Společný projekt Classic Castle

Založil Clermont, 18.11.2025, 22:50:17

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Petronel

Ochránci zlatého dubu
...první nástřel osazenstva a názvu klanu. ;)
Vousáče vlevo alá trpaslíka asi změním.

Hardegon

Citace od: Petronel kdy 26.11.2025, 22:41:35Ochránci zlatého dubu

...mezitím někde po lese běhá tenhle chlapík a čeká na pozvánku do armády...  >:D

Stimpi

Ahoj, rád se také připojím, ať už přímo s hradem a nebo můžu pomoc s nějakými těmi tisky nebo plachtami atd.

Igorus

Informace (oficiální) šéfovi projektu - prosím o Dragon Knights.

Petronel

Citace od: Hardegon kdy 27.11.2025, 08:02:23
Citace od: Petronel kdy 26.11.2025, 22:41:35Ochránci zlatého dubu

...mezitím někde po lese běhá tenhle chlapík a čeká na pozvánku do armády...  >:D

Jojo, jednoho tohodle klučíka taky mám, ale nějak mi tam nepasuje ta světle zelená. :-\
Možná se ale stejně nad ním smilují a pozvou ho dál. ;D  Vše ostatní na něm je supr.

Petronel

Citace od: Igorus kdy 27.11.2025, 18:35:29Informace (oficiální) šéfovi projektu - prosím o Dragon Knights.

Igorusi super! Jsem rád,že si je někdo nakonec vzal. Těším se. Doufám že to neodflákneš a bude na co koukat! >:D  8)

Colonel32

P.S. pro jistotu, pro lidi, kteří nevyrůstali v devadesátých letech. Toto jsou dvě naprosto odlišné frakce co do stylu jednotek i hradů. V podstatě jediný prvek, který tyto dvě frakce spojuje, je využití chocholu draka s křídly. 

Vysky

Takže růžoví zůstanou na okraji společnosti a budou sedět v koutě? Škoda.  ;)

Colonel32

Hardegon

Né že bych neměl co jiného stavět, ale čekám na povel a můžu se pustit do hradu.
Základní modul a nějaké základní podmínky jsou již vymyšlené?

Velmi hezky se to projekt rozjel, já se nadchnul, tak bych toho rád kreativně využil  :)