(Vlastní) Fast food U zeleného masa

Založil Ondra, 28.09.2006, 13:35:17

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Tomášek

Mě to zase vůbec nepřijde odfláklý...naopak...muselo to dát alespoň 10 minut práce, než s ONDRA celou stavbu naplánoval a pak potom uskutečnil...ještě mě napadlo, že by jsi z osek (ty jsou ale moc dlouhé, tak by jsi mohl použít kratší, jestli máš...) a koleček mohl udělat barové židličky...ale to jen tak na okraj... :)
Procházím DARK AGE.

Ondra

Kdo by to řekl že taková blbost rozpoutá takovou diskuzi.

Petrjr

Citace od: otaznik kdy 04.10.2006, 16:09:52
Nepochopili jste ještě, že o to vůbec nejde?
Problém této "stavby" je ten, že designově je to hodně slabý, a to, že to je prezentováno jako stavba z jednoho setu je přece naprosto irelevantní. Možná kdyby šlo o nějakou soutěž, ale takto?
Není to irelevantní a vlastně jde o "soutěž". Každý se tu snaží ukázat(ad absurdum soutěžit) co on dokáže. Jsou tu nádherné MOCy, navíc spadající do jasných kategorií - tam je vše jasné. Pak jsou tu třeba armády. Hmm, no fajn, někdy hezké pohled, ale MOCem nejsou. Je to kategorie sama pro sebe. A teď se zde prostě objevil výtvor, který nespadá do žádné z již probíraných kategorií. Pochopitelně, budš-li se ho snažit dle stávajících zařadit, tak dopadne špatně - podobně jako armády, panďuláci nasázení jeden vedle druhého, když se to zde objevily poprvé.
  Takže chápu, že tobě se možná zde prezentovaný styl - a asi i celá daná nová kategorie nelíbí. Ale také Ty chápej, že já se s Tebou neperu že jako MOC (v obecné kategorii) to není nic moc. Oceňuji nápad a provedení pro úplně nové, doteď zde nezveřejňované, podmínky stavění.

Ondra

Citace od: Tomášek kdy 04.10.2006, 16:33:04
Mě to zase vůbec nepřijde odfláklý...naopak...muselo to dát alespoň 10 minut práce, než s ONDRA celou stavbu naplánoval a pak potom uskutečnil...ještě mě napadlo, že by jsi z osek (ty jsou ale moc dlouhé, tak by jsi mohl použít kratší, jestli máš...) a koleček mohl udělat barové židličky...ale to jen tak na okraj... :)
Dík za námět hned to zkusím. ;)

buf91

Je to celkem pěkny jediny co mi na tom nesedí je, že je to malý. |Takže jen co se dostaneš k dílkům chop se jich a zkus to zvětšit. Aspoň mě by to připadlo lepší.
Můj blog... http://buf91.blog.cz

Ondra

Citace od: buf91 kdy 04.10.2006, 16:59:14
Je to celkem pěkny jediny co mi na tom nesedí je, že je to malý. |Takže jen co se dostaneš k dílkům chop se jich a zkus to zvětšit. Aspoň mě by to připadlo lepší.
Dík já to skoušel zvětšit,ale působí to jako pěst na oko

Králick

Podle mého je to dobrá recese, a byla by to opravdu výborná soutěž fantazie a improvizace. Stačilo by vložit do sáčků stejný výběr dílků - obsah podle volby resp. zlomyslnosti organizátora a ukažte co umíte. Myslím, že bych osobně pohořel (vždycky skončím se všemi roztahanými zásobníky) ale co jsem viděl, je tady spoustu nápaditých stavitelů  ;D

Petrjr

Citace od: Králick kdy 04.10.2006, 18:17:51
Stačilo by vložit do sáčků stejný výběr dílků - obsah podle volby resp. zlomyslnosti organizátora a ukažte co umíte.

Podívej se na: http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=4619.0
a výsledky: http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=4705.0

Králick

Hezké kreace, podobných, možná o něco drobnějších než ty velké sestavy, nastaví kluci denně několik. To je ale hromada dílků poměrně sourodých a jdoucích k sobě, však je to taky design set. Měl jsem na mysli zcela úzký výběr rozmanitějších částí minimálně duplicitních (jen pro základní symetrii) a  také minimalistické pojetí - něco jako ta malá zvířátka, ale bez možnosti výběru dílů. Vystavět by se muselo všechno.