dostane pod ruku, tak uz ho nepustim. Vlastni do budoucna planuju jednu airpost shutle, jeden airport shuttle vlak navic (za 50 euro vim kde ho sehnat, treba min) a pak jeste asi dva space monoraily, ktere bych pouzil na prestavbu, a ty by mi vozily kontejnery

Mates

rdk: Máš to moc hezký !!! Taky už se těším, až to budu moc poskládat vše dohromady a dát tomu nějakou "fazónu"  ;D   Jen nemám tolik budov a cest, ty mi ještě chybí...   :)

Colonel32: neviděl jsi náhodou i set 6347? Za kolik se pohybuje, nebo dá sehant na eBayi 6399?

chadzi

6347 sem videl tusim za 40 EUR na ebay
6399 chodi co sem videl tak za 130 - 160 EUR podle kvality a hlavne jestli je to jen na ebay.de, tam to byva levnejsi. na ebay.com na to muzou amici kteri po tom hrozne magori...

Colonel32

taky jsem si vsiml, ze amici o ebay de nevi... ten cervenej dlouhej postovni vagon k 12v vlakum, v nemecku chodi tak 40-60 euro, a na ebay com ho nejaky maniak vybidoval na 212 USD

Micho

Tak ať to tak zostane  ;D.  Nemusia o všetkom vedieť.

chadzi

oni totiz neumi nemecky, jen emericky  ;) jeste ze existuje slovnik.seznam.cz a nemecky to hned jde  ;D

Mates

Citace od: chadzi kdy 12.04.2005, 10:20:41
6347 sem videl tusim za 40 EUR na ebay
6399 chodi co sem videl tak za 130 - 160 EUR podle kvality a hlavne jestli je to jen na ebay.de, tam to byva levnejsi. na ebay.com na to muzou amici kteri po tom hrozne magori...
Kdyby se mi podařilo sehnat 6347 okolo těch 40 EUR, tak to bych asi bral  :D
Já jsem taky někde na eBay viděl, jak za nový set 6399 chtěli amíci 1000 a druhý dokonce 2000 USD, to mi přijde jako úplný úlet...  ;D >:D

Colonel32

tak velke penize to zase nejsou.. a neotevrenej monorail je docela vzacnost

Mates

Citace od: Colonel32 kdy 13.04.2005, 10:04:17
tak velke penize to zase nejsou.. a neotevrenej monorail je docela vzacnost
...mně to přijde docela dost, ale to je jedno, stejně pro moji potřebu bych ten monorail musel rozbalit a hooooonem okamžitě postavit...  :D ;D

Colonel32

potom by se ti to asi opravdu nevyplatilo...

Mates

Citace od: Colonel32 kdy 13.04.2005, 16:22:05
potom by se ti to asi opravdu nevyplatilo...
To by se mi určitě nevyplatilo a kšeft bych asi moc velký neudělal, kdybych to chtěl obratem prodat a dívat se na to? ...to by se mi moc nechtělo...  ;D

Colonel32

tak, koukam, ze uz se sem hodne dlouho neprispivalo... takze to zmenime...

rad bych predstavil sve nove prirustky do sbirky pozarniku:

niessnet

Tak to je nádhera. Já si tady na těch fotkách připadám, jako ve svym nejhezčim dětskym snu!
,,Nepochválím-li se sám, nikdo to za mne neudělá." Jára Cimrman

rdk

Taxem svoje město doplnil o dvě klíčové stavby, bez kterých by to nebylo ono:  8) ;D

(6349 a 6374)

***Banana.com

Paráda...dost z těch setů mám, dost také ne, ale každopádně si kvůli dceři nemůžu dovolit to postavit v bytě, bo by mi z toho udělala třísky..tak snad za pár let...pokud do té doby neobsadím chalupu... ;D.
Jinak gratulace, IMHO tam máš z mých vysněných city setů skoro vše. Nostalgicky vzpomínám na dobu, kdy jsem nad těmito sety slintal nad katalogem vyžebraným v Tuzexu.80 léta byla podle mně nejlepší etapou Lega, a tehdejší Town program byl to ne, co TLC kdy udělalo...co set, to perla

drakula.luke

maly dopravni kolaps :-) Jinak pekny mesto