(vlastna) Jachta...

Založil MwK, 25.05.2006, 13:43:36

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

MwK

Toto je moja vlastna jachta vytvorena zo setu7899(policajny cln)...snazil som sa o co najvatsi luxus ale asi sa mi podaril len taky miniluxus...Viem ze som toho velmi na "karoserii" nezmenil ale zato vo vnutri uz nieje vaznica... ;D
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

MwK

:

mph1

Na můj vkus to příliš připomíná originál, takže to nesplňuje parametr (vlastna).

Interiér - z toho co je rozpoznatelné - je poněkud fádní. Viděl jsi vnitřek nějaké jachty? IMHO 7899 v původní verzi není jachta, ale spíš člun. Jachta by z toho byla lepší v ne-minifig měřítku.

Dveře do podpalubí bez okénka?

Antény na zádi jsou hloupost:
a) dlouhé vedení k vysílačce = vysoké ztráty signálu
b) překáží při rybaření

Omlouvám se za tvrdost, ale tak to vidím.

MwK

Aka hrubost?Ved som chcel vas nazor!A ked sme pritom ja sam to nepovazujem za najlepsi vytvor.Ale mal som to chut sem dat...A inak radsej sa venujem autam,space a inym temam ako lode takze som len zaciatocnik!

Dansson

Je fakt, že s originálem to je podobné dost, ale mi se libí ten interiér.

betakaroten

Hm, je to takové moc "střízlivé" - takhle bych si skutečnou loď asi zařídil já (ale vím, že nikdy žádnou mít nebudu, protože je lepší investovat do Lega). Takzvaný co největší luxus se vyznačuje co největší přeplácaností, takže by tam měli být aspoň minifigáčci v lenošivých pozicích, obklopeni kýčem ve řvavých barvách. Taky by to mohlo mít o jedno patro víc.