(Vlastní) Sv. Jiří

Založil standa, 19.04.2006, 18:07:51

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

standa

pokus
Tuitio Fidei et Obsequium Pauperum

standa

ještě jedna fotka

Hansel

Pěkná viněta, dobrý nápad, ale rozhodně by to chtělo draka ;)
Mé dílo se rozrostlo o další kus.
I když mírně infantilní :)

Numbi2

... tak by to možná prošlo aspoň jako symbolika města Brna  ;)
... back on track - ale chvíli to trvalo :) ...

standa

Já bych tam draka dal, ale podle starých obrazů většinou ten drak je takhle veliký, plus mínus metr(v případě rozměru 1:1) :-)))

Benelli_2000

Stando, konečně vidíš, k čemu je dobrý to LEGO těch ostrovanů  ;D
Jen nechápu, proč si toho kroka nevyměnil za draka, když draka máš... nebo jsem se u tebe blbě koukal?
Blue coats of the Carribean. No more Jack Sparrow (Captain jack Sparrow).

Aki

Pěkné, předběhl jsi mne s nápadem. Chtěl (možná ještě i chci) jsem to udělat jako reliéfní výjev (tedy takovou sochu). Jen jsem se zarazil u toho draka. Normálního draka tam dát nejde a šedivého krokodíla nemám.  :-\ Ještě jsem uvažoval o použití nějakého příšeráka z vikingů.
Je ale vidět, že jsi už něco viděl, neboť svatojiřský drak se ve středověku (ale i na počátku novověku), vždy spodobňoval, jako něco mezi krokodýlem a hadem.  ;) Například erb města Brušperka:

standa

Citace od: Benelli_2000 kdy 20.04.2006, 00:20:10
Jen nechápu, proč si toho kroka nevyměnil za draka, když draka máš... nebo jsem se u tebe blbě koukal?
Přesně z toho důvodu, co tu píše Aki. Klasický drak z lega je moc veliký, já to chtěl udělat podle starých obrazů a erbů.

Benelli_2000

Citace od: standa kdy 20.04.2006, 09:52:33
Citace od: Benelli_2000 kdy 20.04.2006, 00:20:10
Přesně z toho důvodu, co tu píše Aki. Klasický drak z lega je moc veliký, já to chtěl udělat podle starých obrazů a erbů.
OKI
Jestli jsi je už neschoval, tak zkus tím koněm "šlápnout" na toho kroka  ;) Bylo by to akčnější. Škoda, že kroko nemá ohejbací krk  :(
Blue coats of the Carribean. No more Jack Sparrow (Captain jack Sparrow).