LEGO World Utrecht 16-22.10.2025

Založil Chairudo, 13.11.2025, 17:33:14

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Chairudo

Opět jsem po letech měl možnost zúčastnit se Největší Lego výstavy v Evropě, pořádané Legem v Utrechtu NL ve výstavních halách na ploše kolem 100.000 m2

Akce byla opět omezená na cca 60 účastníků, tak jsem byl moc rád že jsem se mohl zúčastnit s mým menším 11 let starým kolem a novým strašidelným domem.
Akce trvá týden a letos poprvé jsem se rozhodl tam zůstat po celou dobu, dříve jsem tam byl jen první tři, nebo poslední 4 dny a i tak to uteklo celkem rychle.

Výstavu navštívilo ve víkendovou špičku i k 20.000 návštěvníkům denně a za celý týden to bylo určitě přes 100.000 lidí, potkal jsem i pár čechů  :)

Progam byl cca stejný jako když jsem tam byl naposled v 2019
Pohodové spaní v krásných chatkách, zajímavé jídlo a na Afol večeři s programem jsem byl s ještě jedním kolegou pověřen hodnocením mini legomasters stavěcí soutěže jejíž vítězové si odnesli asi tříkilovou tašku s mixem kostiček  :D

Zde je album s fotkami, bylo se opět na co dívat, spousta jidí s úžasnými nápady.
https://www.flickr.com/photos/87198490@N07/albums/72177720330288791

Postupně budu upravovat a nahrávat i pár videí z těch pro mě nej modelů  :)

Příští rok uvidíme, snad bude zase prostor se tam na podzim podívat  :)

BW6A6209.jpg
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr

Hacislav

Očividně jsi si tu akci užil.

Co jsou zač ty šikmé panely před modelem?

Lego World Utrecht 2025 by Chairudo, on Flickr
moje fotky Rajče a Flickr - pinterest

Borun

Ty velké modely(postavy) mají zapujčené od Lega ?

Chairudo

Citace od: Hacislav kdy 13.11.2025, 18:41:29Očividně jsi si tu akci užil.

Co jsou zač ty šikmé panely před modelem?

Lego World Utrecht 2025 by Chairudo, on Flickr

Jestli myslíš to zelené, tak to jsou skutečné Lego solární panely, myslím kolem 20 let staré z lego education setů.
Někdy před covidem je tam měli v herní zóně na tvorbu projektů pro návštěvníky a po výstavě to prostě rozdali afolum, týpek jich má asi 30😄
YouTube LEGO videa, Fotky z výstav na Flickr