(Vlastný) Upravený 7130 Snowspeeder

Založil J_BOB, 27.04.2006, 19:54:50

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

J_BOB

V lete 2005, som sa chystal, na jeden projekt, ktorý sa bohužial nezdaril. Pri príprave som upravil 7130 Snowspeeder do štádia, z ktoreho bohužial nemám fotky....prerobil som krídla a pohral som sa s dalšími detailami. Snažil som sa priblížiť k "skutočnému" Snowspeederu.Rrobil som to dohromady cca 3 hodiny a urobil som to dakedy v júly. Dakedy v koncom augusta ma napadlo, ze by som ho mohol ešte vylepšit...prerobit kokpit a pod... Začiatkom septembra som sa do toho pustil, rozobral som takmer celý snowspeeder a začal upravovať, až som zistil, že mi chýbajú 2 diely....Tie som zohnal až o 2 mesiace neskôr ale aj ked som mal diely, do prestavby sa mi už ísť nechcelo. A tak rozobrany Snowspeeder "dozrieval" v krabici na nedokončené veci a čakal.......dakedy cez zimné prázdniny, som sa k nemu opäť dostal a rozhodol som sa pustiť sa do prerábky. Momentálne je už rozobratý a roztriedený v krabiciach, ale chystám sa pustit do 4. generácie :) ako sa mi podarila tá 3. posúďte sami....budem vďačný za akúkoľvek kritiku.
P.S: Sorry, za blbú kvalitu fotiek.
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

MwK

Je fakt dobry!Pekne detajli,spojene kabiny,...Musim povedat je lepsi ako original...!
(pre J_boba...je lepsi ako prva verzia ktorej foto mam ja ;))
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Mtron

pěkný stroj, jenom mě mrzí,že ty kokpity nejsou víc vymakaný u všech vesmírných lodí. A je v nich málo místa na přistroje , možná dát po stranách dva panely byl by ten Snowspeeder hezčí a věrohodnější :-)
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

J_BOB

thx..uvidim, co sa s tym da spravit pri 4. generacii :)
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."

cembry

Moc peknej snowspeeder, fakt se mi libi.

Panther

Myslím, že je to dost pěkně upravený snovspeeder. Vypadá detailně propracovanější než originál.

Mtron

J_BOB no zkus tam dát po oboustranách kokpitu díl 3069bp68 , Tile 1 x 2 with Red and Yellow Controls Pattern. Myslím  ???, že se tam vejde a že to bude opravdu už vypadat jako kokpit stíhačky. A  potom sem hoď fotku :P
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

MwK

Este mi napadla otazocka...skadial su tie brzdiace klapky??
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

J_BOB

su to tieto z 4479 Tie Bomber
popravde...ked som sa na ne prvy krat pozrel, tak som nemal sajn...ale peeron je kamarat :)