Pražákom, tým je hej ...

Založil Micho, 25.03.2005, 22:09:40

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

Micho

Ahojte, hlásim sa zo stovežatej Prahy, niekde blízko Žižkova .... Využil som voľný deň na Slovensku - štátny sviatok Veľký piatok a presunol som sa z Košíc za bráchom (je do zajtra na nejakom školení).

Unavení s ďalším bráchom testujeme pražský net (ja som na laptope a brácho na PC) a musím vyjadriť úžas nad rýchlosťou, ktorú tu máte. Všetko funguje úplne reálne, stránky sa zobrazujú okamžite. Brácho sťahoval nejaké video športové správy - sťahovalo ich cez 400 kbs.

Teda, Pražákom, tým je hej ...

P.S.: Ale voda je žltá ...

chadzi

jj Praha be good, uz se taky tesim do Prahy, je tu dost omezeny vyziti...

PS: prijed sem, to by si teprv videl zlutou barvu vody. Jeden den zluta, druhej zelena, jako duha  ;)

otaznik

Citace od: Micho kdy 25.03.2005, 22:09:40

P.S.: Ale voda je žltá ...

Jako z vodovodu? Kde to brácha bydlí? Žlutou vodu jsem tedy ještě v Praze téct neviděl (když pominu Vltavu)...

KLF

Citace od: Micho kdy 25.03.2005, 22:09:40
Unavení s ďalším bráchom testujeme pražský net (ja som na laptope a brácho na PC) a musím vyjadriť úžas nad rýchlosťou, ktorú tu máte. Všetko funguje úplne reálne, stránky sa zobrazujú okamžite. Brácho sťahoval nejaké video športové správy - sťahovalo ich cez 400 kbs.

A cez co si pripojeny ?
Terminated.

Micho

Je pripojený cez káblovku, má nejaký ten najvyšší program bez dátového obmedzenia, ale nevie mi teraz presne povedať parametre - nevie kde má tie papiere. Momentálne mi bol schopný popri balení povedať len cenu - poskladali sa viacerí a platia po 350 Kč, spolu možno aj okolo 2000. To ale nevie - organizoval to sused a brácho tie parametre zabudol ... Ideme na SVK na Poprad, teda sme v časovom zhone.

Otáznik: Tá žltá voda je určite miestna baráková záležitosť (potrubia ...) - Žižkov, Biskupská ul.  Chadzi to má asi pestrejšie ... ;D

PS: Neodpustil som si mrknúť Legáčika, majú to tam celkom pekné. Katka N. tam nebola - v soboty tam nie je, škoda ... :(

tazzy

Bydlim na Víta Nejedlého a to je blízko Biskupské a voda tu zluta nikdy nebyla... A Legacek jako obchod je taky dobrý ale nemaji tam skoro zadne Star Wars :P

eNTy

To je dost divne, 400kbps je prece smesne pomala rychlost, jen UPC classic (v zadnem pripade nejrychlejsi) ma 2mbps.

UPDATE: ted jsem koukal na cenik chello a nejvyssi verze ma 6mbps, tedy se blizi 1 MB/vterinu.