stěna - OC Westfield Chodov

Založil peki, 23.11.2022, 11:18:28

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

czestmyr

Jeste jsem si vzpomnel - ptal jsem se prodavacu a potvrdili mi, ze od 1.6. se zacaly na stene objevovat dilky z nejake nove PaB serie. Posledni mesice pred tim to byla trochu bida...

Strider

Nevím, proč nemají plate, kam by nacvakli po jednom z dílků, které mají. Byla by to pro všechny dobrá služba, která by nevyžadovala moc úsilí. V každém případě dík za fota stěny.

racco42

Zajimalo by mne, proc se ty fotky v tom prispevku po nejake dobe otoci a rozbijou. Nebo to dela jenom mne?

milanv

Chtěl bych poděkovat za dlouhodobou starost o toto vlákno. Je to skvělé nejen na aktuální informaci, ale i pro dlouhodobý přehled, což se velmi, velmi hodí. Protože pak kdo zná tuto informaci a k ní kouzelné slůvko, tak má jaksi širší výběr :) Opakovaně potvrzeno, takže ještě jednou děkuju za tyto fotky. A samozřejmě do obchodu, kde jsou prostě senzační.
Pán na Žlutém hradě

Rhox

Zdravíčko, našel by se tu někdo, kdy má cestu do OC Chodov a byl by mi ochoten poslat Zásilkovnou malou krabičku? Žádné zaklikávání kostek do sebe a platím předem. Možná si mě tu i někdo pamatuje :)

racco42

Citace od: Rhox kdy 23.06.2026, 11:21:22Zdravíčko, našel by se tu někdo, kdy má cestu do OC Chodov a byl by mi ochoten poslat Zásilkovnou malou krabičku? Žádné zaklikávání kostek do sebe a platím předem. Možná si mě tu i někdo pamatuje :)

Vyřešeno.

racco42

Stav stěny 29.6. ~13:00