ICONS 2026

Založil Anatyt, 18.11.2025, 17:18:01

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Anatyt

Jesenná idylka v záhrade - celkom pekné. Toto by bolo fajn aj v minifig merítku.

https://brickset.com/article/126988/lego-gardens-of-the-world-continues-with-11372-autumn-cottage-garden!

milanv

Tak tohle pobavilo: tady designér otočil knoflíkem "romantičnost" krutě doprava :) Ale je to skvělé a "funguje to", je to scéna jak ze starého obrazu, kompozičně parádní, nápady pěkné. Jenom mě pobavilo, jak to dopadne, když se někdo za ten "knoflík doprava" fakt nestydí. Pak můžeme mít takovéto pěkné dílko. A za celkem normální cenu - z pohledu dnešních cen. Ne že by to bylo málo, ale v porovnání s akváriem...

Edit: opravuji, knoflíkem romantičnosti je otočeno tady ne úplně doprava, protože kam by pak točili tím knoflíkem u Japonské idylky? :)
Pán na Žlutém hradě

Drobuliatko

Ano, japonska idylka aj toto su ozaj romanticke sady! :D Pekne je to.  ;)

Anatyt

Stranger Things - celkom fajn sety.

Anatyt

Anatyt

milanv

Poučení z obchodní ulice: když zalijete kočku do sádry, musíte myši honit montážním klíčem ;)

Ale jinak je to teda zajímavý set. Nové dílky nevidím (pokud nepočítám potisk holuba), zato stavební techniky jsou tam zajímavé snad úplně na každém kousku!
Pán na Žlutém hradě

Borun

Škoda té fialové barvy torz uniforem a klobouku. Být to černá nebo červená mohla z toho být  pěkná armáda.

Colonel32

Citace od: milanv kdy 04.12.2025, 17:28:22Nové dílky nevidím (pokud nepočítám potisk holuba), zato stavební techniky jsou tam zajímavé snad úplně na každém kousku!

https://www.newelementary.com/2025/12/review-11371-shopping-street-from-lego.html

Co nové dílky. Ale staré dílky!

milanv

Citace od: Colonel32 kdy 04.12.2025, 18:18:47Co nové dílky. Ale staré dílky!
Toho jsem si nejdřív vůbec nevšiml, ale je to skvělá zpráva. Každý takový počin je vítaný!

Ale díky tvému odkazu jsem si ještě párkrát podrobněji prohlédl stavbu jako takovou a musím říct, že pro mě zůstává jako hlavní zážitek. Díky všem těm úhlům vypadá celkově živěji než jakákoli rovná fasáda, stavební triky na napojování zdí, na věžičce, na ozdobách fasád... Člověk může kouknout prakticky kamkoliv a hned má inspiraci.

Líbilo se mi už Náměstí, to se taky hodně snažilo - ale tam si dali příliš velký úkol, tak členitá sestava domů už by potřebovala větší plochu. I tak ale dělali designéři, co mohli... A tady, na obchodní ulici, je to podle mě ještě vyváženější a povedenější.
Pán na Žlutém hradě