LEGO Smart Brick

Založil Anatyt, 05.01.2026, 19:29:14

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Anatyt

Každých X hodín je asi optimizmus. :) Vypínač tam asi nie je a asi ani batéria. Bude tam nejaký kondenzátor, alebo niečo podobné zrejme. Nie som elektrotechnik, tak len nahlas uvažujem.

fulda

Vycházel jsem z informace TADY. (zamlčená výdrž a trvanlivost vestavěné baterie)
Za pravopisné chyby v této zprávě může moje učitelka češtiny.

Strider

Citace od: Robbed kdy 11.01.2026, 20:31:58Já hlavně nechápu, proč se furt hrnou do takovýchto rádoby interaktivních prvků po tolika failech, když by  mohli jednoduše vyplnit obrovskou díru na trhu a to klasické osvětlení modelů. Spousta firem to teď jede ve velkým a je o to očividně dost zájem, jak je vidět na výstavách a na netu. Taky spousta lego obchodů to má tyhle "light kits" normálně v nabídce spolu s lego sety.
Prostě klasický korporát. Má to spoustu oddělení, maticovou strukturu řízení a každý vedoucí si tam protlačuje svou agendu. Kdo se zná s nadřízenými blíže, chválí je a chodí s nimi častěji na team buildingy a obědy, ten má větší šanci. To osvětlení tam asi momentálně nikdo nemá v popisu práce. Ale taky bych uvítal.

Strider

Citace od: Anatyt kdy 12.01.2026, 09:41:13Tipujem, že to počiatočné vypustenie na konkrétnych trhoch je práve to testovanie záujmu. Ak si všimnete, sú to krajiny s najvyššou kúpnou silou.
A je to docela úspěch, že vzali do party to PL - mají tam tak zastoupený kutilský slovanský prvek.

Devilek

Bude to mít stand-by režim a zatřesením se to probudí. Čekám, že v tomhle ohledu to bude fungovat jako třeba senzory kadence, rychlosti atd. na kolo, kde s tím stačí pro probuzení zatočit a pozorovat blikající LEDku, ale žádný vypínač to nemá.

Kubos.cz

Citace od: Anatyt kdy 12.01.2026, 10:06:57Každých X hodín je asi optimizmus. :) Vypínač tam asi nie je a asi ani batéria. Bude tam nejaký kondenzátor, alebo niečo podobné zrejme. Nie som elektrotechnik, tak len nahlas uvažujem.

45 minut hraní na nabití
Zapíná se zastřešením
Vypne se po nějaké době neaktivity

Sice člověk nemusí měnit baterky, zato musí být sety otevřené i proto aby fungovalo nfx a další funkce

fulda

Kupodivu je nějaký popis i u chiptrona. Podobně povrchní, jako ostatní, ale lepší obrázky a orientace na elektroniku.
Za pravopisné chyby v této zprávě může moje učitelka češtiny.