Speed Champions 2026

Založil Anatyt, 14.10.2025, 18:28:50

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Anatyt

Snáď prvý oficiálny set na rok 2026? ;) Vyzerá to podstatne lepšie, než IDEAS z roku 2013.

https://brickset.com/article/125772/lego-speed-champions-back-to-the-future-delorean-official-images!

Anatyt

...a Formula 1 z filmu Formula 1. ;) (tak už aj Brad Pitt má svoju Lego figúrku)

https://brickset.com/article/126447/lego-speed-champions-apxgp-formula-1-car-revealed!

Anatyt

Robbed

WEDGE TILES !!!!!! omg, konečně, teď už jen chybí 2x3, 2x4...

otaznik

Citace od: Robbed kdy 20.11.2025, 14:09:27WEDGE TILES !!!!!! omg, konečně, teď už jen chybí 2x3, 2x4...
Mně by se líbily zkosené tiles 1 x 1, ale nevím, jak by na tom studu držely. :-)

milanv

Citace od: Robbed kdy 20.11.2025, 14:09:27WEDGE TILES !!!!!! omg, konečně, teď už jen chybí 2x3, 2x4...
A je jich tam rovnou šest čistě černých, jestli dobře koukám. (samolepky na ně nemusíš lepit). Na tak malý set je to dobrá "výtěžnost" :D
Pán na Žlutém hradě

Anatyt

V čom je ten diel taký mimoriadny? Veď rôzne skosené tajly už máme a toto je len ďalší do počtu. Alebo mi uniká niečo? :)

fulda

Citace od: Anatyt kdy 20.11.2025, 08:27:19Tie formule ich zjavne bavia. Som ani nevedel, že nejaká F1 akadémia existuje. ;)
Tak alespoň jsi si doplnil vzdělání. Já myslím, že to je pro genderovou vyrovnanost, protože F1 akademie je označení pro formule pro holky.
Za pravopisné chyby v této zprávě může moje učitelka češtiny.

Robbed

@milanv je tam i nejspíš jedna v růžové.

585560934_1356981323001379_3025499547694611309_n.jpg

@Anatyt mně se budou hodit prakticky na všechny modely, viz příloha.
Taky např. na stavbu města, kde jsou chodníky z tiles, tak teď se budou moct stavět i zatáčky a nepravoúhlé silnice bez komplikovaných SNOT technik.
Samozřejmě za předpokladu, že vydají i wedges 2x3 a 2x4, ale teď už o tom nepochybuju.

venator-wedges.jpg

Anatyt

Tak áno, na toto je to dobré. Len nechápem, že to nespravili už pre Enterprise. Tam sa to žiadalo snáď najviac. Takto má kopec studov na povrchu, ktorý si priam žiadal byť vyhladený. Ale ak tie tajly vyrobia, budú sa ľahko dať nahradiť tie vedže. ;D

Anatyt

Tak tieto sa podarili! Vidno, že idú stále viac do detailov, už sa to začína podobať na reálne modely. Tie figy sú tam úplne zbytočné. Ale chápem, že pre Lego nie. >:D

https://brickset.com/article/127516/more-2026-lego-speed-champions-sets-announced!

otaznik

Opravdu pěkná auta! Asi koupi některého z nich zvážím.

peter

No paráda, tak ve Ferrari máme 1x1 Double concave. Tak ještě 1x1 Double convex a bude to super.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

milanv

Citace od: peter kdy 03.12.2025, 08:41:28No paráda, tak ve Ferrari máme 1x1 Double concave. Tak ještě 1x1 Double convex a bude to super.
Díky, tomu říkám skvělý objev. Už se těším, až tento dílek bude ve více barvách. Např. jako ozdoby na fasádách to bude super, ale i na spoustu jiných věcí.

Jinak celkově ty nové modely sportovních aut jsou hodně zajímavé "kupky SNOTu" :) Nikdy jsem na autíčka nebyl, ale tohle si snad koupím pro ten požitek ze zajímavého stavění.
Pán na Žlutém hradě

Anatyt

To vážne??? ???  ::)

Anatyt

Citace od: peter kdy 03.12.2025, 08:41:28No paráda, tak ve Ferrari máme 1x1 Double concave. Tak ještě 1x1 Double convex a bude to super.

Je aj tá. Balázs ju pri niektorom z tých SC ukazoval myslím.