Kteří rytíři jsou vaši nejoblíbenější?

Založil Colonel32, 06.10.2005, 23:23:24

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Kteří rytíři jsou vaši nejoblíbenější?

- Crusaders (Lví rytíři)
29 (33%)
- Black Falcon (Orlí rytíři)
45 (51.1%)
- Black Knights (Černí rytíři)
25 (28.4%)
- Forestmen (Lesní lidé)
43 (48.9%)
- Wolfpack (Vlčí lidé)
32 (36.4%)
- Dragon Lords (Dračí rytíři)
19 (21.6%)
- Royal Knights (Královští rytíři)
32 (36.4%)

Celkem hlasů: 88

Mates

Citace od: Colonel32 kdy 11.10.2005, 14:37:55
Citace od: Jarmila kdy 11.10.2005, 14:11:05
Coloneli, mám návrh. Aľ pojedu do Prahy, tak zrealizujeme Tvůj nápad s 1. lego pub hospodou. Ty si s sebou vezmeą obrázky těch hradů i těch nehradů, sejdeme se, hodíme řeč a třeba pochopím, co je parodie na hrad.

zni rozumne...
Pokud se někam půjde, tak hoďte na kostky info..., také bych se přidal :D ;D

Colonel32

a ty zastavas ktery nazor? plnohodnotny hrad, nebo cirkus?

Jarmila

Citace od: Mates kdy 11.10.2005, 14:42:50
Citace od: Colonel32 kdy 11.10.2005, 14:37:55
Citace od: Jarmila kdy 11.10.2005, 14:11:05
Coloneli, mám návrh. Aľ pojedu do Prahy, tak zrealizujeme Tvůj nápad s 1. lego pub hospodou. Ty si s sebou vezmeą obrázky těch hradů i těch nehradů, sejdeme se, hodíme řeč a třeba pochopím, co je parodie na hrad.

zni rozumne...
Pokud se někam půjde, tak hoďte na kostky info..., také bych se přidal :D ;D

Takže s návrhy se přesuneme do tématu 1. lego pub hospoda. Tady už nemáme co dělat.

Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

Mates

Citace od: Colonel32 kdy 11.10.2005, 14:44:12
a ty zastavas ktery nazor? plnohodnotny hrad, nebo cirkus?
Předpokládám, že to bylo určeno mě... :D Já osobně hrad nemám ani jeden, i když by se mi moc líbil. Já jsem si oblíbil spíše ty starší hrady. Tím myslím to, že když si budu chtít pořídit hrad, tak to bude Hrad s velkým "H" a ne cirkus a ne Fright Knights. Jak jsem zde sledoval tu přestřelku, tak se přete o to, co je hrad nebo není.
Ta otázka má dvě možnosti, to je třeba si uvědomit:
1) pokud se jedná o můj vnitřní pocit, co se mi jako hrad líbí a co bych chtěl, tak je to ta stará serie hradů
2) pokud se ale dělá anketa v Lego fóru a týká se hradů, tak by v ní asi měly být i ty, který jsou jejím výrobcem označeny jako hrady, i když tobě se vnitřním pocitem zdají jako cirkus ;D a v žádném případě by sis je domů nekoupil. Jestli má být anketa objektivní, tak to má být takto ;)

Colonel32

no, kdybys zastvala nazor cirkusy, tak bys na zadnej sraz nesel....  >:D

(na cirkusy maji pravo jen deti a lidi s detma)

rdk

Vážení,

prosím, ukončete debatu, esi to je hrad nebo není. Hádáte se jako malí kluci (a holky).  ;D

Hrad to je, ale není to to nejlepší, co kdy lego udělalo.

xadmin

Mates

Citace od: Colonel32 kdy 11.10.2005, 17:09:21
no, kdybys zastvala nazor cirkusy, tak bys na zadnej sraz nesel.... >:D
(na cirkusy maji pravo jen deti a lidi s detma)
Nevyhrožuj!!!  >:D ;D ;D ;D Dítě jsem, a i kdyby ne, co není může být :D

rdk: souhlas, vždyť to jsem psal... ::) :-*

Ravenhorn

Moji nejoblíbenější jsou lví rytíři a black knights (těch mám nejvíc). Nemám rád knights kingdom (to asi skoro každý) a taky né moc krále Lea.
Castle, Pirates a Star Wars.

Aki

Nějak se ta diskuse zvrhla jiným směrem!
Neptal jsi se C32 náhodou na to kteří rytíři jsou nejoblíbenější? A pak se tu dohadujete o hradech! Na ty ale otázka v anketě nebyla. Takže, podle mého by tady měli být i zbývající rytíři (bez ohledu jaký hrad mají)! Otázkou pro mne zůstává zda považovat KK2 za rytíře, ale asi bych se přiklonil, že ano (a pak bych tam zařadil i další středověké bojovníky a to Vikingy). Abych řekl pravdu, tak například postavičky z KK1 i z Fright Knights mám vcelku dost rád (kromě toho temného lorda a ksichtíků chlapíků s erbem býčí hlavy). Jo a pak tam také chybí rytíři z 375-ky a spolu.  ;)

Colonel32

nebyly k dispozici virtualni stity, pocinaje nightlordama.... a nechtelo se mi menit styl ankety..

nukum

Já teda z toho mála co mám nejvíc KK1 a Nightlordy, když mi ještě rodiče kupovali lego, tak se jiný neprodávaly...

standa

Citace od: Aki kdy 18.10.2005, 01:23:43
Nějak se ta diskuse zvrhla jiným směrem!
Neptal jsi se C32 náhodou na to kteří rytíři jsou nejoblíbenější? A pak se tu dohadujete o hradech! Na ty ale otázka v anketě nebyla. Takže, podle mého by tady měli být i zbývající rytíři (bez ohledu jaký hrad mají)! Otázkou pro mne zůstává zda považovat KK2 za rytíře, ale asi bych se přiklonil, že ano (a pak bych tam zařadil i další středověké bojovníky a to Vikingy). Abych řekl pravdu, tak například postavičky z KK1 i z Fright Knights mám vcelku dost rád (kromě toho temného lorda a ksichtíků chlapíků s erbem býčí hlavy). Jo a pak tam také chybí rytíři z 375-ky a spolu.  ;)

Vikingové tam nemají co dělat, v jejich dobách se nestevěly kamenné hrady, většinou pouze tvrze a rytíři (teď myslím tvar brnění na castle figurkách, nikoliv barvy) a kamenné hrady začínají někdy koncem 11. stol.n nehledě na plátové brnění, které je datováno dlouho po slavných dobách vikingů. Jistě je tu ještě problematika draků v castle setech, ale v každém případě podle mého k sobě vikingové a rytíři nepatří, minimálně druhem výzbroje a výstroje.
Tuitio Fidei et Obsequium Pauperum

drSEBY

Podle meho by tam take 375 mela byt a 6098 a jeji rytiri taky... nejlepsi z hradu se mi zda 6085 a 6080, ale uplne nejlepsi je prvni LEGO  H R A D   375 - mozna se mi libi proto, ze uz ho 20 let chci  :'(   ;D

Colonel32