plastic tray (6086)

Založil matny, 16.08.2006, 19:31:37

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

matny

Neviete mi prosím poradit, či box k setu 6086 obsahuje plastický podnos pre separátne dieliky??
Existuje nejaký link, ktorý sa venuje detailne krabiciam??

J0hny54

Můj box vypadá takto, ale mám ho na inzerát takže je možné, že tam něco chybí

chadzi

bohuzel special site neni, zkousel jsem taky hledat brickshelf a ebay ale bohuzel nic. jen krabice bez plastic insertu... :(

matny

Dík za odpovede  :)
Presne v takom stave mám box aj ja.
Aký má byt skutočný stav krabice som na nete nenašiel, iba ak by som sa opýtal niekoho kto ho predáva MIB.

J0hny54

Nemáš za co, kdyby se Ti to povedlo zjistit , tak to sem připiš  ;)

Colonel32

ona se 6086tka delala i s krabici?? Ja mam totiz tri, a vsechny jsou bez krabice...

myth

Citace od: Colonel32 kdy 16.08.2006, 21:31:22
ona se 6086tka delala i s krabici?? Ja mam totiz tri, a vsechny jsou bez krabice...

To asi nepoznáš, ale okrem kiloware na e-bay sa Lego v predáva aj v obchodoch. A tam je zabalené v takých pomaľovaných papundekloch, že originálne krabice sa im hovorí :P.
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

marian20

Na brickshelfe sa objavila táto fotka, čiže plastic tray 6086 má: http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?i=2185089 aspoň dúfam že toto je ten plastic tray, ak sa mýlim tak potom pardón  ;)
weiter, weiter ins Verderben, wir mussen leben bis wir sterben...

drSEBY

Citace od: marian20 kdy 18.12.2006, 11:56:29
Na brickshelfe sa objavila táto fotka, čiže plastic tray 6086 má: http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?i=2185089 aspoň dúfam že toto je ten plastic tray, ak sa mýlim tak potom pardón  ;)

Skoro všechny krabice co mají průhledný vhled snad maji tento plastický tray. treba 6081 ho ma, a tato 6086 ho mela urcite taky , na vnitrni (zlute) krabici jsou takove prohlubne aby se za to zachytil tento plastic tray. co vim tak i 6075, 6079 jej ma.

nevite jak je to u 6090 ?? je to rok 1995 a to u je LEGO za vrcholem, to uz to flákají  ;)

linhi

6090 jsem měl misb v roce 1996 a určitě to tam měl. :P