shop.lego.com

Založil Darth, 04.05.2012, 00:20:09

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Colonel32

Stavebnice LEGO® Polární záře – diorama jako dárek k nákupům za alespoň 3 690 Kč. Vyžaduje se členství. Pouze do vyčerpání zásob – od 14. do 20. 10.*

Pouze pro LEGO® Insiders

Akce končí 20. 10. 2025

https://www.lego.com/cs-cz/product/cs-cz%2Fproduct%2Fnorthern-lights-diorama-40785

bartas

Nevíte někdo, zda a kdy budou ještě Double Insider body do konce roku 2025?

Dříve existovaly Lego Store kalendáře a tam to bylo. Nyní nic takového na netu není k nalezení.

mesje

Myslím ze posledná šanca bude na black friday koncom novembra, ale to je neisté...

Borun

Naposledy byly Double Insider před dvěma týdny a ukázalo se to na lego.cz minimálně týden dopředu

Anatyt

Pred Vianocami a okolo Veľkej noci zvykli bývať aj 3x VIP body. Ale tak som realista. 8)

Colonel32

https://www.lego.com/cs-cz/product/classic-animation-scenes-40774

Klasické animované scény
K nákupům za alespoň 3 175 Kč. Od 28. 10. do 11. 11. Pouze do vyčerpání zásob.*

Colonel32

https://www.lego.com/cs-cz/product/fish-tank-filter-fish-food-5009823

Pokud někdo potřebujete ke svému akvárku originál Lego vodní filtr, je potřeba koupit teď...

fulda

Ten filtr už rovnou sežral rybu??
Za pravopisné chyby v této zprávě může moje učitelka češtiny.

Drobuliatko

To je predsa odkaz na Nema! ;D

Rades

Ahoj, na pick a brick online na lego.com jsou za půlku dílky z končících setů - jedná se primárně o věci z Hradu lvího rytíře (zvířata, štíty, postroje, torza), tmavě modré baseplaty z Majáku a další.

milanv

Citace od: AFOL Rades kdy 17.11.2025, 19:51:51Ahoj, na pick a brick online na lego.com jsou za půlku dílky z končících setů - jedná se primárně o věci z Hradu lvího rytíře (zvířata, štíty, postroje, torza), tmavě modré baseplaty z Majáku a další.
Díky za zprávu, a je jak zadat filtr, aby mi takové dílky ukázal? Nebo musím tipovat sety a procházet si všechny díly každého z nich? Dík.
Pán na Žlutém hradě

Rades

Nevím jak to vyfiltrovat. Procházel jsem to ručně a není tam info o slevě nebo původních cenách, ale například všechny potištěné štíty (původně 35 teď asi 17Kč), oba bardingy (původně 170 teď 83), kráva, torza rytířů jsou za polovic oproti původní ceně. Něco už je vyprodané, ale dá se stále ještě sehnat. Asi bych zkusil porovnat i s Bricklinkem.
Jsou tam nově zpátky holubi za cca 30Kč a zlevnili i polární lišky o něco. Doporučil bych projít doplňky a zvěř. Každý máme trošku jiné zájmy, ale třeba si vyberete :)

Hacislav

Citace od: milanv kdy 17.11.2025, 22:25:45
Citace od: AFOL Rades kdy 17.11.2025, 19:51:51Ahoj, na pick a brick online na lego.com jsou za půlku dílky z končících setů - jedná se primárně o věci z Hradu lvího rytíře (zvířata, štíty, postroje, torza), tmavě modré baseplaty z Majáku a další.
Díky za zprávu, a je jak zadat filtr, aby mi takové dílky ukázal? Nebo musím tipovat sety a procházet si všechny díly každého z nich? Dík.

Když napíšeš do pick a brick vyhledávače: 2025exit tak ti to ukáže všechny dílky co budou končit.

Jinak pokles cen potvrzuji, v pátek mi přišla velká objednávka kde jsem zrovna nějaké ty končící díly objednával. (ještě za vysoké ceny)

moje fotky Rajče a Flickr - pinterest

vdave

Tak jsem v rámci jejich insiders víkendu , udělal 4 objednávky , z toho 3 mi dnes zrušili včetně dárků, samozřejmě ty o které jsem nejvíc stal , jsem nas...jako prase , vše bylo skladem tou dobou . Ať jde fakt celá slavná firma Lego do ... To jsou fakt amatéři největšího kalibru , omluva žádná , pošlou mail zdravíčko zrušeno. Někam bych to nejradši napsal kde se tím někdo bude zaobírat ale asi není kam , tak si vyleju zlost jenom tady 🤷
Ať žije shop lego !! Poslat mi během víkendu deset reklamních mailu , to jediný by jim šlo ..

Hardegon

Citace od: vdave kdy 24.11.2025, 12:32:15Tak jsem v rámci jejich insiders víkendu , udělal 4 objednávky , z toho 3 mi dnes zrušili včetně dárků, samozřejmě ty o které jsem nejvíc stal , jsem nas...jako prase , vše bylo skladem tou dobou . Ať jde fakt celá slavná firma Lego do ... To jsou fakt amatéři největšího kalibru , omluva žádná , pošlou mail zdravíčko zrušeno. Někam bych to nejradši napsal kde se tím někdo bude zaobírat ale asi není kam , tak si vyleju zlost jenom tady 🤷
Ať žije shop lego !! Poslat mi během víkendu deset reklamních mailu , to jediný by jim šlo ..

Kdo by se tim měl zaobírat? Tohle řeší obchodní podmínky, na které jsi 4x přistoupil...

Nakupuješ ve výprodeji. Kdo dřív přijde, ten dřív bere. Ikdyž je to v rámci minut. Cena za to, že každý může objednat víc kusů.

Web nepadal, dárky byly celý víkend. Problémy minulých let vyřešeny.

Pool

Píšou to vždy u těch dárků v části "Podmínky a ujednání", kde je vždy uvedeno "Nabídka je omezena na jednu stavebnici na domácnost.", takže pokud sis objednal 3 objednávky u k nim ti naskákaly stejné dárky, tak logicky ti je zrušili právě z tohoto důvodu.

Colonel32

Promiň, ale tohle mi pořád nepřijde dobře zvládnuté. Pokud bychom se drželi premisy, že trvají na podmínce "Nabídka je omezena na jednu stavebnici na domácnost.", pak je jejich chyba, že při vytváření druhé objednávky dárky sami automaticky přidají, místo toho aby rovnou udělali check "vám už ne, vy už máte", tak jako to funguje při objednávání dárků za insiders body. A pokud to nezvládnout udělat check při objednávání, pak bych stále považoval za akceptovatelné to, když z dalších objednávek odstraněj odměnu, na kterou dotyčný nemá nárok. Ale zrušení celé objednávky s tím, že náhodně vyberou, která přežije, mi přijde jako totální podpásovka, pokud je skutečným důvodem nadlimitní objednávka GWPček.*

Pokud je důvodem zrušení objednávky neodstatečná skladová kapacita LEGA, tak to není o nic lepší. 

* a proti argumentu "tak to měl objednat celé v jedné objednávce" lze zase namítnout, že Lego má naprosto absurdní nastavení, že k jedné objednávce může člověk přikoupit pouze jednu odměnu za body. Pak se ale nemohou divit, že se člověk občas rozhodne udělat více malých objednávej místo jedné velké.

Pool

Citace od: Colonel32 kdy 24.11.2025, 16:23:07Promiň, ale tohle mi pořád nepřijde dobře zvládnuté. Pokud bychom se drželi premisy, že trvají na podmínce "Nabídka je omezena na jednu stavebnici na domácnost.", pak je jejich chyba, že při vytváření druhé objednávky dárky sami automaticky přidají, místo toho aby rovnou udělali check "vám už ne, vy už máte", tak jako to funguje při objednávání dárků za insiders body. A pokud to nezvládnout udělat check při objednávání, pak bych stále považoval za akceptovatelné to, když z dalších objednávek odstraněj odměnu, na kterou dotyčný nemá nárok. Ale zrušení celé objednávky s tím, že náhodně vyberou, která přežije, mi přijde jako totální podpásovka, pokud je skutečným důvodem nadlimitní objednávka GWPček.*

Pokud je důvodem zrušení objednávky neodstatečná skladová kapacita LEGA, tak to není o nic lepší. 

* a proti argumentu "tak to měl objednat celé v jedné objednávce" lze zase namítnout, že Lego má naprosto absurdní nastavení, že k jedné objednávce může člověk přikoupit pouze jednu odměnu za body. Pak se ale nemohou divit, že se člověk občas rozhodne udělat více malých objednávej místo jedné velké.

S tím co píšeš naprosto souhlasí, ale mě nekamenuj, to musíš psát na Lego ;D . Já jen pánovi zdůvodnil, proč mu to stornovali. Bohužel jejich weboví programátoři jsou totálně neschopní a od vzniku Lego on-line shopu se ten web potýká s šílenými technickými problémy a stále i v dnešní době jim občas kolabuje. Takže pochybuji, že by byli schopni naprogramovat, aby to dárek házelo jen k jedné objednávce. Ale uvidíme čase, třeba se dočkáme, každopádně ty jejich současné omezení si protiřečí, jak na to upozorňuješ.

Colonel32

Já tě nekamenuji, já to jen dávám do perspektivy. Protože to, co se tu teď reálně děje je, že se tu lidé jaksi tak trochu dělí na dva tábory:

1) vdave má právo být naštvaný
2) vdave si za to může sám a nemá si co stěžovat

a tak jen argumentuji ve prospěch tábora, který považuji za správný.

Petronel

asi bych to nenapsal tak drasticky jako vdave, ale mám teď také čerstvou zkušenost..

Léta jsem snil o hradu: https://www.lego.com/cs-cz/product/lion-knights-castle-10305
který byl vždy hodně nad úrovní zkousnutelné ceny pro mě, natož pro manželku. Před insiders víkendem jsem však četl na briky, že bude končit a poslední možnost je teď a bude o 20% levnější! Bezva, 8klacků, to už zní lépe.

Byl jsem kvůli tomu vzhůru, v 23:55 na čekací listině a hrál pexeso. Pak nejspíš před půlnocí mě to tam hodilo a hrad vidím stále víc jak za desítku, říkám si co je to za chybu, vlezu ještě do seznamu přání, otevřu znova a ejhle! Je za 8tis s titulkem "vyprodáno"! To hodně nas...e.

Obzvlášť když jsem tam byl včas. Následné emaily tomu také moc nepřidali. Hned v 1ráno mi dorazil email, že jsem něco zapomněl v košíku a ano byl to ten hrad. Ale když jsem se logl, košík prázdný. V 6 ráno další provokace, dorazil mi reklamní email že Insiders začal a tam znovu vyobrazen tenho hrad i s cenou a body. I když už byl hned od půlnoci vyprodán. Pak ještě znovu mail že mám něco v košíku...

No prostě už jsem to taky nevydržel a napsal jim pěknou zprávu. Dámy hodně dobře diplomaticky reagovaly a umí o tom povídat jak jim to je líto. Bohužel ale to mi moc nepomůže. :D Ta první k tomu ještě dodala ať zkusím nejbližší Lego ofiko prodejnu... V ČR je jen jedna a Milan zjistil, že tyhle sety tam ani NESMÍ naskladňovat... no prostě konec.

Sny o hradu se rozplynuly a jsem už pomalu smířen s tím, že už ho nikdy nezískám.

Anatyt

No, na toto sa sťažuje celý svet Petronel... Žial.

ditetemnaporad

Fakta nemáme, tak na nich ani nemohu stavět, ale domnívám se, že problém nebyly GWP nebo odměny. Ty již LEGO po několika zpackaných kampaních celkem navýšilo a nestane se, že za 5 minut již nejsou. To, co vdave podle mne štve je situace, že si objednal Hrad / Ninjago, a to rovnou 4x, a oni mu to zkrouhnuli, protože samozřejmě o toto mělo zájem nejvíc lidí a třeba hrad už nebyl k mání po 3 minutách. Zde ale souhlasím s Hardegonem. Je to výprodej, počet je omezený a negarantovaný, takže kdo dřív přijde, ten set získá. Na druhou stranu, nebylo by fér, kdyby se napakovalo jen pár lidí více kusy a ti, co chtějí jen jeden by měli smolíka. Zde tedy vidím spíš jistou míru  empatie od LEGO (ač profesionální by to bylo omezit již při objednávce), že na set dali, zpětně, omezení. Jinak pokud někdo opravdu daný set chtěl, nebyl problém ho získat (chtělo si ho ale ideálně dát do košíku před samotnou akcí). Třeba já mohl objednat bez problému hrad i Ninjago, ale v 23:30 jsem zjistil, že nefunguje bankovnictví, nemohu si převést peníze a tak jsem měl smůlu ::)

ditetemnaporad

A ještě jedna věc. Pokud někdo opravdu hodně stál o hrad nebo Ninjago, třeba ve Francii nebo Belgii byl k dispozici výrazně déle (v řádu hodin). Psali o tom na stonewars.de . Věřím, že přes nějakého dopravce (v Německu je třeba McPošta s vlastní fyzickou adresou) by to vyšlo levněji než kupovat v ČR.

Anatyt

Tak ale aby niekto v danej chvíli ešte hladal aké poštové služby sa dajú využiť z danej krajiny...  :D  To v tom strese by už aj tak bol set vypredaný. :D

ditetemnaporad

Citace od: Anatyt kdy 24.11.2025, 21:57:01Tak ale aby niekto v danej chvíli ešte hladal aké poštové služby sa dajú využiť z danej krajiny...  :D  To v tom strese by už aj tak bol set vypredaný. :D

Audentes fortuna iuvat  8)

Pro zajímavost, za posledních pár let, co jsem něco nakupoval na ofiko, vždy mi to bylo doručeno. Jednou jedinkrát mi zpětně napsali, že mi to musí zrušit, a to u balíčku reálií Porsche. Takže se domnívám, že pokud o něco opravdu člověk stojí, TLC není tím, kdo by mu stál v cestě.

A vlastně ne, ještě jednou mi něco odebrali z objednávky, ale například GWP, které se vázalo podmínkou nákupu v dané hodnotě cca 3000 Kč, a já tím, že mi zrušili položku dosáhl jenom na 500 Kč, mi ponechali. Takže vlastně opět plusový bod pro TLC :)

Colonel32

Citace od: Petronel kdy 24.11.2025, 21:08:46Sny o hradu se rozplynuly a jsem už pomalu smířen s tím, že už ho nikdy nezískám.

To zní jak já v 90. letech nad starými katalogy. Ale tehdy nebyl internet. Uniká mi nějaká forma nadsázky, nebo z nějakého důvodu naprosto bystostně odmítáš možnost koupit ten set z druhé ruky?