(Vlastní) Trident

Založil gearcs, 14.09.2025, 22:43:44

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

gearcs

Už je to nějaký ten čas, co jsem něco naposled dokončil, takže tady je aktuální model. Je to trpasličí vodní pevnost na trojúhelníkové bazi. Tentokrát žádný terén, pouze kámen a dřevo. Vzhledem k mému tempu stavění tohle plánuju zachovat, abych už jako ostatní, mohl něco vozit na výstavy  :) )

Album: Trident na Flickru

šipka

Pecka, naprostá paráda, je na co koukat.  Byl jsem zvědav, kdy se zjeví nová stavba. Nutnost živé prohlídky  :o

Daniel

Vždy jsem Tvoje hrady miloval a neměl žádné výhrady - naprosto dokonalé!. Ale tady si dovolím kritizovat mistra z mistrů největších ;) . Chybí mi zde nějaké zasazení do terénu (nebo aspoň do vody - i když ani z té vody by asi nevylézal bez trošky terénu), takhle je to uříznutý (byť hezký) velký šedý hrad, vystupující z desky ;) .

poMOCník

Krása! Tolik nápadů a tolik úhlů na tak malém prostoru. Chci to vidět!

gearcs

Citace od: šipka kdy 15.09.2025, 14:42:06... Nutnost živé prohlídky  :o
Snažím se vyrovnat tvým konstantně velmi propracovaným MOCům  :)
Citace od: Daniel kdy 15.09.2025, 15:33:24... Chybí mi zde nějaké zasazení do terénu (nebo aspoň do vody - i když ani z té vody by asi nevylézal bez trošky terénu), takhle je to uříznutý (byť hezký) velký šedý hrad, vystupující z desky ;) .
Díky za kompliment  :)  A ano, máš pravdu. A souvisí to s tím, že při stavbě terénu Starého Dubu jsem u toho mentálně skoro vykrvácel, tak hrozně mě to nebavilo. Takže jsem si řekl, tentokrát žádný terén, zkusím nějakou vodní platformu se třemi věžičkami a stromem uprostřed. No a pak jsem to pořád hnal výš a výš, až to dopadlo takhle. A strom musel ustoupit výběhu pro králíka uprostřed  :)
Časem chci dodělat tu vodu a okraj šestiúhelníkové baze z kostek, aby to vypadalo hezky. Chtěl jsem stihnout výstavu v Milovicích, tak už na vodu nestihlo dojít.

Citace od: poMOCník kdy 15.09.2025, 21:32:49Krása! Tolik nápadů a tolik úhlů na tak malém prostoru. Chci to vidět!
Díky, však uvidíš. Rozhodně mám v plánu to někam vzít, mám vyrobenou i přepravní bednu pro snadný transport.