Poznávate tento domček?

Založil Micho, 13.10.2006, 22:44:19

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Micho

Videli ste to už niekde?  ;)

Hana129

Micho  zkrátka žije v zemi kde už včera znamenalo zítra.
Doma už mají Bonanzu 2007 a to dokonce v exkluzive provedení s minifigmi  ;D a stromy.  :o a možná už mají i zařízenou domácnost.
Pěkný.
Stavěl kluk nebo taťka?

Jindroush

Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Hana129

No možná, že tu svoji  Lego ještě  doladí  a bude to stejný.  :D

Micho

To Pemale: Klobúk dole, to nosíš v hlave obrazy Bonanz?  :D

Citace od: Pemale kdy 13.10.2006, 23:17:50
Micho  zkrátka žije v zemi kde už včera znamenalo zítra.

Verím, že okrem hokeja a fotbalu je to tak!  ;D  PS: Aj hokej máme celkom slušný ...

Citace od: Pemale kdy 13.10.2006, 23:17:50
Stavěl kluk nebo taťka?

Taťka bol architekt a investor, najmenší synátor (6r.) bol hantlager. Celkom šikovný.  ;)  Vnútro je zatiaľ bez výbavy, zadnú časť sme zatiaľ nahodili ako nás napadlo. Tá mi nejak nesedí. Ktovie, ako to bude v originál stavebnici.

Citace od: Jindroush kdy 13.10.2006, 23:21:30
Hehe, hodně podobný.

V rámci možnosti, tie garážové dvere som nerozlúskol. Je tam jedná čierna škvrna. Mal som poruke biele. Podobne rímsy sú v tmavšom prevedení.

Micho

Ešte pohľad zozadu. Ten ako som písal, trochu rýchlo "spráskaný". A originál zatiaľ jediný obrázok. Hľadal som na nete a až na odkazy o predaji na Amazone od januára / februara 2007 v cene 49,99 eur som nič nenašiel - http://www.amazon.de/LEGO-Creator-4956-Haus/dp/B000HHDQAW

PS: Píše sa o tom inak tu - Re: sety 2007

Jindroush

Garáž je plate, tiles a uprostřed Tile 1x2 with Handle. Přesněji to nevím.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Hana129

Na novou Bonanzu se strašně těším, takže jsem ji nedávno zkoumala.
Ta současná mě totiž od doby, kdy ji lego dalo do prodeje připravila o spoustu peněz.  >:D Vrátila nás totiž k dokupování lega.  :D

Domečky ty tady sleduji a omrkávám  pořád .  Hlavně sleduji stavbičky dětí,  tak trochu pro porovnání stavitelského umění naši dcery (7 roků).
Děláme pokroky, ale do dokonalosti staveb nám hodně chybí.  A to nejen dílků, ale i zkušenosti.

Díky za nápady. Hlavně klukům.  :D

Micho

A na tejto krabici http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?i=2082520 už tá zelená podložka oproti tým pôvodným záberom vyzerá oveľa normálnejšie. Proeste klasická zelená ...