Nevlezem se do bytu

Založil Llevelyn, 03.08.2006, 18:40:56

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Llevelyn

Jelikož některým vrtá lebkou, jestli máme opravdu vše co říkáme, že máme, a jak se nám to vleze do chalupy, tak jsem dnes neodolala a nafotila to.

Obyvatelé... 2 dospělí+minifig, 8 morčat, 1 zakrslý králík velikosti menší kočky, blíže neurčené množství Dupla a lego, lego, lego.... vše na bratru 80m2

Tde zdokumentované je opravdu výjimečný stav, najednou přišlo lego z několika stran. Tohle už je i na mě moc, začínám přemýšlet, že začnu chodit se sběrem a tak vydělávat na další lego. ;D ;D ;D ;D ;D

Pro rýpaly.. ano, něco z toho bude na prodej  8)

Opravdu útulná kuchyňka...
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

Llevelyn

Lego je i pod stolem v několika vrstvách

Llevelyn

V předsíni bydlí krabice, kola, boty a lego  ::)

Llevelyn

Pracovna.. a MISBy  ;)

Llevelyn

Pracovna a dnešních 20 kilo kostiček  8)

Llevelyn

Loose parts roztříděné.. aneb třídírna kostiček a část sbírky v polici.

A to je konec přátelé..dýjadýjadýjadááááá. >:D

Hansel

Omlouvám se za nulovou informační hodnotu mého příspěvku, ale TO ČUMIM! :o :o :o
Ale vy toho máte tolik, že si s tím nemůžete ani pořádně hrát. Pro LEGO si není kde hrát s LEGEM ;D
Mé dílo se rozrostlo o další kus.
I když mírně infantilní :)

myth

Kedy plánujete otvoriť prvý legoland vo východnej európe? >:D

Načo toľko MISBov? Otvorím, kocky roztriedim do príslušných chlievikov, krabice vyhodím a hneď mám viac priestoru ;) .
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

Bryk

Řekl bych, že tohle je už práce pro psychiatra  :). Máte takdy doma nějakou normální místnost?

muzzo

Tak takhle bych opravdu skončit nechtěl  ;D

Michal Moučka

Citace od: Bryk kdy 03.08.2006, 19:20:19
Řekl bych, že tohle je už práce pro psychiatra  :). Máte takdy doma nějakou normální místnost?
Já jsem u Llevelyn byl a mohu potvrdit, že místnost bez LEGA neexistuje! ;) Skvělá sbírka!

Cavelon

Máte takdy doma nějakou normální místnost?

Možno okolo záchodu sa im neváľa Lego. ;D >:D

Raistlin M

Citace od: Cavelon kdy 03.08.2006, 19:32:19
Máte takdy doma nějakou normální místnost?

Možno okolo záchodu sa im neváľa Lego. ;D >:D

Přesně tak. V koupelnozáchodové místnosti je pouze sklenice s bělícím se Legem a pokud se nemáčí něco ve sprchovém koutě, nebo nepere pytel v pračce, tak je Lego zde neviditelné.

Problém nastal, jelikož jsme začali dělat deset věcí najednou a nic pořádně. Budu týden sám doma, tak v tom budu dělat ordnung. ;D

Hana129

Až se Vám to začne sypat oknem ven dejte vědět, přijedeme s partou brigádníků zametat před Váš byt zcela zdarma  ;D

Michal Moučka

Citace od: Raistlin M kdy 03.08.2006, 19:35:53

Problém nastal, jelikož jsme začali dělat deset věcí najednou a nic pořádně. Budu týden sám doma, tak v tom budu dělat ordnung. ;D

To Ti (ne)závidím! ;)

Raistlin M

Citace od: Michal Moučka kdy 03.08.2006, 20:00:19
Citace od: Raistlin M kdy 03.08.2006, 19:35:53

To Ti (ne)závidím! ;)

Budu si samozřejmě dělat pauzy. Splnil jsem si pár Lego-snů a ty si budu stavět. Vše budu fotit, o nic nepřijdete vážení  (ehm..pokud to někoho bude zajímat...že?).

Michal Moučka

Citace od: Raistlin M kdy 03.08.2006, 20:06:43

Budu si samozřejmě dělat pauzy. Splnil jsem si pár Lego-snů a ty si budu stavět. Vše budu fotit, o nic nepřijdete vážení  (ehm..pokud to někoho bude zajímat...že?).

Už se těšíme! Jaký byl tvůj největší sen, který sis splnil?

Marťan

tak to je maras....nechápu....  ??? ???

Raistlin M

Citace od: Marťan kdy 03.08.2006, 20:11:24
tak to je maras....nechápu....  ??? ???

Spíš nehoda....prostě jsme přecenili prostorové možnosti. Snad toho dost dostanu z domu. ;D

Raistlin M

Citace od: Michal Moučka kdy 03.08.2006, 20:09:38
Citace od: Raistlin M kdy 03.08.2006, 20:06:43

Už se těšíme! Jaký byl tvůj největší sen, který sis splnil?

Třeba 6989 Mega Core Magnetizer. Ten jsem kdysi hrozně chtěl. A specielně na toto téma se ještě vyjádřím později...trochu jsem to s tím plněním snu přehnal ;D

Michal Moučka

Citace od: Raistlin M kdy 03.08.2006, 20:18:26

Třeba 6989 Mega Core Magnetizer. Ten jsem kdysi hrozně chtěl. A specielně na toto téma se ještě vyjádřím později...trochu jsem to s tím plněním snu přehnal ;D

Pěkný set! Moc si to nepřehnal!  ;)  Každý nemá možnost splnit si své sny!

Llevelyn

Takže kdo má manželku, přítelkyni nebo máti nepřející legu, gratulujte si...jinak dopadnete takto. ;D ;D ;D

Citacetak to je maras....nechápu

Jako bordel? Ani ne... 8), jen trocha kostiček, však v loose mám pořádek.. teda krom tý bedny a dvou kýblů neroztříděnýho.

CitaceNačo toľko MISBov? Otvorím, kocky roztriedim do príslušných chlievikov, krabice vyhodím a hneď mám viac priestoru

Misby syslím na horší časy.. a jelikož schovávám i krabice, tak bych si o moc nepomohla... >:D

Raistlin M

Citace od: Michal Moučka kdy 03.08.2006, 20:24:55
Citace od: Raistlin M kdy 03.08.2006, 20:18:26

Pěkný set! Moc si to nepřehnal!  ;)  Každý nemá možnost splnit si své sny!

Ty ani nevíš, jak jsem to přehnal.  ;D Ikdyž si myslím, že se to dá snadno napravit. O tom ale bude samostatných pár přízpěvků. ;)

Michal Moučka

Citace od: Raistlin M kdy 03.08.2006, 20:42:43

Ty ani nevíš, jak jsem to přehnal.  ;D Ikdyž si myslím, že se to dá snadno napravit. O tom ale bude samostatných pár přízpěvků. ;)

Tak vaší sbírku doma jsem viděl na vlastní oči, byl jsem z toho teda chvíli v šoku! :o
Ale určitě může být hůř! Zatím vše drželo na svém místě, ani na mě nic nespadlo.  ;)
Překvapilo mě, jak se v tom Jana perfektně vyzná! Asi v těch hromadách tráví dost času! :D

J0hny54

A já jsem si pořád říkal, že mám toho lega tolik, že ho nemám kam dávat. Teď vidím, že ho zase tolik nemám a že možností kam s ním je ještě moc  ;D ;D

Raistlin M

Citace od: J0hny54 kdy 03.08.2006, 21:22:20
A já jsem si pořád říkal, že mám toho lega tolik, že ho nemám kam dávat. Teď vidím, že ho zase tolik nemám a že možností kam s ním je ještě moc  ;D ;D
Přesně tak. Já mám dvě krabice s neroztříděným (ale vypraným) kw momentálně jako noční stolek. ;D

Micho

To Llevelyn & Raistlin: 
Hmmmmmmm! To vyzerá na prípravu otvorenia nového megaobchodu s Legom v Čechách. Kde to mienite rozbehnúť? Nechceli by ste urobiť pobočku na Slovensku?  ;)

Skladám inak klobúk nad touto odvahou vpratať do bytu toľko kociek ...  8)

Som si 100% istý, že tým len maskujete svoj pravý zámok a hrad a sklad Lega v ňom.  8) ;D 8) ;D

Cavelon

Citace od: Micho kdy 03.08.2006, 21:30:57

Si myslím, že pokiaľ sa v tom byte nepohybuje nejaký človiečik, ktorý by to stále "upratoval", tak to nie je ani tak otázka odvahy, než mánie a obsahu peňaženky. ;)

Micho

Citace od: Cavelon kdy 03.08.2006, 21:36:45
Citace od: Micho kdy 03.08.2006, 21:30:57

Si myslím, že pokiaľ sa v tom byte nepohybuje nejaký človiečik, ktorý by to stále "upratoval", tak to nie je ani tak otázka odvahy, než mánie a obsahu peňaženky. ;)

Priznaj sa Cavelone, oproti ním sme obaja len taký amatéry ...  ;D

Cavelon

Citace od: Micho kdy 03.08.2006, 21:43:28
Priznaj sa Cavelone, oproti ním sme obaja len taký amatéry ...  ;D

Tak to teda určite. ;D (BTW má byť "takí amatéri").
U mňa niečo také nepripadá do úvahy, lebo nám sa po byte pohybuje malá "upratovačka", ktorá nenechá nič bez povšimnutia. Chcel by som vidieť ako by to dopadlo u celkom normálnej rodinky, keby som ju tam vypustil. ;D ;D