Šetříte si LEGO?

Založil Shi-So, 09.03.2006, 13:42:00

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Micho

Stále mám niečo odložené. A podľa zásluh a potreby sa to pužije. Niektoré veci sú už odložené aj rok. Ich čas príde.

Napr. synátor Luky dostal dnes odo mňa stavebnicu lode, čo už bola vyše polroka odložená (z eBay). Dnes mi hodne v niečom pomáhal, tak si zaslúžil. A včera som vôbec po dlhšom čase staval s najmenším Adamom (5 rokov) požiarnicky setík tiež získaný z eBay. Celkom sa maladec činil ...  ;)

johnny

ja to vzdycky rozbalim hned stac\i ze vyjdu z obchodu a uz tresu s krabickou a zkoumam sacky a adriv kdyz jsem byl maly a hral si s DUPLEM tak jsem mel tendenci to rozbalovat h ned v obchode
Genorimo!

J_BOB

Citace od: johnny kdy 25.04.2006, 17:01:10
ja to vzdycky rozbalim hned stac\i ze vyjdu z obchodu a uz tresu s krabickou a zkoumam sacky a adriv kdyz jsem byl maly a hral si s DUPLEM tak jsem mel tendenci to rozbalovat h ned v obchode

aky pristup k tomu mali predavacky? :D
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

johnny

Nno, radost z toho neměli a ani brečení mi nepomohlo a postupem času jsem to raci přestal dělat.
Genorimo!

Benelli_2000

Když jsem si nesl od otazníka pidiset 6245 tak jsem se cestou domů stavil v baru a nedalo mi to a na baru jsem se do toho dal. Ale měl jsem ssebou mladou a ta chtěla vědět, jak se to staví. Taxem jí to přenechal a úzkostlivě pozoroval, co s tím dělá. Šikovná hojka. Stejně sem to doma rozložil abych si to složil sám. výsledek je stejný (jaký by asi měl být, když jde člověk dle návodu) ale prostě jsem si to chtěl sestavit sám :-)

No a dnes jsem si na poště vyzvedl 6259 + 5 extra minifigů. Další tři hodiny jsem jezdil s kámošem po městě a těšil se na to až budu doma. Když viděl, jak jsem nervózní, tak místo oběda radši zajel do MC Drivu, aby to uspíšil a hodil mě dom, abych mohl stavět.

Povětšinou stavím jakmile se dostanu domů, přeci jen nechci aby se mi nějaký ty kostičky někam zakutálely - to by fakt naštvalo. Kdo si počká, ten se dočká. Tuhle jsem si prodlužoval stavěcí agónii filmem a obědem a ještě nevím čím, ale nakonec jsem se na to stejně vrhnul. Prostě do druhého dne u mě žádný set nesestavený nevadrží.
Blue coats of the Carribean. No more Jack Sparrow (Captain jack Sparrow).