(Vlastní) vesmírná loď "Ochránce"

Založil Robbed, 27.08.2006, 16:58:58

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Robbed

Jednou sem dostal chuť postavit nějakou vesmírnou loď - tady ji máte: nazval jsem ji Guardian (Ochránce ). Stavěl jsem ji podle lodi kterou jsem dělal kdysi dávno. Je to loď jakési Galaktické policie  ;D Posádku tvoří 5 minifigů

Pohled z boku:

Z vrchu:

Záchranné moduly ( pouze pro dva lidi )
Jiný pohled na moduly

Vzpěry se dají mechanicky sklápět
Vysunuté Sklopené

Kokpit
Strojovna
Pohled na motory

EDIT: Změna linku

Dum Dum

Dost propracované, ty záchrané moduly jsou bezva, jěště něco málo někde to chce zdokonalit  : ;D
Následuj svou sílu....

otaznik

Na můj vkus trošku moc děl a kanónů, ale jinak je to moc hezký. Je super, že jsi nezapomněl ani na interiér. Opravdu pěkné!

Nejvíc mě dostal ten opřený skafandr!  ;D

Shi-So

Citace od: otaznik kdy 27.08.2006, 18:30:39
Na můj vkus trošku moc děl a kanónů, ale jinak je to moc hezký. Je super, že jsi nezapomněl ani na interiér. Opravdu pěkné!

Nejvíc mě dostal ten opřený skafandr!  ;D

Kanonu neni nikdy dost ;D
Ja bych ubral trochu tech mini antenek (je to jak jezek) a nahradil je klidne poradnymi kanony (libi se mi ta spodni vez ;) )

Benelli_2000

Pěkně propracovaný. Fakt pěkný dílo.
Mě osobně se líbí ty sklápěcí nožičky a záchranné moduly. Ty prosklený rakve musej být dost klaustrofobický. Nedokážu si představit, že bych v tom letěl vesmírem  ;D

PS: Máš dva záchranné moduly pro dva lidi. Takže posádka musí losovat, kdo zůstane na palubě? Pěkně drsný  >:D
Blue coats of the Carribean. No more Jack Sparrow (Captain jack Sparrow).

Dum Dum

Citace od: Benelli_2000 kdy 27.08.2006, 19:57:05
Pěkně propracovaný. Fakt pěkný dílo.
Mě osobně se líbí ty sklápěcí nožičky a záchranné moduly. Ty prosklený rakve musej být dost klaustrofobický. Nedokážu si představit, že bych v tom letěl vesmírem  ;D

PS: Máš dva záchranné moduly pro dva lidi. Takže posádka musí losovat, kdo zůstane na palubě? Pěkně drsný  >:D

;D ;D v tom souhlasím možná by to chtělo víc záchraných modulů
Následuj svou sílu....

Dargnon

Pěkný. Taky pěknej celkovej tvar - dovedu si představit jak frčí vesmírem a pálí po někom... jen bych to zvětšil tak x2 ať se do toho něco vejde, ale to je holt  prolbém LEGA že je vše moc malé.

fuli

Ty záchraný moduly by chtělo dořešit. Na druhou stranu, když loď dostane zásah do kabiny, tak jich nedostatek nebude
Uč se z chyb druhých. Nikdy nebudeš žít tak dlouho, abys je stihl všechny udělat sám.

Pepan

Vypadá to výborně, nejsem sice odborník na Space, ale tohle se mi opravdu líbí  :D

Robbed

Děkuji  :)

Ano, mini-anténkama jsem opravdu nešetřil  :)
Možná budu z této série stavět ještě něco dalšího, tak se budu krotit >:D

TomG

Docela zajimavy design. Jen by to nemuselo byt tak zbesile strakate. Ale to bude asi dano tim, ze si to stavel ze Star Wars setu a patricne dilky v jinych barvach nevlastnis, abys to ujednotil. Pak pridal nejake custom samolepky a muze to vypadat hodne drsne.
Only the best can survive.