Puzzle s Lego tématikou + dárek

Založil JardaL, 02.06.2006, 12:54:26

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

JardaL

V úterý jsem v Bruselu na letišti natrefil na Ravensburger Puzzle s Lego výjevem. Na obrázku byl například výjev z City - hasiči hasí dům z lega, nebo výjev k Knights Kingdom, a další - celkem snad 4-5 různých krabic.
Ale co je nejdůležitější - v každé krabici je podle tématu příslušná malá stavebnice - u city je to autíčko s figem (doktor nebo požárník, už nevím), u knight kingdom světe div se rytíř, u Bionicle (nevím, to jsem přeskočil) :-)).
A cena - jestli si dobřže pamatuju, tak max. 300 CZK.
Neviděli jste to už tady? Pro někoho by to mohl být hezký dárek.
Piš holoubku piš, brzo zcepeníš.

Petrjr

Citace od: JardaL kdy 02.06.2006, 12:54:26Neviděli jste to už tady?
Někdy před posledními Vánocemi (možná už na podzim) je měli v Makru. Vím o 4 typech stavebnice - minifig - city, hrad: Tribike+šerif, červené auto+hasič, modrý rytíř (vč. štítu a meče), černý rytíř (vč. štítu a meče). Mají i jediný společný leták/návod, stejný ve všech krabicích. A připouštím, že mohli být i bionicle verze  (matně si vzpomínám, že tam možná něco bylo), ale toho jsem si nevšímal. Cenu si nepamatuji.

MwK

Ja mam tieto puzzle z policajnou tematikou...Je to v celku sranda!Aj ta motorka a panacik boli fajn...Cize ludom ktory vahaju vrelo odporucam!
Zohnal som ich v januari v METRE stali asi 299sk...
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Vasyk

Já mám tento kousek. Koupil jsem ho v polském Štětíně minulé léto v tesco. Myslím, že bylo max do 200 káčé.

Micho

Citace od: MwK kdy 02.06.2006, 13:24:09
Ja mam tieto puzzle z policajnou tematikou...Je to v celku sranda!Aj ta motorka a panacik boli fajn...Cize ludom ktory vahaju vrelo odporucam!

Do Metra pravidelne chodím a stále mrknem aj Lego kútik. Toto som ale ešte neregistroval, zrejme je to medzi puzzle.  :(

Micho

Citace od: MwK kdy 05.06.2006, 13:47:20
Citace od: Micho kdy 02.06.2006, 17:49:01
Citace od: MwK kdy 02.06.2006, 13:24:09

Do Metra pravidelne chodím a stále mrknem aj Lego kútik. Toto som ale ešte neregistroval, zrejme je to medzi puzzle.  :(
Presnejsie bolo to v akciovom pulte...ale vedla puzzli... ;D ;D ;D

Zrejme hovoríš o zvolenskom Metre. Bol som teraz cez víkend v košickom Metre, tam som také nič nevidel (ani medzi puzzle). Samozrejme to nevylučuje, že to niekedy mali ... Pre najmladšieho by to bol celkom fajn darček.  ;)

Numbi2

Jestli si dobře pamatuji, tak jsem tohle (a jiné) puzzle viděl v Brněnské Olympii tak před týdnem v prodejně Hypernovy, ale cena se mi zdála dost vysoká na to, že bych si nechal jen to LEGO ;)
... back on track - ale chvíli to trvalo :) ...

zakm

Ja som toto puzzle videl v Hypernove v Bratislave , predávajú to v dráčiku a je to viac vzadu v tom obchode  a stojí to iba 189sk  :D
robim si na to zálusk už dlhší čas, len by som ocenil ak by to bola povedzme 500 alebo 200 puzzle, škoda že to je iba 60 :-\
...ak nájdeš v živote cestu bez prekážok ,tak nikam nevedie...

Micho

Citace od: zakm kdy 05.06.2006, 17:39:51
Ja som toto puzzle videl v Hypernove v Bratislave , predávajú to v dráčiku a je to viac vzadu v tom obchode  a stojí to iba 189sk  :D
robim si na to zálusk už dlhší čas, len by som ocenil ak by to bola povedzme 500 alebo 200 puzzle, škoda že to je iba 60 :-\

OK, dobrý tip. Dráčikov je v Košiciach viacej ...  ;)

Tomášek

Citace od: Numbi2 kdy 05.06.2006, 16:23:23
Jestli si dobře pamatuji, tak jsem tohle (a jiné) puzzle viděl v Brněnské Olympii tak před týdnem v prodejně Hypernovy, ale cena se mi zdála dost vysoká na to, že bych si nechal jen to LEGO ;)
Mě napadlo, že by se ty puzzle mohly prodat a nechat si jenom LEGO.... ;D
Procházím DARK AGE.