CITY 2026

Založil Anatyt, 01.12.2025, 09:07:20

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Anatyt

Medzi najočakávanejšie sety patrí vždy nový Lego vlak. Tak policajný vlak sme tu ešte nemali! O rok čakám hasičský vlak. ;D

Anatyt

Formula 1 pokračuje tentokrát s týmom AUDI, ktorý vstúpi do F1 v roku 2027.

Anatyt

Anatyt

A bejbyfigy sa dostali už aj do CITY. :D

Anatyt

Zase len recyklované témy. Nemocnica? Pošta? Obchod?

yoshimaka

City řada je, jak vidno, hlavně o novém designu již známých a vydaných vozidel. Bude mít domíchávač opět odklápěcí kabinu? Náznak by tam byl... Vypadá to moc hezky (kola vypadají luxusně, zvláště pak díky potištěné tile round 1x1), věřím, že si to své zákazníky najde.
Lust och fägring stor

Valentin Dobrotivý

Mně se to líbí - po delší době si to koupím. Sypač + traktor určitě a možná také LEGO van. Po několika letech dobrý závan hezkých sad.

Anatyt

Tak ten traktor je parádny! Za mňa najkrajší CITY set.

otaznik

A hasiči zatáčejí, docela revoluce v LEGO City.

otaznik

Citace od: yoshimaka kdy 02.12.2025, 12:20:48kola vypadají luxusně, zvláště pak díky potištěné tile round 1x1

To je díl již z tohoto roku.

Anatyt

Citace od: otaznik kdy 02.12.2025, 18:27:52A hasiči zatáčejí, docela revoluce v LEGO City.

Áno, všimol som si. Super! Už tu by to chcelo. ;D

milanv

Citace od: otaznik kdy 02.12.2025, 18:27:52A hasiči zatáčejí, docela revoluce v LEGO City.
Děkuju, tím jsi mě upozornil na set, který bych jinak v té záplavě přeskočil. Podíval jsem se na něj blíž a nemůžu věřit svým očím: jestli tohle není revoluce v City, tak co už?! Nejenže auto zatáčí, ale zároveň se jim tam k tomu mechanismu vešel ještě prostor pro čtyři(!!) minifigy. A vůbec ty stavební techniky... SNOT kam se podíváš, hodně zajímavé využití dílů, ta přední světla ve tvaru oblých linií jsou stavebně naprostá pecka (z pohledu City). A výsledek je auto, které nejen pěkně vypadá, ale je otvírací ze všech stran, všude se dá s něčím hrát...

Zkrátka podle hesla: když už pomiliónté hasiči, tak teda se vší parádou. A povedlo se. Za mě nejlepší set v řadě City za posledních hóóóódně mnoho let.
Pán na Žlutém hradě

Hacislav

Za mě je svatá trojice:

Hasiči
Traktor
Popeláři - ty hold pořídit musím, když už mám všechny předchozí...
moje fotky Rajče a Flickr - pinterest