IDEAS 2026

Založil Anatyt, 01.02.2026, 19:02:11

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Anatyt

Po snáď 15. rokoch tlaku fanúšikov na Lego by ich hlas mal byť tento rok vyslyšaný. V Ideas výbere síce neprešiel, ale údajne ho tam Lego na žiadosť fanúšikov doplnilo!

21370 Knight Rider is coming in August, with 1,226 pieces for €129.99.

Anatyt

Ondatra, bobor, alebo čo to je. Odporúčam pozrieť predlohu v IDEAS a čo Lego stvorilo...

https://brickset.com/article/129942/lego-ideas-floating-sea-otters-revealed!

Borun

Jako stavitel zvěře a ptactva mám k tomuto modelu pár postřehů. Hlava parádní,ale zbytek katastrofa. Možná na živo to bude lepší . To tělo je tak zvláštní a složité až moc. Zbytečně tam je to mládě. Snad jen ,že to bude pro děti více hratelné. Schválně jsem to ukázal několika lidem a typovali star wars,nějaký stroj atd. No nevím.

sharkabrick

Trvalo mi snad minutu než jsem v modelu našla to mládě, co má na břiše. Dík Borune, že jsi to zmínil, možná když se mládě sundá bude bobřice vypadat "dobře"...protože na první dobrou jsem to upřímně hejtila jako skoro celá komunita, teď už to vnímám o něco lépe.
Od roztomilosti lego šlo cestou realističnosti. Otázka co by více ocenili kupci..

Tomik

Citace od: Anatyt kdy 09.02.2026, 17:44:45Ondatra, bobor, alebo čo to je. Odporúčam pozrieť predlohu v IDEAS a čo Lego stvorilo...
...
Je to mořská vydra ;) a přiznám se, že mi taky dlouho trvalo, než jsem rozklíčoval, co je co.
www.buildinst.cz - můj web s návody na stavbu alternativních modelů,
můj flickr

milanv

Jako klad tohoto setu vidím dark tan třešničky. Naštěstí jsou i v jiných setech, protože jiný klad už tady nevidím :)

Jinak pohled s mládětem nahrazeným rozkleplým vejcem je zde:

Pán na Žlutém hradě

peter

Citace od: milanv kdy 10.02.2026, 00:20:14Jako klad tohoto setu vidím dark tan třešničky.

Vidím jen Olive green, kde jsou ty DkTan?
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

mesje

Citace od: Anatyt kdy 09.02.2026, 17:44:45Ondatra, bobor, alebo čo to je. Odporúčam pozrieť predlohu v IDEAS a čo Lego stvorilo...

https://brickset.com/article/129942/lego-ideas-floating-sea-otters-revealed!

Vobec nechápem, ako toto mohlo ziskat veľa hlasov a ešte to aj bolo vybrané na výrobu a este to aj takto domrvili... uplne zbytocny set, je kopu lepsich zvierat, co mohli by skvele stvarnene v lego podobe, a najma tak ze clovek hned vie o co ide a nemusi dlhsie skúmať čo to je... vyzerá to jak malý predátor z vesmíru co padol na zem alebo geneticky mutant z cernobylu...
Očakávam ťažký prepadák, skorý koniec a výpredaje...