SW ¨Slave na prodej v Mostě

Založil JardaL, 01.07.2006, 23:42:43

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

JardaL

Tak jsem zase po dlouhé době zavítal v MOstě na místní blešák - místní znají, nemístní se určitě doptají.) Každou sobotu celý rok úžasná zábava.  ;D
Ale proto to jen tak nepíšu - natrefil jsem tam tentokrát na týpka  co mimojiné prodával novou nerozbalenou krabici nových Lego SW - Slave (jsem vůl, nepamatuji si číslo setu - vložil jsem ho sice do tf, ale pak zase smazal). Nejzajímavější byla cena - 1000 CZK.  :o
Jelikož jsem si orientačně zjistil, že cena v Čechách ani v Deutschlandu neklesá pod 2100CZK, myslím že je to dobrá koupě. A jelikož ten tý¨pek dneska určitě set neprodal, je to na někom příští söbotu. :-)) Bez záruky. Hodně štěstí. (předem upozorňuji, že příští sobotu a mnoho dlaších sobot určitě zase v Mostě nebudu. :-)) ) :)
Piš holoubku piš, brzo zcepeníš.

Llevelyn

Tak na blešáku? Jen aby to nebylo plný  basic kostek.. Ta cena je podivná..

Možná jedině mít sebou "gorilu" a po nákupu před chlápkem krabku otevřít. >:D
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

myth

Mám pocit, že pri takej cene bude podivný hlavne pôvod...
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

rdk

Citace od: myth kdy 02.07.2006, 09:57:35

Ne nezbytně. Já kupoval kdysi Slave I 7153 ve výprodeji za 999...

JardaL

Otevřít určitě.  Kontrola zboží kupujícím po koupi je v zásadě běžnou i při běžném prodeji v kameném obchodě. Ne? (teda lego jsem před prodavačkou nikdy nekontroloval.
A jinak, já osobně jsem na tomhle blešáku kupoval už mockrát a vždycky jsem byl spokojený. Za málo peněž hodně muziky. Samozřejmě, že původ zboží může být různý, ale v tomhle případě bych v tom nic závažnýho nehledal. Na tomhle place většinou prodávaj dva typy lidí, ty co jezdí pravidelně do Němecek k popelnicím a opruzovat obyvatele, zdali by nepotřebovali něco vyhodit, a ti co jezdí do Němecek hledat dobrý kšefty - kupujou a přeprodávaj všechno, co je tam za rozumnou cenu a tady se natom nějakej ten fenik dá vydělat.
Lego jsem tam tentokrát viděl poprvé, ale zřejmě ho ten týpek koupil za cenu, kterou nešlo odmítnout a zhruba vědel co lego je a že se prodává dost draho. Kolik na tom může trhnout třeba zjistil až doma později.
Toť vše.
Piš holoubku piš, brzo zcepeníš.

Aki

Citace od: myth kdy 02.07.2006, 09:57:35
To bude určitě! Odhaduji že 50% zde prodávaných věcí je čorka z blízkého i dalekého okolí!
(bydlel jsem o ulici vedle a na hřiště Baníku Souš jsem svého času chodil pravidelně).