Nevlezem se do bytu

Založil Llevelyn, 03.08.2006, 18:40:56

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Raistlin M

Citace od: Cavelon kdy 03.08.2006, 21:55:50
Citace od: Micho kdy 03.08.2006, 21:43:28
Priznaj sa Cavelone, oproti ním sme obaja len taký amatéry ...  ;D

Tak to teda určite. ;D (BTW má byť "takí amatéri").
U mňa niečo také nepripadá do úvahy, lebo nám sa po byte pohybuje malá "upratovačka", ktorá nenechá nič bez povšimnutia. Chcel by som vidieť ako by to dopadlo u celkom normálnej rodinky, keby som ju tam vypustil. ;D ;D

Pár cizích dětí u nás už bylo a většinou se nechtěli hnout z pokoje našeho trpaslíka. Proti zvědavosti bojujeme zajímavým Duplem. ;)

Micho

Ešte že vláčiky zaberajú menej miesta. Samozrejme nerátam poskladané koľajištie.  8)

Ilustračné foto z (podstatnej - našťastie) časti vlačikovej zbierky, nie mojej.

Jarmila

Po shlédnutí fotek jsem pochopila, cos myslela větou: "U nás přespat nemůžeš".  :o  Ale potěšilas mne. Už vím, kam pro chybějící dílky.  :D
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

chadzi

k tomu se neda moc co napsat, jen snad ze pokud bych toto praktikoval doma tak mam kufry pred dverma ...

Raistlin M

Citace od: chadzi kdy 04.08.2006, 09:26:09
k tomu se neda moc co napsat, jen snad ze pokud bych toto praktikoval doma tak mam kufry pred dverma ...

Omyl...jak jsem tak posoudil velikost Tvého obydlí, myslím, že tam by se to vcelku ztratilo. ;)

Jenčula

Spalte nábytek (vejde se vám domu vůbec nějaký?? ;D) a postavte si skříně z LEGA. Pak budete mít opět dost místa, kde skladovat LEGO >:D ;D.

chadzi

Citace od: Raistlin M kdy 04.08.2006, 09:29:52

Omyl...jak jsem tak posoudil velikost Tvého obydlí, myslím, že tam by se to vcelku ztratilo. ;)

no zatim je to ztraceny (krome hradu v obyvaku) - v x 3a pul metrovejch skrinich, vubec nevim jak to uskladnim v CR az se vratime...

Pepan

Tak to jsme dva  ;D ;D ;D Moje mamka těmto věcem není zrovna moc nakloněná  :)

rdk

Technická připomínka - nechcete si radši místo dalšího lega koupit nějakej normální nábytek? ;D ;D

Poco

Tak to je drsné! :o Ako v tom vôbec dokážete žiť, veď tam nie je priestor ani na pohyb... To by som fakt nemohol. A bez urážky, ale vypadá to strašne. ;D

Micho

Citace od: Poco kdy 04.08.2006, 15:49:10
Tak to je drsné! :o Ako v tom vôbec dokážete žiť, veď tam nie je priestor ani na pohyb... To by som fakt nemohol. A bez urážky, ale vypadá to strašne. ;D

Musíš sa snažiť byť viacej diplomatický ... A nezávidieť im toľko Lega. Ja by som to bral, len k tomu aj rodinný dom ...  8)

Jarmila

Řekla bych, že ty krabice s legem jsou uskladněny podél zdí, kde nepřekáží. Že ta neupravenost a přeplněnost prostoru je dána způsobem vyfocení. A z vlastní zkušenosti zcela jistě víte, že když se vytahají krabice s legem na světlo boží a furt se v tom hrabe a hledá a skládá se něco, tak že to zabere spoustu místa. Až Raistlen dotřídí, dostaví, odprodá přebytečné, tak budou mít byteček jako klícku. Jen v té klícce bude trošku více lega, než je statisticky dáno na průměrnou českou hlavu.

tazzy

Citace od: Micho kdy 04.08.2006, 16:00:35
..len k tomu aj rodinný dom ... 8)

Nejlépe dva, jeden na Lego a jeden na bydlení :P

Cavelon

Citace od: Jarmila kdy 04.08.2006, 16:19:02
Až Raistlen dotřídí, dostaví, odprodá přebytečné...
... tak Llevelyn kúpi ďalšie krabice a bude tam toho dvakrát toľko ako teraz. ;D >:D ;)

Jarmila

Citace od: Cavelon kdy 04.08.2006, 16:23:07
... tak Llevelyn kúpi ďalšie krabice a bude tam toho dvakrát toľko ako teraz. ;D >:D ;)

Nestraš.  :D

Cavelon

Raistlin M

Citace od: Cavelon kdy 04.08.2006, 16:23:07

Musím ti sdělit, že naštěstí, co si koupim, to si uklidím. Ten brajgl má na svědomí moje nákupní manie, Llevelyn je v tom nevinně. Má drahá žena mi to jen pomáhá uklízet, třídit a radovat se ( a stavět ). Být to na ní, měli bychom toho méně ( a víc růžové  ;D)

expertik

Teda...hmm...tak mňa osobne pri zhliadnuti "privátneho legolandu takové normální rodinky" rovnako napadla hororová predstava ako sa moja 16 mesačná blonďavá "minifig", ktorá ma v sebe zrejme nevyčerpatelný zdroj energie, nezadržateľne zakráda pomedzi tie krabice plné minilegokociek a verte mi, že ani jediná by nezostala v roztriedenom a usporiadanom stave.  ;D
 Moja zbierka je z 90% Tecnic-ová a objemom ani nie 1/10, ale práve kôli tomu malému nevypočítateľnému čudu som musel dať zaskliť loggiu a spraviť si tam ohrievanie a svetlo....veru takýmto spôsobom som bol poslaný na nemilosť do vyhnanstva na balkón plný Lega... ::) :P

MildaPajda

Citace od: expertik kdy 04.08.2006, 18:15:22som musel dať zaskliť loggiu a spraviť si tam ohrievanie a svetlo....veru takýmto spôsobom som bol poslaný na nemilosť do vyhnanstva na balkón plný Lega... ::) :P

ti zavidim mistnost(balkon) sam pro sebe a LEGO... ja ho mam kde se da... ;)
ale jako u tej normalni rodinky o nevypada... ;)... zatim..  :P
na LEGO mam porad malo casu... :(
http://steinbachovi.org http://steinbachovi.org/mimis - novinky od Kubíčka a Anežky. ;)

mulah

No pár kostiček tam máš,ale neviděl sem foto ze sklepa.  Tam máš kostičky taky??? :D

Llevelyn

Nepotěším tě... nemáme sklep. a vzhledem ke skladbě obyvatel našeho domu bych tam lego ani nedala.. ;D ;D ;D

Plánujeme upgrade bydlení, proto se s tím moc nepatlám, nábytek nepořizuju, příliš neuklízím roztahané věci apod. Už takhle budem stěhovat dost krámů. Pak by mělo mít lego vlastní prostory a bude klid. Žijem tu mezi krabicema už dost dlouho...

Lego na hrad.. 8) ;)
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

Shi-So

Tohle nesmim ukazat mamce >:D
Myslim ,ze predstava ,ze by to takhle mohlo skoncit i u nas ,by ji spolehlive slozila... :o

Micho

Citace od: Shi-So kdy 05.08.2006, 12:32:58
Tohle nesmim ukazat mamce >:D
Myslim ,ze predstava ,ze by to takhle mohlo skoncit i u nas ,by ji spolehlive slozila... :o

Môže to mať 2 možné následky:
A, Pri predstave, že Váš byt skončí tiež tak, ti to rezolútne zakáže.
B, Upokojí sa, že ten stav na fotke je bežný stav v domácnostiach, že Vy od toho máte dosť ďaleko a že ste podpriemerná domácnosť, takže budeš mať zelenú na Lego.  ;)

Llevelyn

No, přecijenom jsme dva dospělí ve vlastním bydlení, které financujem za vlastní. Takže si to tu pískáme "po svojom"  Ale znovu.. na začátku jsem psala, že toto je výjimečný stav, kdy přišlo hodně věcí z několika stran. A i mě to vadí, že tu pro samý krabky nejni kam plivnout...  kdyby to mělo smysl, nakoupím nábytky a přešoupu tam většinu toho, co se tu válí po zemi, aby to tu vypadalo jak u lidí...

Mělo to bejt "Llevelyn si honí triko".. prostě vytahování , kolik máme kostiček. I když.. modří vědí...
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

betakaroten

... že ten "výjimečný stav" trvá přibližně od doby, kdy "normální rodinka" objevila kostky.org, že?

Raistlin M

Citace od: betakaroten kdy 29.08.2006, 23:29:13
... že ten "výjimečný stav" trvá přibližně od doby, kdy "normální rodinka" objevila kostky.org, že?
Netrvá. To ten stav byl takový jen v polovině jedné místnosti. ;)