shop.lego.com

Založil Darth, 04.05.2012, 00:20:09

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 11 Hosté prohlíží toto téma.

MLT

Colonel32

Citace od: MLT kdy 01.04.2024, 18:26:08píší, že při nákupu nad 2600,- .... ale nejde to, jde to až od 3600,- :-(

Lamoidi...

https://brickset.com/article/107738/micro-ninjago-docks-now-available

Jinak druhé microscale Ninjago město už je taky nahozené a taky za VIP body

juggleman

Ahoj všichni AFOLové, prosím vás, tento rok mi nepřišla ani jedna pozvánka na AFOL den, tedy den se slevou 15% v LEGO store Chodov. Naposledy jsem dostal pozvánku na 16.12.2023. Přišla někomu z vás? Pokud ano, můžete sem napsat, kdy bude další AFOL den?
Děkuji, zdraví Tom

Colonel32

https://www.lego.com/cs-cz/product/lego-dungeons-dragons-mimic-dice-box-5008325

Znovu nabízejí Mimic Box k nákupu DaD. Že bychom se dočkali i druhé várky Fellbeastů?

otaznik

Citace od: Colonel32 kdy 23.07.2024, 17:23:40https://www.lego.com/cs-cz/product/lego-dungeons-dragons-mimic-dice-box-5008325

Znovu nabízejí Mimic Box k nákupu DaD. Že bychom se dočkali i druhé várky Fellbeastů?
To je docela zajímavé. Když mi dorazil Mimic z první várky řádně pomačkaný, tak mi bylo řečeno, že už jsou všechny pryč a žádné další už (nikdy) nebudou...

Frco

Kup si to teraz a vrat naspat aj spolu s tym pomackanym. Ostane ti novy. Tiez to tak idem spravit  :D
Moj mimic mi prisiel totalne zdevastovany. Lebo celkovo tieto "zlte" GWPcka maju velmi slabu krabicku a lahko sa poskodia.

Colonel32

https://www.lego.com/cs-cz/product/alien-planet-habitat-40716

Přijde mi, že tohle už má smysl zmínit (je to exkluzivní set TLC, takže se běžně nenabízel za "eshopové ceny"), a přitom je to docela zajímavý zdroj extravagantní flóry.

Brzy bude vyřazeno
- 30%
Mimozemšťani na planetě
379,00 Kč 265,30 Kč

Colonel32

https://www.lego.com/cs-cz/product/books-are-my-passion-40698

Knihomol
K nákupům za alespoň 3 100 Kč, kromě předobjednávek. Pouze do vyčerpání zásob.*
Akce končí 11.11.24

A zbývají necelé dva dny do konce objednávek pro Bricklink designer Program v3
https://www.bricklink.com/v3/designer-program/series-3/main.page

Colonel32

https://www.lego.com/cs-cz/product/entrance-gate-5009005

Vstupní brána
Kup si sadu 21353 LEGO® Ideas Botanická zahrada a získej sadu 5009005 LEGO® Vstupní brána. Pouze do vyčerpání zásob.*
Pouze pro LEGO® Insiders
Akce končí 07.11.24

https://www.lego.com/cs-cz/product/cerebro-5009015

Cerebro
Kup si sadu 76294 LEGO® | Marvel X-Men: Sídlo X-Mansion a získej sadu 5009015 LEGO® | Marvel Cerebro
Pouze pro LEGO® Insiders
Akce končí 07.11.24

Anatyt

Dva nové GWP na Black Friday!

Anatyt

Zaujímavé je, že na Barracude je hneď niekoľko rozdielov na obrázku a poskladanom modeli. ;)

ditetemnaporad

Citace od: Anatyt kdy 08.11.2024, 10:17:20Zaujímavé je, že na Barracude je hneď niekoľko rozdielov na obrázku a poskladanom modeli. ;)

A také asi mají přebytek hnědých kostech, protože ve třech posledních odměnách to jimi překypuje.

Anatyt

Neboli hnedé práve tie, čo sa najviac lámali? 8)

Drobuliatko

Ahojte! Robim nieco zle, alebo zmizli zlavove kupony za nazbierane body? :O

ditetemnaporad

Citace od: Drobuliatko kdy 14.11.2024, 13:13:13Ahojte! Robim nieco zle, alebo zmizli zlavove kupony za nazbierane body? :O

Ahoj, na ofiko shopu jsem chvíli nebyl, ale teď koukám, že se změnila vizáž i částečně systém. Slevové kódy jsou nyní dostupné přímo v košíku objednávky napravo - Tvé body LEGO® Insiders - Použít nyní. Jestli si dobře pamatuji, dříve jsem četl, že výhodou by mělo být přesné určení požadované slevy. Tedy nikoliv násobky 125 Kč.

Drobuliatko

Ahaaa, takto je to teraz! :) Tak toto je lepsie. Vdaka! ;)

Anatyt

Nové GWPčka!

STARHAWK

Citace od: ditetemnaporad kdy 14.11.2024, 13:34:31Ahoj, na ofiko shopu jsem chvíli nebyl, ale teď koukám, že se změnila vizáž i částečně systém. Slevové kódy jsou nyní dostupné přímo v košíku objednávky napravo - Tvé body LEGO® Insiders - Použít nyní. Jestli si dobře pamatuji, dříve jsem četl, že výhodou by mělo být přesné určení požadované slevy. Tedy nikoliv násobky 125 Kč.

No jo, ale teraz si to nemozem rozlozit, ze miniem iba cast na tento nakup a ostatne si odlozim na neskorsie sety.
Vyhoda je, ze nemusim dosahovat tie nasobky. Na jednej strane skenovanie prave sluzilo na dosiahnutie nejakej hranice a preto som to robil, na strane druhej par centov dole dostanete za naskenovanie hned v zlave.

Je to take dvojsecne. Mohli nechat urcitu kombinaciu - urci si kolko bodov chces minut a kolko nechat.

UPDATE:
Uz som ten novy system vyskusal a je lepsi. Da sa presne urcit kolko bodov chcem minut a kolko odlozit. Teraz sa to skenovanie oplati viacej lebo kazdy naskenovany set da malu zlavu.

Tak konecne aj nieco nove je naozaj lepsie ako to predosle.

Colonel32

Nové odměny za body na SH.

XPete-1

Sada za 2400 b. s 10 kusy (Neo)Classic Space minifigů?  :o

https://www.bricklink.com/v2/catalog/catalogitem.page?S=5008897-1#T=P

STARHAWK

Tie 75% zlavnene 5eur kupony bola vazne traparna. Akoze MALL nema problem rozdat vsetkym zakaznikom 10e zlavu na nakup za viac ako 40e a este im poslat aj katalog zadarmo do schranky.

A tu ma LEGO problem dat cca 11e zlavu pre par ludi ???

Tento Black Friday bol vazne zly.

Anatyt

Čo tam po zľavách - Lego shop dnes nedokáže zľavami konkurovať kadejakým Amazonom, Alzam a pod. a asi to ani nie je ich ambícia. Ale že GWP loďka bola "vypredaná" v priebehu 2 hodín, to nas*alo dosť ľudí vo svete! ;D Na BL už ide za pekné sumy a ani ich tam nie je veľa.

Pool

Citace od: Anatyt kdy 30.11.2024, 14:53:24Čo tam po zľavách - Lego shop dnes nedokáže zľavami konkurovať kadejakým Amazonom, Alzam a pod. a asi to ani nie je ich cieľ. Ale že GWP loďka bola "vypredaná" v priebehu 2 hodín, to nas*alo dosť ľudí vo svete! ;D Na BL už ide za pekné sumy a ani ich tam nie je veľa.

To máš pravdu, že nedokážou slevami konkurovat normálních obchodům a že to není jejich cíl. Ale o to ani nejde, kromě toho, že GWP mají hned fuč a stejně tak ten slevový kupon je jen lákadlo a vybralo ho pár lidí, tak hlavně tam mají ve slevě celkově pár druhů stavebnic. Takže souhlasím se StarHawk, je to čím dál větší zoufalost ten Lego shop. Sám jsem tam nakupoval dříve pravidelně, ale teď je to totální zoufalost. Asi mají dost zákazníků, že to jde tak z kopce s tím Lego shopem  :( .

milanv

Já myslím, že jsou v TLG velmi, velmi mazaní. Každý výrobce má velkoobchodní ceny, aby byla marže ještě pro obchodníky. A oni dokáží udělat takovéto marketingové akce, kde de facto (ačkoliv to nepřiznají) velkoobchodníkům nebo minimálně přeprodejcům prodávají za koncové maloobchodní ceny. Ať už přímo nebo nepřímo (dárek "zdarma" za to, že za maloobchodní ceny koupíš jiné sety). A to za ceny, které jsou ještě o dost vyšší než v jiných obchodech.

Jo, je to hnusné vůči skutečným zákazníkům, kteří na ty marketingové sliby taky naletí a marně čekají virtuální fronty. Ale ekonomicky to pro TLG musí být výtečné. Fakt mazané...
Pán na Žlutém hradě

fanda

Abych trochu zlepšil náladu, tak musím TLG jednou také pochválit.

Už nekolik let jsem nekoupil pro sebe ani jeden set od nikoho, a přimo od TLG ani jeden set pro příbuzné. Kupuju v TLG jen kostky pro sebe a sety pro příbuzné u obchodníků.

Co mi jediné na TLG vadí, jsou křehké kostky v několika barvách.

Ceny mi nevadí - asi jsou správné, když to zákazníci akceptují. Pořád to někteří nechápou.

Ale abych konečně pochválil, tak ten program na objednávání kostek se OHROMNĚ zlepšil. Až ještě přesunou VŠECHNY kostky do Polska (doufám..., protože Dánové jsou asi už moc zhýčkaní a líní), tak to bude dokonalé. Přišlo mi z Polska několik set lotů cca do týdne a s jedinou chybou - jedna kostka přebývala.

Takže celkově chválím TLG a komu se to nelíbí, ať tam nenakupuje. A to jsem jedním z těch zločinců, co kupují stále více různých kostek z různých důvodu v Ćíně. A přesto miluju LEGO :-)

Colonel32

yoshimaka

Ahoj. Nezměnilo se něco na lego shopu? Zdá se, že zrušili kategorii "nejprodávanější" a "běžné" u PaB.

Musím se však podělit o jednu neblahou zkušenost: Po dlouhých letech spokojenosti došlo i na moji maličkost a zažil jsem situaci známou spíše z třetiřadých až fejkových eshopů.

Začátkem října 2024 jsem objednával PaB z obou kategorií na doplnění perníkového projektu. Nejprodávanější kostky dorazily cca za týden. Na ty běžné vím, že nemám spěchat, do listopadu, říkal jsem si, času dost, beztak ještě nemám modul u sebe. V první půlce prosince jsem byl už trochu nervózní, ale měl jsem spoustu práce a znovu ještě objednal další díly. Situace s opakovala. Začátkem roku 2025 jsem se díval na stav objednávky: Běžné kostky z PaB z říjnové objednávky byly zrušeny a svítila mi tam nově vytvořená objednávka s tím chybějícím obsahem. Kostky z PaB z prosincové objednávky se tvářily stále jako objednány a na skladě. Tak jsem volal na zákaznickou linku. Čekal jsem 13 minut pohodové muziky. Poté, co jsem popsal svůj problém mi bylo řečeno že:
* měli přes konec roku nějakou změnu skladového systému - ok, může být, ale i tak jsem měl dostat říjnovou objednávku nejpozději koncem listopadu dle jejich standardů.
* kostky dostanu až poté, co vyřídí tzv: "chybějící kostky" - neboli reklamace ze zakoupených setů, kde něco chybí (komu se to už stalo?)
* I kdybych si ty kostky objednal hned teď, stejně je do března nedostanu (WTF?)
* Krom toho, že se na té lince neustále omlouval, jak kdyby to způsobil onen operátor sám, tak mi nedokázal říci, kdy objednávku dostanu (snad tento rok???)
* Informační e-mail o změně stavu objednávky nedorazil, protože asi někdo zapomněl...

Operátor se mi snažil několikrát naznačit, že bych měl zkusit objednat díly někde jinde - pro zajímavost - kdybych objednával na bricklinku, tak by mě to sice stálo ranec, ale asi bych to prosince měl.

Závěrem:
* dostal jsem bolestné ve formě několika bodů do insiders programu a doporuční, že mám být trpělivý, případně zkusit kamenný Lego shop (některé díly jsou dost specifické, pochybuji, že je tam budou mít)
* změnil jsem vizuál projektu a dodělávám v jiných barvách a rozložení
* dostal jsem oficiální omluvný e-mail (v eng)
* jsem rozčarován ze změny kvality služeb TLC

Závěrem chci dodat, že doposud jsem měl velmi dobré zkušenosti navzdory občasné nekvalitě produktů (viz praskání kostek) a i jiné reklamace v minulosti byly vyřešeny relativně rychle a uspokojivě. Nevím, jestli TLC roste tak, že nemá už další kapacity nebo jim chybí kvalitní lidé. Jsem jediný s touto zkušeností?
Lust och fägring stor

fanda

Citace od: yoshimaka kdy 30.01.2025, 18:07:24Ahoj. Nezměnilo se něco na lego shopu? Zdá se, že zrušili kategorii "nejprodávanější" a "běžné" u PaB.

Musím se však podělit o jednu neblahou zkušenost: Po dlouhých letech spokojenosti došlo i na moji maličkost a zažil jsem situaci známou spíše z třetiřadých až fejkových eshopů.

Začátkem října 2024 jsem objednával PaB z obou kategorií na doplnění perníkového projektu. Nejprodávanější kostky dorazily cca za týden. Na ty běžné vím, že nemám spěchat, do listopadu, říkal jsem si, času dost, beztak ještě nemám modul u sebe. V první půlce prosince jsem byl už trochu nervózní, ale měl jsem spoustu práce a znovu ještě objednal další díly. Situace s opakovala. Začátkem roku 2025 jsem se díval na stav objednávky: Běžné kostky z PaB z říjnové objednávky byly zrušeny a svítila mi tam nově vytvořená objednávka s tím chybějícím obsahem. Kostky z PaB z prosincové objednávky se tvářily stále jako objednány a na skladě. Tak jsem volal na zákaznickou linku. Čekal jsem 13 minut pohodové muziky. Poté, co jsem popsal svůj problém mi bylo řečeno že:
* měli přes konec roku nějakou změnu skladového systému - ok, může být, ale i tak jsem měl dostat říjnovou objednávku nejpozději koncem listopadu dle jejich standardů.
* kostky dostanu až poté, co vyřídí tzv: "chybějící kostky" - neboli reklamace ze zakoupených setů, kde něco chybí (komu se to už stalo?)
* I kdybych si ty kostky objednal hned teď, stejně je do března nedostanu (WTF?)
* Krom toho, že se na té lince neustále omlouval, jak kdyby to způsobil onen operátor sám, tak mi nedokázal říci, kdy objednávku dostanu (snad tento rok???)
* Informační e-mail o změně stavu objednávky nedorazil, protože asi někdo zapomněl...

Operátor se mi snažil několikrát naznačit, že bych měl zkusit objednat díly někde jinde - pro zajímavost - kdybych objednával na bricklinku, tak by mě to sice stálo ranec, ale asi bych to prosince měl.

Závěrem:
* dostal jsem bolestné ve formě několika bodů do insiders programu a doporuční, že mám být trpělivý, případně zkusit kamenný Lego shop (některé díly jsou dost specifické, pochybuji, že je tam budou mít)
* změnil jsem vizuál projektu a dodělávám v jiných barvách a rozložení
* dostal jsem oficiální omluvný e-mail (v eng)
* jsem rozčarován ze změny kvality služeb TLC

Závěrem chci dodat, že doposud jsem měl velmi dobré zkušenosti navzdory občasné nekvalitě produktů (viz praskání kostek) a i jiné reklamace v minulosti byly vyřešeny relativně rychle a uspokojivě. Nevím, jestli TLC roste tak, že nemá už další kapacity nebo jim chybí kvalitní lidé. Jsem jediný s touto zkušeností?

To jsi se chlape zrejme trefil do doby, kdy stehovali kostky z Danska do Polska a tim se jim vytvoril bordel v nekolika systemech pocitacovych i fyzickych.

Ja jsem objednaval pred tou revoluci (tedy jeste z Danska i Polska - coz byl pro me docela logisticky problem) i po ni (to uz byly vsechny kostky v Polsku). A musim pochvalit TLG - objednano 23.1.2025  a dnes mi hlasili, ze to prijde zitra 31.1.2025. Doufam, ze cca 100 lotu bez chyb. :) :)

sharkabrick

Ahoj,
Podám vysvětlení i že na to nejsi sám.
Veškeré PaB díly už budou chodit z Polska. Nebudou se dělit na 2 sorty, všechny budou stejně rychle dostupné. Teď se kostky převážejí z Dánska do Polska a proto ten chaos.
I já brala dílky v říjnu, minulý týden jsem volala na infolinku že druhá část objednávky nedorazila, ale mají ji na skladě.
Paní mi vše vysvětlila, omluvila se a jako omluvu mi ty dilky objednala znovu (jako by mi chyběli v setech). Tím pádem budu mít díly 2x a prý se mám nechat překvapit co z toho dorazí dřív 🫣😁 no věřme že to brzy bude fungovat už bezproblemově. Včera se mi za zatím nezaslané díly peníze strhly, tudíž snad už i odešlou...

april.lix

Citace od: sharkabrick kdy 30.01.2025, 18:49:56Ahoj,
Podám vysvětlení i že na to nejsi sám.
Veškeré PaB díly už budou chodit z Polska. Nebudou se dělit na 2 sorty, všechny budou stejně rychle dostupné. Teď se kostky převážejí z Dánska do Polska a proto ten chaos.
I já brala dílky v říjnu, minulý týden jsem volala na infolinku že druhá část objednávky nedorazila, ale mají ji na skladě.
Paní mi vše vysvětlila, omluvila se a jako omluvu mi ty dilky objednala znovu (jako by mi chyběli v setech). Tím pádem budu mít díly 2x a prý se mám nechat překvapit co z toho dorazí dřív 🫣😁 no věřme že to brzy bude fungovat už bezproblemově. Včera se mi za zatím nezaslané díly peníze strhly, tudíž snad už i odešlou...

...zaplať Bůh, že to budou posílat už jenom z Polska- do týdne je to doma.
Z Dánska to šlo do Německa a pak Deutsche post předala České poště (🙉) a za
měsíc to bylo, bez oznámení, ve schránce.
Nebo taky přes plot hozený na zahradě.
Ale dorazilo vždy vše 👌.