Dalsi 1650-ka na prodej

Založil Millan, 28.07.2006, 15:35:21

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Millan

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150016384978&ssPageName=ADME:B:SS:US:1

Minule tu bylo pár zájemců...

Je tu vůbec v Cechách někdo,kdo ji má???

Zajímalo by mě,jestli vzbuzuje ohlas jen u sběratelů-investorů,a nebo je tahle loď zajímavá i něčím jiným pro normálni AFOLy ???

otaznik

Já bych to nechtěl ani za 500 (Kč) ... Ničím se mi to nelíbí, nijak mě to neoslovuje.

Colonel32

Mičánek

Vždyť ten set neobsahuje ani jednu postavičku!

otaznik

Citace od: Mičánek kdy 28.07.2006, 16:36:27
Vždyť ten set neobsahuje ani jednu postavičku!

Muhehe, tak to mě dostalo.  ;D ;D

Colonel32

***Banana.com

No, na krabici vypadá ten set úžasně, a na té fotce rozbalený je o ničem...nedal bych za to ani 500,-, jak již zde zaznělo.

Raistlin M

Hlavně mám pocit, že na té fotce setu něco chybí ::)

betakaroten

No jo, tenhle kousek se hodí jenom tomu, kdo má (nebo si počká na) podobně nekompletní druhou loď.

Millan

Dobry,jen jsem se bal,ze jsem trosku divnej,když mam na to podobnej názor :-\   

Myslel jsem,jestli se k tomu nevaze nejaka  zajimavost ze zakulisí,ktera by z tohohle setu delala legendu(Treba neco jako kdyz mincmistr otoci raznici vzhuru nohama a hned je z toho zadanej kousek ;)

Kazdopadne,nevite o setu,kterej by provazela nejaka zajimava okolnost vzniku???Treba ze se nepoved odstin a nakonec ta neplanovana barva byla lepsi,a nebo neco pod.??Proste nejaky drby no  :o ::)

otaznik

Citace od: Millan kdy 28.07.2006, 21:13:01

Kazdopadne,nevite o setu,kterej by provazela nejaka zajimava okolnost vzniku???Treba ze se nepoved odstin a nakonec ta neplanovana barva byla lepsi,a nebo neco pod.??Proste nejaky drby no  :o ::)

Pokud vím, tak žádný LEGO Modrý Mauritius není.  ;D

Dost draho jdou starší Maersk sety a možná MISB 6399 (ale ty hnijou na BL už pěkně dlouho a ještě asi dlouho budou  ;D ), jinak ostatní v rámci "přijatelných" cen.

Raistlin M

Citace od: otaznik kdy 28.07.2006, 22:06:02
Citace od: Millan kdy 28.07.2006, 21:13:01

Pokud vím, tak žádný LEGO Modrý Mauritius není.  ;D

Dost draho jdou starší Maersk sety a možná MISB 6399 (ale ty hnijou na BL už pěkně dlouho a ještě asi dlouho budou  ;D ), jinak ostatní v rámci "přijatelných" cen.

Co se 6399 MISB a podobných týká, tak to maj dost často na BL lidi právě jen kvůli tomu..."Hele...to já mám".
;)

Micho

Citace od: Millan kdy 28.07.2006, 15:35:21
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150016384978&ssPageName=ADME:B:SS:US:1
...
Je tu vůbec v Cechách někdo,kdo ji má???

V Čechách neviem, ale na Slovensku je minimálne jeden človek čo to má a vie o tom hodne.  8)

J_BOB

na to aby som to chcel je moc nekompletna :P ani za 200...naco lod, ktora nejde postavit a par pouzitelnych basic dielov? :P
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader