Moje městečko s vlaky.

Založil Honzik, 05.09.2006, 15:02:11

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Honzik

Postupně dávám dohromady město s vlaky, zatím mám jen průmyslovou část s překladištěm a z města moc málo, ale časem se to bude rozrůstat, tak uvidíme....Pár fotek...

MwK

Celkom chutne zvládnuta,menšia zbierka... ;)
Pekne spojenie ciest a pekných setou. :)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

betakaroten

Začátek pěkný, ale zkus trochu líp poskládat silnice, aby na sebe navazovaly. Třeba železniční přejezd nemusí míst spoj kolejí přesně v půlce...

niessnet

Citace od: betakaroten kdy 05.09.2006, 17:24:12
Začátek pěkný, ale zkus trochu líp poskládat silnice, aby na sebe navazovaly. Třeba železniční přejezd nemusí míst spoj kolejí přesně v půlce...

No, podle tý fotky bych řekl, že je moc jinak poskládat nemůže. Jinak by mu do silnice zasahovaly koleje nebo by tam měl mezi deskama třeba mezery.
Možná by se to dalo vyřešit tak, že zvětší průměr toho kolejiště.Pak by ale asi musel vyřešit jinak ten přejezd.
,,Nepochválím-li se sám, nikdo to za mne neudělá." Jára Cimrman

betakaroten

Já bych řekl, že to jde. Posuny jsou maximálně o 6 studů, ale musel by hýbat s  budovou překladiště, aby mohl silnici a baseplate posunout dovnitř okruhu. Do toho by se asi ani mně nechtělo.

Honzik

Přidávám pár fotek, trochu se to rozrostlo...

Bryk

Je to pěkný Honzo, jen bych asi trochu popřeházel ty baseplates. Na jednu stranu města jen ty starší šedé baseplates a na druhou stranu ty novější zelené a taky bych asi propojil ty dva nezávislé železniční okruhy výhybkami, zvlášť když se mi zdá, že máš jen jeden speed regulator.

Honzik

Regulátory mám dva, ale musel jsem vymyslet okruh, který zabíra nejmíň místa, protože bych zabral celej obyvák.Jinak díky.

Honzik

Jak jsem psal již dříve....musel jsem zredukovat kolejiště na úplné minimum.Takže aspoň pár fotek.

Samík

Moc pěkné město Honzo. Máš tam i několik
pěkných setíků, které bych taky bral.. :)
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost! Tím prvním si ovšem nejsem tak jist!
--Moje Brickshelf galerie--

Honzik

Nový přírůstek. (jeřáb a cisterna)

Honzik

Další přírůstek z říše germánské  ;D ;D Set 4543

Honzik

Trochu nostalgie, ani nevím proč se mi ta lokomotiva tak líbí...Jako zdroj kostek byl set 4565.

Na další obrázku je moje příprava na zimu.

Honzik

Celkový náhled kolejiště. Bohužel není místo, tak muselo 100ks kolejí zůstat ve skříni spolu s dalšími sety.