Re:(Vlastní) Alternativní modely ze setu 31151

Založil Tomik, 08.05.2026, 20:39:58

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Tomik

Dnes vám představím svou zbrusu novou předělávku setu 31151 (tyrannosaurus). Tento set je celkem specifický, protože hlavním modelem je dvounohé zvířátko s velmi robustními kyčelními klouby, které není snadné přepoužít, a barevným schématem složeným ze dvou odstínů zelené v kombinaci s béžovou. A právě použité barvy mi posloužili jako inspirace ke stavbě vojáčka...

...a není to jen tak ledajaký vojáček. Je to veterán z vietnamské války a bojovník proti bezpráví - sám John Rambo! Výsledný model je poznamenaný nabídkou kostek v setu, takže má poněkud karikaturní proporce, Rambo je zarostlejší než obvykle a bohužel nezbyly kostky ani na ikonický nůž, ani na kulomet. Model má omezenou polohovatelnost, takže můžete jen otáčet hlavou a hýbat rukama, plus ze zbylých kostek jsem zbastlil něco, co vypadá jako pistole.

www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

Anatyt

Ty si lego genius! Fakt by ta mali vziat ako dizajnera.

Icewalker

Skláním se před tímto alternativním modelem. Je jednoznačně identifikovatelný i bez popisu ;D
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

Tomik

Díky za chválu.

Citace od: Icewalker kdy 08.05.2026, 21:57:56Skláním se před tímto alternativním modelem. Je jednoznačně identifikovatelný i bez popisu ;D
Jsem rád, že minimálně pro naši generaci je model dobře rozpoznatelný. Trochu jsem se obával, jestli absence kulometu a "Rambo-nože" nebude bránit jeho identifikaci.
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr