GBC Twin Drum Washing Machine

Založil juggleman, 05.08.2026, 07:04:50

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 5 Hosté prohlíží toto téma.

juggleman

Vazeni pratele,
tento rok se mi v hlave urodilo hodne napadu.
Verim, ze vam bude libit.
Prijedte se na toto podivat do Bruntalu 2027.
Zdravi Tom

sharkabrick

Ahoj Tome,
moc pěkný nápad, baví mě to pozorovat, takže lidi to bude bavit.
TOP je na tom ten tvar, obří kola a otáčení opačně.
Super a těším se třeba příští rok někde na živo.

Hardegon

Opět luxusní práce!

Hardegon

Sdíleno na FB Kostek.

Daniel

Jako vždy super a jako vždy nechápu  ;D .
Každopádně nejvíc oceňuji, že to není klasický, že jede jedna kulička sama po celé dráze podobnou rychlostí. Ty v tom máš i takovou tu dynamiku: chvíli jde spolu pět kuliček, chvíli kulička sama, chvíli pomalu, pak se zrychlí a profrčí jak po tobogánu...

p.s.: Ale abych jen nechválil, tak bych dával videa bez "nehod" (třeba v páté vteřině oranžová kulička).

yoshimaka

Já na "tydlencty kuličkodráhy" hledím vždy s otevřenou..ústy. To je bombastické. Snažil jsem se párkrát něco takového udělat, ale nikdy mi to dobře nenavazovalo. Ale díky moc za povzbuzení, že to jde. Po prázdninách se na to vrhnu
Lust och fägring stor

juggleman

Ahoj, vsem moc a moc dekuji za mila slova. Davaji mi energii a silu na dalsi tvoreni.
Tesim se, ze to treba uvidite v Bruntale. Tento stroj rozkladat jen tak nehodlam.
Jinak se moc primlouvam, abychom si uz nejak naplanovali roztrideni LugBulk. Prosim.
Diky Tom

fanda

Citace od: Daniel kdy 05.08.2026, 09:29:43...

p.s.: Ale abych jen nechválil, tak bych dával videa bez "nehod" (třeba v páté vteřině oranžová kulička).

Nn, Danieli. Nesouhlasim s tebou v tomto bode, ale chapu, ze to myslis dobre :-)

Verim tomu, ze cast divaku ocenuje prave zaznamy nehod. Ne, ze bychom byli jako Homo Sapiens tak zli (doufam), ale tehdy nejlepe pochopime, cemu se vyvarovat, jak to funguje, kde je uzke hrdlo lahve atd.

Moc se mi libi GBC, ale bohuzel v mem veku uz musim veskerou energii venovat rodine a KOSTKOVÝM vlakum. Me osobne hodne pomohla vlakova videa s PROBLEMY-NEHODAMI, tech si nejvic vazim. Proto tedy radim vsem tvurcum, aby iniciativne SAMI upozornovali na problemy. :-)

Daniel

Taky chápu, jak to myslíš ;) . Ale rozdělil bych to na dva druhy videa:
Jeden druh videa je prezentace výtvoru, což beru, že je toto video. A tam bych prezentoval finální a vychytaný model (něco, jako reklama).
Druhý druh videa je ukázat nějaké nedokonalosti a problémy - takové pracovní video.

Teď když to píšu, tak si říkám, že by možná zajímavé dát do prezentačního videa něco, jako jsou někdy ve filmech v závěrečných titulcích "nepovedené záběry" ;) .

Chairudo

Suprový nápad  :D
Taky se už léta na nějaké to GBC chystám, snad letos aspoň jeden modul stihnu a můžeme to třeba v Bruntále spojit  ;)
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

Foton

Úžasné a hypnotizující.
Chvilku jsem musel hledat kde jsi vzal takové kolo (set 11380).
Předpokládám, že původní nápad nešel kvůli pneumatice. Ráfek sám o sobě není dost pevný? Že bys poháněl jen ten.
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

peter

Ono je asi mnohem lepší pohánět gumu jinou gumou, než gumou plast, který může snadněji proklouznout a zároveň ten plášť přidá i na pevnosti.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

PaJaS

Klobouk dolu. Jako zírám a nechápu, ale to vůbec nevadí, protože si užívám to zírání :)