To je ale hlína, aneb "Hledej Šmudlo černé plumes"

Založil Raistlin M, 13.09.2006, 08:23:52

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Raistlin M

Rozhodl jsem se rozdělit s vámi o můj popelkovský úděl posledních dnů.
Předevčírem večer se mi do kiloware zvrhnul velikánský květináč i s kaktusem.
Krom Lega vystřeleného ze správných krabiček do špatných, došlo i k značnému zásypu hlínou. >:D

Prvotní svinčik je již uklizen a teď zbývá jen přebrat zasypané krabice.

Raistlin M

A zároveň se omlouvám všem, kteří u nás mají poptávku na dílky, či panáčky, že poptávka nebude hned vyřízena. Leda, že bych jim zabalil květináč i se zbytkem hlíny promýšené s dílky a sami si to vybrali. ;D Jednotlivé zákazníky jsem ještě vyrozuměl SZ.
Na druhou stranu, budoucí zákazníci alespoň budou mít jistotu čerstvě praných dílků. 8)
Klidně dále pište požadavky, i přez stavební práce  ;D je prodejna stále v provozu. ;)

Ondra

tak tomu říkám LEGOSTROFA :o mně se totiž stalo něco podobného

MwK

Ono až taká "LEGOSTROFA" to nebude! ::)
Len to nehaj v hline,pekne udlab a ak to budeš pravidelne polievať...tak ti stoho možno čoskoro začne rast lego! >:D ;D ;D ;D ;D ;D ;)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Raistlin M

Citace od: MwK kdy 13.09.2006, 14:39:53
Ono až taká "LEGOSTROFA" to nebude! ::)
Len to nehaj v hline,pekne udlab a ak to budeš pravidelne polievať...tak ti stoho možno čoskoro začne rast lego! >:D ;D ;D ;D ;D ;D ;)

Mno...jen aby mi z minifiga nevyrostl Fabuland. 8)
Nebo plumes do velikosti chocholů z Playmobilu. ;D

Další růst Lega není slučitelný se životem v této domácnosti. 8) >:D

Llevelyn

CitaceDalší růst Lega není slučitelný se životem v této domácnosti

;D ;D ;D No jo.. budem se muset přestěhovat, podlahová plocha krát výška místností je nepoměrná k m3 přítomného lega. >:D
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

mulah

jo,tak tohle řešim taky. Počet m2 na osobu v bytě je menší než m2 přidělené LEGU. Žena mi vyhrožuje rozvodem,jesli se poměr m2 Lega nezmenší v poměru k dětem.   Lego nadevše,ale bohužel to budu muset nějak přeskupit,bo na větší byt (kvůli LEGU) není.

Llevelyn

No.. kdyby jsme byli v trvalém bydlení, nikoliv v dočasném, pouvažovala bych o prostoru pod stropem. A police, police, police...  >:D krabice pryč, kostky natřídit, "namarskovat" ... jeden by nevěřil co se vleze do zdánlivě prťavých prostor. Totok už je ovšem do nerudovské diskuze " kam s ním"  ::)
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))