Nemohu najit

Založil ulrike, 26.04.2006, 21:16:59

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

ulrike

Nedávno jsem tu četl, že maj vyjít v city 3 promo sety.Policejní loď 7899 ta se již dá sehnat,pak podle katalogu v říjnu silný tahač s mostem 7900 a ještě jeden má to být nějaký jeřáb nebo tak co si pamatuju.Nevíte o něm něco?Díky

Anakin

ulrike

Jo,přesně tohle sem chtěl vydět.Tak to je hodně vychytanej jeřab!!!Krásně by vyčníval.Nevíš kde by se dal sehnat? V ČR asi nebude že? :-[

Tomášek

Citace od: ulrike kdy 27.04.2006, 14:15:09
Jo,přesně tohle sem chtěl vydět.Tak to je hodně vychytanej jeřab!!!Krásně by vyčníval.Nevíš kde by se dal sehnat? V ČR asi nebude že? :-[
Podle mě, pokud vůbec v ČR bude, tak jen v Tescu nebo u Legáčka... :-\
Procházím DARK AGE.

otaznik

Citace od: Tomasek kdy 27.04.2006, 16:03:03
Podle mě, pokud vůbec v ČR bude, tak jen v Tescu nebo u Legáčka... :-\

O jeřábu zatím nikdo nic v Lego Tradingu neví, Legáček možná doveze (to je můj odhad), ale Tesco? Ani náhodou.

rdk

Citace od: otaznik kdy 27.04.2006, 16:44:44
O jeřábu zatím nikdo nic v Lego Tradingu neví, Legáček možná doveze (to je můj odhad), ale Tesco? Ani náhodou.

No, Tesco prodávalo už i "absurdnější" věci typu Santa Fe, takže takto kategoricky to podle mě zamítnout nejde. Přesto je dost nepravděpodobné, žeby se to v Tescu objevilo... 8)

ulrike

Též si myslím,že to bude tak nanejvíš u legáčka ???. Mám pocit,že to bude stejnej případ jak s tou letošní nemocnicí,která u nás není. Ovšem tý zaz taková škoda není, ale jeřábu >:( ten je unikát ::) nevim co sem čekal,ale rozhodně né takovej skvost.

Jarmila

Citace od: ulrike kdy 27.04.2006, 21:12:24
Též si myslím,že to bude tak nanejvíš u legáčka ???. Mám pocit,že to bude stejnej případ jak s tou letošní nemocnicí,která u nás není. Ovšem tý zaz taková škoda není, ale jeřábu >:( ten je unikát ::) nevim co sem čekal,ale rozhodně né takovej skvost.

Nemocnici mají na www.znackovehracky.cz   
A předpokládám, že majitel tohoto obchodu bude stejně šikovný při dovozu jeřábu.
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

ulrike

Díky,za odkaz.Na nemocnici čekám už 14 dní až mi ji přiveze známej z rakouska, jestli ji nedotáhne tento týden tak si ju tam objednám. Jinak tomu prodejci napíšu,jestli ten jeřáb 7905 sežene,ale možná bych ještě potřeboval vedět kdy to vyjde, že na tom obrázku to nemůžu přeluštit a stejně tak i kdy vychází 2928 Airline promotional set. :-[

MwK

Viem ze prispievam dost neskoro ale nemozem si pomoct ten zeriav je uzasny...asi bude aj tak drahy... :'(
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

otaznik

Citace od: ulrike kdy 03.05.2006, 16:41:59
  Díky,za odkaz.Na nemocnici čekám už 14 dní až mi ji přiveze známej z rakouska, jestli ji nedotáhne tento týden tak si ju tam objednám. Jinak tomu prodejci napíšu,jestli ten jeřáb 7905 sežene,ale možná bych ještě potřeboval vedět kdy to vyjde, že na tom obrázku to nemůžu přeluštit a stejně tak i kdy vychází 2928 Airline promotional set. :-[

Jeřáb bych tipoval na září a promotional set 2928 se bezpochyby bude prodávat pouze v letadlech. Možná už vyšel, na brickshelfu už je pár fotek (už byly na kostky před časem linkovány).

ass

Cena 65 EUR
Juni je myslim červen... takže to tu bude tak na konci roku.

MwK

Iba 65eur?Tak to je dost lakava cena...

betakaroten

Taky protože ta noha jeřábu je dost juniorizovaná. Kdyby byli co k čemu, tak tam dají normální Technic kostky.

otaznik

Citace od: betakaroten kdy 03.05.2006, 20:04:16
Taky protože ta noha jeřábu je dost juniorizovaná. Kdyby byli co k čemu, tak tam dají normální Technic kostky.
Mě noha přijde naprosto v pohodě, teď ještě ten set sehnat  ;D

Hansel

Citace od: otaznik kdy 03.05.2006, 20:05:07
Citace od: betakaroten kdy 03.05.2006, 20:04:16
Mě noha přijde naprosto v pohodě, teď ještě ten set sehnat  ;D

Mně se docela líbí, jak je noha zpracovaná, ale vzhledem k dalšímu upotřebení setu v MOCech se mi zdají tyto součástky těžko využitelné. TECHNIC kostky by byly opravdu lepší :-\
Mé dílo se rozrostlo o další kus.
I když mírně infantilní :)

otaznik

Citace od: Hansel kdy 03.05.2006, 20:11:16
Mně se docela líbí, jak je noha zpracovaná, ale vzhledem k dalšímu upotřebení setu v MOCech se mi zdají tyto součástky těžko využitelné. TECHNIC kostky by byly opravdu lepší :-\

Já si myslím pravý opak, technik bricků je všude plno (myšleno BL).

Jindroush

Na realističtěji vyhlížející nohy mostů apod. jsou tyhle díly dost dobrý.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

MwK

Citace od: Jindroush kdy 03.05.2006, 20:18:17
Na realističtěji vyhlížející nohy mostů apod. jsou tyhle díly dost dobrý.
Hej!Hej!Tieto nohy su odost lepsie...

ulrike

Nejlepší jsou na ty noze stejně ty žebříky,tolik v jednom setu to se jen tak nepoštěstí.Hasiči budou mít určitě radost ;D