Nové kousky

Založil Vasyk, 06.06.2006, 11:21:08

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Vasyk

Toto jsem právě obdržel od strýčka Sama z USA. Vyšlo to na 3000,-, vše je MISB.
Jen jsem se chtěl pochlubit.  :D

Dansson

Asi jsem moc konzervativní, ale nic z toho bych nebral ani za pár set, ty nové věci se mi prostě nelíbí. Ale vzhledem k vantitě to je asi dobrá cena

Shi-So

No az na toho Batmana bych bral to ostatni vsema 10 ;D

Vasyk

Citace od: Shi-So kdy 06.06.2006, 11:41:50
No az na toho Batmana bych bral to ostatni vsema 10 ;D

Chtěl jsem hlavně figa JOKERA, protože to je Joker. Letadlo mě ale příjemně překvapilo. Batman se mi líbí. Supernova až na stabilitu je slušná, HP je fakt velikej a SW jsou SW.  ;D ;D

expertik

Niektoré z čiernych a žltých dielcov by sa zišli...

J_BOB

supernova je super...batman lietadlo by na dielce bolo super....(z tyb plates by boli TIE fightey, samozrejme :) ), Lod sa mi moc nepaci...A AT-RT je krasne...aj ked nie moc pohyblive :)
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

Llevelyn

Heh.. Křupanskou loď mám, Exo nebrat, AT-RT mám.. takže jedině.. BATMAN FOREVER >:D
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

Vasyk

Citace od: Llevelyn kdy 06.06.2006, 16:10:26
Heh.. Křupanskou loď mám, Exo nebrat, AT-RT mám.. takže jedině.. BATMAN FOREVER >:D

AT-RT mám už 2x, sice to je na army málo, ale nějak se začít musí  ;D

BATMAN FOREVER - Only jednička (Nicholson rulez)  ;D

tazzy

Tak ja bych nebral nic, z Batmana mám vyhlídnutý pouze jeden set, který bych chtěl mít a tenhle to není, SW nesbírám (bohužel), HP taky nesbírám a tu lod tím tuplem, Supernova z Exoforce je jediný set který se mi z těch monster ovládanými lidmi nelíbí (na krabici ujde, ale v reálu nic moc), ale možná bych ho bral, abych se mohl pochlubit něčím, co není na našem trhu  >:D