(Vlastná) Zbierka Tie_bomberov...

Založil MwK, 02.08.2006, 09:48:37

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

MwK

Začalo to tým že som sa inšpiroval svojim "veľkým" setom 4479 Tie_bomber... ::)
Tak som si povedal že si postaviam niečo menšie a bude to tiež Tie_bomber...dostaval som to a zistil som že je to užasne... ;) :) a to by som nebol ja keby ma to tak nepohltilo že som si musel postaviť ešte menšiu verziu... >:D ;D
No tak na obrázku ich mate všetky... :D
Z lava:Originál/menší/najmenší...Na ďalších obrázkoch budete mat detajli: z predu,z vrchu + zozadu + kridla a pre zmenu zozadu...
PS: J_BOB ich videl naživo a chválil ich... ::)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

MiP

Pokud se to postaví na stojáka, tak mi to připadá jak dvě popelnice nachystané pro popeláře k vyvezení >:D >:D Zvlášte ta nejmenší varianta.
Ale možná to bude tím, že SW nejsou moje kafe a neříkají mi absolutně nic ;) Mě se to prostě absolutně nelíbí, když to třeba srovnám např. s Mtronovými výtvory.
-------------------------------------------------------
MiP http://www.mipovo.cz - MiPova nabídka setů a dílů http://www.bricklink.com/store.asp?p=mip - BL shop MIPOVO

Raistlin M

Možná by stačilo to pořádně nafotit. Těžko posoudím krásu minimodelu, když je detail rozmazaná šmouha.
Zkus to ještě jednou prosím. ;)

MwK

Popelnica/smetny kos = R2D2 a nie Tie_bomber... ;D ;)
A fotky mini modelov,to je moj najvatsi problem...
Takze to skusim odfotit znovu a v piatok to sem dam...
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

J_BOB

tak napisem svoj komentar...ano, videl som ich nazivo pred 3 dnami. ano chvalil som ich :) hlavne ten stredny sa mi zapacil najviac :) mozno to na fotkach nevydno ale tvarovo TIE bomber krasne vystihuju :)
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader