Slave I vs. Slave 1

Založil rdk, 29.04.2006, 17:33:15

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

rdk

Složil sem 6209 - Slave I 2006 a vyfotil vedle starší varianty 7153. 8)

Optimální varianta by asi byla kombinace obou dvou. V novém mi nesedí ta hnědá...

J_BOB

ten novy, mi pripada o dost lepsi :) krajsie detaily....oblejsie tvaary (mam sice rad "klasicke" lego, ale ne SW mam rad ked je to vernme originalu). len zahanbene premyslam, ako by to vyzeralo v porovnani s mojim 7144  :-[
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

Marťan

Mě se vzhledově líbí víc ten menší, ale ten větší má zase lepší detaily. Ale ty barvy  :( :-\   fakt nevím kdo to kombinoval.....

Anakin

tak...JFS1 je krajší tým že je malý a ani to spojenie krídel není také zložité(imho v jednoduchosti je krása) ale BFS1 má lepších figov a je o dosť prepracované.

MwK

Jednoznacne je lepsi ten novsi 8)...aj ked mat mladeho bobu a janga je lakave... ;D
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

fuli

Ten novější se mi líbí víc,ale ta hnědá ne spodku mi tam moc neladí.
Uč se z chyb druhých. Nikdy nebudeš žít tak dlouho, abys je stihl všechny udělat sám.

MwK

Mne sa zda ze nejaka hneda tam vo filme bola...
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

fuli

Citace od: MwK kdy 05.05.2006, 16:24:27
Mne sa zda ze nejaka hneda tam vo filme bola...
:-[ Před chvílí jsem si toho všiml taky. Star Wars znám celkem dobře, ale té hnědé jsem si tam všiml až teď. Vždycky jsem myslel že je tam modrá stejně jako v Epizodě II ???
Uč se z chyb druhých. Nikdy nebudeš žít tak dlouho, abys je stihl všechny udělat sám.

Robbed

Mně se líbí víc ten nový, ale zase na tom starým je nádherná ta tmavě modrá  :P

lordvader

No Boba zdedil Slave I po Jangovi a nerikej ze za 20 let intenzivniho pouzivani lod nepotrebovala nejake nove dily nebo minimalne dukladny nater...  ;D

rukay

Jo a ještě se dělala dřiv tyková starší...podivně hranatá...ale jak řikám je z nich nejstarší-z hlediska výroby. A byl k ní i Han Solo v Karbonitu.

Ta je nejhezčí-skvěle se na ni dělaj různý úpravy. Já mám sice jen tu starou a modrou,takže uplně to porovnat nemůžu...ale neni nad původní lego stavebnice. Ty nový mi kolikrát přijdou moc přeplácaný. :-\
OZd
__________________  Tomu kdo vymyslel LEGO by měli dát Nobelovu cenu míru - kdo si hraje nezlobí!

Allconel

Čo sa lode Slave I týka, ja uprednostňujem prvú verziu http://www.peeron.com/inv/sets/7144-1?showpic=545 je najstaršia, možno má najmenej detailov ale je to prekrásna klasika. Už tu niekto písal, že v jednoduchosti je krása a tá tu je určite. Možno má zopár chýb ktoré vadia ako npr. krídla, zaslúžili by si možno zmeniť farbu, hoci by nemusela byť presne podľa predlohy ale aby to vyzeralo a nebilo do očí. Tento set bohužiaľ nevlastním a tak je úplne možné že v reály ta farba sedí (naučil som sa že týmto obrázkom sa nedá veriť). A určite by si zaslúžili zakamuflovať ten spoj a úpravy vo farbách ale už len maličkosti, žiadna radikálna prestavba. Skvelý set.

A ako som už napísal tento set nemám, a keď som ho sa na plno zažral do Lego SW tak už bolo neskoro ho zháňať a tak by som aj tým chcel dať na vedomie, ak by mal nejaký ten Slave I 7144 mal a oželie jeho predaj nech mi dá vedieť. Ďakujem.

Džejkob

Citace od: Allconel kdy 07.01.2009, 13:04:46
Čo sa lode Slave I týka, ja uprednostňujem prvú verziu http://www.peeron.com/inv/sets/7144-1?showpic=545 je najstaršia, možno má najmenej detailov ale je to prekrásna klasika. Už tu niekto písal, že v jednoduchosti je krása a tá tu je určite. Možno má zopár chýb ktoré vadia ako npr. krídla, zaslúžili by si možno zmeniť farbu, hoci by nemusela byť presne podľa predlohy ale aby to vyzeralo a nebilo do očí. Tento set bohužiaľ nevlastním a tak je úplne možné že v reály ta farba sedí (naučil som sa že týmto obrázkom sa nedá veriť). A určite by si zaslúžili zakamuflovať ten spoj a úpravy vo farbách ale už len maličkosti, žiadna radikálna prestavba. Skvelý set.

A ako som už napísal tento set nemám, a keď som ho sa na plno zažral do Lego SW tak už bolo neskoro ho zháňať a tak by som aj tým chcel dať na vedomie, ak by mal nejaký ten Slave I 7144 mal a oželie jeho predaj nech mi dá vedieť. Ďakujem.
ten starý set vlastním, a můžu říct že ta barva tam ani moc nevadí.Největší chybu ale vidím v tom, že místo dvou masivních blasterů na konci jsou pouze dvě "prdítka", to ovšem bylo vynahrazeno v další verzi slave s jangem.

P.S. já si toho setu dost vážím, získal jsem ho za hodně rozumnou cenu (za 500 kč i s Fettem a hanem)a bohužel jsem ho neprodával,neprodávám, ani prodávat nebudu.
Star Wars, Western, Fantasy Castle, různý věci stavím a sbírám :)
Jsem také aktivní na Instagramu: @CzechMateBricks

Allconel

Citace od: bambus kdy 07.01.2009, 14:38:02
Citace od: Allconel kdy 07.01.2009, 13:04:46

ten starý set vlastním, a můžu říct že ta barva tam ani moc nevadí.Největší chybu ale vidím v tom, že místo dvou masivních blasterů na konci jsou pouze dvě "prdítka", to ovšem bylo vynahrazeno v další verzi slave s jangem.

P.S. já si toho setu dost vážím, získal jsem ho za hodně rozumnou cenu (za 500 kč i s Fettem a hanem)a bohužel jsem ho neprodával,neprodávám, ani prodávat nebudu.

Tak to máš skutočne šťastie, až závidím. Ale samozrejme prajem ti užívať si jeho vlastnenie. No a presne o tom som hovoril, že aj keď sa mi ta farba nezdá v reály môže vyzerať dobre.