Pojízdná nákupní taška

Založil bejver, 18.05.2006, 14:30:04

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

bejver

Tak, po čase něco malého žlutého. Nechal jsem se lehce inspirovat Peugeotem 107.
Je tam cvakací čtyřválec s převodovkou (3st), řadí a zatáčí se "maňáskem", uvnitř sedí slečna a při zatáčení kroutí volantem. (Pravda - spíše on jí.)

expertik

Opäť moja úcta ..... technic maniakov nieje stále dosť :-)) A najmä toho "maňáska" budem musieť odskúšať aj ja niekedy, hlavne pri menších modeloch. Rozmerovo väčšie modely, najmä vozidilá, sa tešia 2 RC súpravám (bezchybne fungujúcim)...
Ešte raz dole klobúk pred Tvojimi modelmi.

JardaL

Pro mne spíš Citroen C2. I když, to je úplně jedno. Je to tak krásné ....
Piš holoubku piš, brzo zcepeníš.

Tomášek

Citace od: JardaL kdy 18.05.2006, 15:25:11
No, 107-ka má práve obrovský nasávací otvor vpředu - tímto se odlišuje od C1.....
Procházím DARK AGE.

MwK

Citace od: Tomášek kdy 18.05.2006, 15:26:40
Citace od: JardaL kdy 18.05.2006, 15:25:11
No, 107-ka má práve obrovský nasávací otvor vpředu - tímto se odlišuje od C1.....

Ten otvor beriem,ale dal si tam presne take svetla ako su na citroenoch(presnejsie C1/C3pluriel)
http://www.citroen.sk/rozmery.php?model=c1 (pozri sa na tuto stranku...)
PS:je to fakt pekne...
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

tazzy

Asi jsem trochu nechápavý, ale nechápu proč se jméno tohoto tématu jmenuje "Pojízdná nákupní taška" ??? ale jinak autíčko pěkný..

MwK

Citace od: tazzy kdy 22.05.2006, 15:25:41
Asi jsem trochu nechápavý, ale nechápu proč se jméno tohoto tématu jmenuje "Pojízdná nákupní taška" ??? ale jinak autíčko pěkný..
Pretoze to auto je tak mrnave ze moze superit z nakupnou taskou...alebo smartom... ;D
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

otaznik

Citace od: tazzy kdy 22.05.2006, 15:25:41
Auto pro ženský na nákup.