Stimpiho rest - Zimní vesnička ´25

Založil Stimpi, 30.09.2026, 00:38:20

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Stimpi

Vánoce se blíží, a mám tu ještě rest z loňského roku.

"Modulár", který jsem připravil pro společný projekt nebyl na takové úrovni, aby zapadl mezi ostatní parádní stavby, tak jsem dostal ještě jednu šanci, abych se polepšil a připravil lepší.

Tentokrát jsem zvolil způsob, jakým funguju v práci, takže v první vlně CAD a následně až stavba.

Mým cílem a zadáním jsou "3 modulální domy, musí zaplnit na déklu 48 studů. Tedy 3 x 16 studů nebo 32 + 16 studů. Z toho jeden rohový"

Aktuálně přikládám náhled prvního, rohového, domu 16x 32 studů, v přízemí s restaurací. Model je zatím v bílé, dle materiálu se jej teď chystám obarvit a následně fyzicky postavit.

Pokud budete mít chvilku tak uvítám konstruktivní kritiku. Díky!

Odkaz na vlákno projektu: Vánoční projekt 2025 

peki

Citace od: Stimpi kdy 30.09.2026, 00:38:20Vánoce se blíží, a mám tu ještě rest z loňského roku.

"Modulár", který jsem připravil pro společný projekt nebyl na takové úrovni, aby zapadl mezi ostatní parádní stavby, tak jsem dostal ještě jednu šanci, abych se polepšil a připravil lepší.

Tentokrát jsem zvolil způsob, jakým funguju v práci, takže v první vlně CAD a následně až stavba.

Mým cílem a zadáním jsou "3 modulální domy, musí zaplnit na déklu 48 studů. Tedy 3 x 16 studů nebo 32 + 16 studů. Z toho jeden rohový"

Aktuálně přikládám náhled prvního, rohového, domu 16x 32 studů, v přízemí s restaurací. Model je zatím v bílé, dle materiálu se jej teď chystám obarvit a následně fyzicky postavit.

Pokud budete mít chvilku tak uvítám konstruktivní kritiku. Díky!

Odkaz na vlákno projektu: Vánoční projekt 2025 
Śkoda že jsi ten postup neaplikoval dříve, byl na to celý rok. Za cca 14 dnu +- budeme instalovat. Tak zkus postavit aspoň ten jeden MD.