(vlastní) Royal Loď

Založil Marťan, 23.07.2006, 09:41:40

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Marťan

Postavil jsem si hlavní Royal velitelskou loď....
kapacita: 2-4 figové
výzbroj: 2x těžká kuše
maximální rychlost: podle síly větru a zručnosti kormidelníka
ponor: na souši = 0%       na vodě = 100%

;D

MwK

S tymi Royal vecickami si sa dako rozbehol... ;)
Ale az na tie chabe plachty (nejak ma neoslovili :P) je to znova dobra praca... ;D :)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Marťan

Citace od: MwK kdy 25.07.2006, 08:48:37
Ale az na tie chabe plachty (nejak ma neoslovili :P) je to znova dobra praca... ;D :)

:-) mám tam dát větší? Ale mám strach, že mi to ten můj poskládaný stěžeň už neudrží....

MwK

Citace od: Marťan kdy 25.07.2006, 09:16:06
Citace od: MwK kdy 25.07.2006, 08:48:37

:-) mám tam dát větší? Ale mám strach, že mi to ten můj poskládaný stěžeň už neudrží....
No to radsej neriskuj... ;)
Inak ja som mal skor na mysli keby si tam dal nejaku normalnu plachtu...(sice aj ja niekedy takto plachty riesim...ale asi preto ze ziadne nemam! :P)
Takze ak mas "platenu" plachtu tak ju tam daj!A ak nie,tak je to dobre aj tak... :)

Marťan

No právě že plachtu nemám, pirates jsem nikdy nesbíral, tak nemám žádné plachty, tak jsem to nějak slepil tady z toho. Skusím ještě pohledat nějaké modré dílky a udělat to trošku jinak co to udělá....

Marťan

Tak jsem tam skusil dát trochu větší plachtu, udrželo to v pohodě, což jsem se až divil....

MwK

Skus tu prvu verziu rozširit...(do širky a nie do dlžky...a hod sem potom foto)

Marťan

A co něco takového? Musel jsem už použít ale jinou barvu dílků pro plachty  :-\
Zdá se mi to teď takové masivnější, líbí se mi to... ;)  chtělo by to ale sehnat v modré barvě že?

MwK

Sice si to rozsiril ale skus to trosku jemnejsie (ako keby tie plachty vialy) ako ja na obrazku...

Llevelyn

Nevím, co na to lego puristé, ale plachty se dají vyrobit poměrně snadno. V Řempu, nebo jiném podobném, koupíš pevné plátno, bývá ve více barvách, používám přírodní. Cena je velice příznivá. Díry pro šňůry nebo stěžně vysekáš "průrazníkem" či jak se ten klump jmenuje. Taková trubička dole ostrá co se do toho mydlí kladívkem. Jde i pokreslit barvami na textil, fantazii se meze nekladou. Střih obšlehneš z jiné lodi, nebo vymyslíš. Kraje plátna doporučuju přejet svíčkou a přes piják zažehlit, aby se netřepily.

Všem se omlouvám za nedokonalý popis a puristům za takový nápady...
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

Marťan

Poslední úprava plachet....jinak jdu koupit plátno a jdu to jednoduše vystřihnout..... :P

Llevelyn

Pokud neseženeš v barvě , kterou potřebuješ, jde to i obarvit. >:D Ale klasická přírodní je fasa, a když máš výtvarný talent, nebo dobrou předlohu, dají se dělat divy. 8)

MwK

No takto nejak som si to predstavoval... 8)
A ja som sa velmi nechcel uchylovat k tomu zeby som ti radil kupit latku a šit...
Ale zas na to,by si si mohol namalovat toho levika z erbu... ::)

Marťan

Díky všem za rady, pokud seženu v modré ty kostky které mám v posledním návrhu, tak si to asi necham tak, jinak bych to skusil udělat z toho plátna...no, ale nevím, jestli budu natolik zručný, abych tam nějak nakreslil toho Lva....no, uvidím.... >:D

Llevelyn

MWK, nic nešiješ, ještě to tak.. jehla a já jsme nepřátelé na život a na smrt. ;D ;D Jen to střihneš, naděruješ,  pomaluješ, navoskuješ. A máš to...

MwK

LLevelyn : V profile mas ze "nic nieje nemozne" tak to skus...ihla ti nic nespravi...  >:D ;D ::) ::) ;)

Llevelyn

No, věděla bych co s ní.. zašít něčí nevymáchanou pusinu  ;D ;D ;D