6278 - Enchanted Island - Dojmy

Založil rdk, 31.05.2006, 22:33:02

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

rdk

Krabici ste už na obrázku viděli. Ještě se s vámi podělím o dojmy při rozbalování. ;D 8)

Po otevření krabice na mě vyloženě dýchla atmosféra "Zlatých časů": ;)

- Krabice má odklápěcí přední stranu a průhledku dovnitř
- Několik dílů je zatavených do extra obalu, který je položený na vnitřní krabici
- Vnitřní krabice je z pevnějšího kartonu (!)
- Malý katalog (z roku 1994)
- V návodu jde dobře rozlišit bílou/šedou/černou
- Málo nálepek, hodně potisků
- Hromada figů
- Úžasné baseplates

Celkově to předčilo má očekávání a to jsem to ještě ani neposkládal... 8)

Jukněte na fota:

Anakin

Shi-So

Ze ja trouba se taky neprihlasil.... :'(
Pirates sice nesbiram ,ale tohle je jako otevrit truhlu s pokladem ;D

Tomášek

Citace od: Shi-So kdy 31.05.2006, 23:02:50
Ze ja trouba se taky neprihlasil.... :'(
Pirates sice nesbiram ,ale tohle je jako otevrit truhlu s pokladem ;D
Taky bych se hned prihlasil...ale nejsou penízky, nejsou... :'(
Procházím DARK AGE.

zakm

Slint,slint ty sa máš .
Nevedel som , že existovali zatavene časti setu do toho priesvitneho kartonu, či čo to je  ??? Ako si to zohnal ?
...ak nájdeš v živote cestu bez prekážok ,tak nikam nevedie...

otaznik

Citace od: zakm kdy 01.06.2006, 14:54:28
Slint,slint ty sa máš .
Nevedel som , že existovali zatavene časti setu do toho priesvitneho kartonu, či čo to je  ??? Ako si to zohnal ?
Takhle se balily sety zhruba do poloviny devadesátých let. A vzhledem k tomu, že to byl MISB, tak ten set to samozřejmě měl taky.

Cavelon

Balenie je naozaj super - na úrovni. Fakt to boli zlaté časy, keď si na tom dali takto záležať. V dnešnej dobe to už len nagrcajú do čoraz mäkšej krabice, najlepšie už aj bez igelitov, nech sa to tam dobre premieša a doškriabe. :( Škoda. :'(

Jarmila

Ještě to tu chvíli chvalte a budu si spílat, že jsem to nechtěla.  ;) Ne že by se mi to nelíbilo, to jo, ale nemůžu mít všechno.  :'(
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

Jindroush

Kvůli nějakýmu papundeklu...?  ::)
Pro mě za mě by to mohli prodávat klidně v pytlích vod brambor  8)
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

marian20

Citace
Takhle se balily sety zhruba do poloviny devadesátých let. A vzhledem k tomu, ľe to byl MISB, tak ten set to samozřejmě měl taky.

Napríklad aj taký 6098 má balené zástavy a king Lea vo fólii.
weiter, weiter ins Verderben, wir mussen leben bis wir sterben...

otaznik

Citace od: Jindroush kdy 01.06.2006, 16:18:21
Kvůli nějakýmu papundeklu...?  ::)
Pro mě za mě by to mohli prodávat klidně v pytlích vod brambor  8)
Tady se baví sběratelé. Kuš!  >:D

Jindroush

Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Llevelyn

Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

Micho

Kúpa a predaj je o pocitoch. Keď sa niekomu páči, keď je to pekne a staroslivo zabalené, tak má asi z takého prevedenia super dobrý pocit. A váži si to.

Ak niekomu na balení nezáleží, tak ani také balenie mu nič nehovorí. Zameriava sa len na obsah. Každý má svoj pohľad ...

Mne tiež asi viacej záleží na dobrom balení a peknom výzore krabíc. Samozrejme aj tak je pre mňa najdôležiteší obsah a jeho kvalita. A toto balenie je fakt dobré, pár takých starých som mal.  ;)

Jonas

Tato diskuse mi připomněla jednoho velkého sběratele Lega, kterého jsem potkal snad před 10 lety v USA.
Poznali jsme se na jedné odborné konferenci a při řeči jsme se dostali i k Legu. Zářily mu při tom oči a vehementně mě zval, abych se podíval na jeho sbírku.
Ano, byla to skutečně obrovská sbírka a jistě i velmi hodnotná - protože všechno bylo MISB.   
Jonas - Můj Brickshelf

Frco

tak za 1800 je to skoro ako zadarmo. To sa teda mrtne oplatilo.

Ravenhorn

Nebýt bez peněz tak jsem se taky přihlásil. Ach jo. :'(
Castle, Pirates a Star Wars.

max

Neprodávals Ravenhorne svého času tento set?

May

Prodával a já jsem jej koupil + ještě nějaké další drobnosti k tomu a jsem s ním maximálně spokojenej.

max

Ale jo. Já jen,že Radka(Ravenhorna) asi postihl záchvěv nostalgie, když znovu touží po již jednou prodaném setu. Jinak je Radek slušný obchodník i sběratel v jedné osobě.Také já jsem od něho kupoval pěknou lodičku.

Ravenhorn

Oh díky.  ;)    No ono totiž se začínam vracet k pirátům. Nejak mě chytly totiž lodě. a tak nějaké další scháním.  Jinak mě tento set se zalíbil i právě tím, že je to úplně nové, ještě orig. zabalené. Pastva pro oči.
Castle, Pirates a Star Wars.

rdk

Technická poznámka (pro Mytha a spol. ;)): ŽÁDNÝ z figů v tomto setů nemá standard grin. 8) A je tam dokonce i ženský obličej...

chadzi

Citace od: rdk kdy 31.05.2006, 22:33:02
Po otevření krabice na mě vyloženě dýchla atmosféra "Zlatých časů": ;)

- Krabice má odklápěcí přední stranu a průhledku dovnitř
- Několik dílů je zatavených do extra obalu, který je položený na vnitřní krabici
- Vnitřní krabice je z pevnějšího kartonu (!)

tomu se rika 'kouzlo plastic insertu'  ;) ty stary krabice jsou fakt super a dodavaji tomu setu spravnou atmosferu. novy uz delaj v ramci setreni jen jako 'storage'...

rdk

V rámci kompletnosti "dokumentace" přidám ještě foto sestaveného setu:

rdk

Poštěstilo se mi sehnat veškeré zbývající sety "Islanders": 8)

nukum

Ježišmarjá to je nádhera!!!  :P :P :P :P :P :P :P

nukum

Pirates a spol. se mi líbí asi proto, že jsou tak pěkně barevný a děsně legrační!  ;D :D