LEGO Star Wars II - The Video Game

Založil tazzy, 22.08.2006, 14:12:12

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

tazzy

Je tady druhý díl počítačové hry Star Wars, tentokrát se odehrává v původní trilogii (4., 5. a 6. díl). Grafika se mi podle screenů moc nelíbí. Už je dostupná i na S@H (US only) za 40 USD. Více tady

Anakin

MwK

Grafika je podla mňa úžasná a vydno na nej že to majú byt lego minifigi...Ale veľmi dúfam že ovládanie bude lepšie ako v prvej verzii...Ale zároveň dúfam že bude ešte vtipnejšia a zbavenejšia ako jednotka...Takže veľmi sa na ňu teším!
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Jindroush

Preorder this item today, will ship by 12 Sep 2006
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Dargnon

Jedničku sem nikdy nehrál a single player hry už vůbec posledních pár let skoro nehraju, ale od tohohle sem zkusil demo a překvapilo mě, že mě to baví!

Ovládání děsný, konzolová blbost, ale hra je tak jednoduchá, že to ani nevadí. Co mě na demu bavilo je atmosféra, a hlavně věci co se daj dělat! Body se daj vymlátit fakt ze všeho, a člověk si získávánim bodů odemyká další postavy za který si pak tu misi může přehrát - ty další postavy pak můžou dělat další věci. No a koukání na to lego je pro AFOLa velmi příjemné. Navíc možnost hrát ve dvou na jedné klávesnici je bomba!

Myslim že pro děti to může bejt fakt supr. Jednoduchá, příjemná hra, silně nereálné násilí (lego postavičky se jen rozpadaj na dílky) a možnost hrát ve dvou na jedné klávesnici...

myth

Prvý diel Lego Star Wars je teraz dostupný za veľmi prístupnú cenu v rámci edície kolekcia klasiky - 249,- Kč / 299,- Sk.
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

TIE