(vlastní) úkryt

Založil Marťan, 19.04.2006, 09:47:00

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Marťan

Postavil jsem takový malý úkryt pro lesní mužíčky.

[příloha smazaná administrátorem kvůli své velikosti]

Marťan

další fotečky

Shi-So

Moc pekny ;)
Takova mala strazni vez pro forestmany.Byl by z toho peknej set :D

Marťan

Dík, akorát mě na tom trošku štve ta hradba co přečuhuje....chtěl jsem to nějak podepřít, ale neměl jsem na to potřebné kostky, možná že to ještě nějak dodělám...... :)

Benelli_2000

Pěkný, malý, roztomilý  :D A navíc hezky nafocený. Jen na tom cimbuří mi něco nesedí, ale nevim proč  ???
Ale jinak good!
Blue coats of the Carribean. No more Jack Sparrow (Captain jack Sparrow).

Tomášek

IMHO na to jak mají ty fotky gigantickou velikost je to docela rozmazaný... :-\ :( . Ale jinak to máš hezoulinký... ;D
Procházím DARK AGE.

Marťan

Citace od: Benelli_2000 kdy 20.04.2006, 09:38:35
Pěkný, malý, roztomilý  :D A navíc hezky nafocený. Jen na tom cimbuří mi něco nesedí, ale nevim proč  ???
Ale jinak good!

Asi to bude tím, že jsem to cimbuří nijak nepodepřel, já vím....no co, lesní mužíčci mají asi dobrou architekturu svých staveb.... ;D ;D 

Marťan

Citace od: Tomasek kdy 20.04.2006, 14:33:13
IMHO na to jak mají ty fotky gigantickou velikost je to docela rozmazaný... :-\ :( . Ale jinak to máš hezoulinký... ;D

Dík, pořád hřeším na tu velikost vkládaných fotek.... :-[ slibuji ale, že příště už to bude lepší a nebudu sem cpát tak velké rozlišení fotek....fakt...slibuju.... ::)

mph1

Citace od: Marťan kdy 20.04.2006, 16:05:32
Dík, pořád hřeším na tu velikost vkládaných fotek.... :-[ slibuji ale, že příště už to bude lepší a nebudu sem cpát tak velké rozlišení fotek....fakt...slibuju.... ::)

Rozliseni muzes nechat, 800x600 je OK (i kdyz 640x480 asi bude lepsi). Staci trosku upravit kompresni pomer u jpegu a hned je to snesitelnejsi, viz priloha

Marťan

Dík za radu, příště už to tak udělám.... ;)