Výpadek či konec Brickshelfu?

Založil Jonas, 15.07.2007, 06:52:30

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Šejmus

Citace od: fuli kdy 28.08.2007, 13:32:29
Nerad otevírám staré téma, ale od včerejšího večera se nemůžu připojit na brickshelf, nefunguje ani maj.com
nejsi v tom sám... Vypadá to že bude mít nějaké technické problémy
Fool of a Took!

Togaran

No, nemohu dělat nic jiného než potvrdit :(
Během dnešja se mi taky nepovedlo připojit. Snad jen chvilkový výpadek.
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

tazzy

Brickshelf i Maj už opět jedou ;)

Šejmus

S brickshelfem to vypadá nějak divně... právě teď se zase nemůžu připojit, to už je kolikátá chyba za
  poslední měsíc.  :-\

EDIT- 18:16 - tak nejméně po čtyřhodinové chybě už zase jede... nějak se mi to nelíbí

EDIT-2.9.2007 10:55 - BS A MAJ maj zase problémy začíná to vypadat pěkně nespolehlivě, nemáte někdo nějaké zprávy o tom, co se děje?
Fool of a Took!

Togaran

Na brickshelf se teď můžu normálně připojit, ale nemůžu vytvořit novou podsložku ani uploadovat obrázky :( co se s tim děje?

Petrjr

Citace od: Togaran kdy 03.09.2007, 10:50:44
Na brickshelf se teď můžu normálně připojit, ale nemůžu vytvořit novou podsložku ani uploadovat obrázky :( co se s tim děje?

Už by to mělo jít:
www.brickshelf.com ... 2007-09-06: Server Problems are fixed, uploading has been reenabled.

Ondra

maeror

Kdyby končil, tak předpokládám, že to tam napíšou. Tudíž tipuji na výpadek (+ nějaká ztráta dat a obnovování ze záloh)...

MwK

Citace od: Ondra kdy 22.03.2009, 11:15:43
Výpadek či konec Brickshelfu  ??? ? http://www.brickshelf.com/
Vyhľadať ide,otvoriť už nie...zaujímavé... :P
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Robbed

'Gallery contains 2,731,807 files in 0 folders'

Asi nějaký problém se složkami, jednotlivé obrázky tam jsou (přímé odkazy na obrázky fungují).

Togaran

No snad se to nějak vzpamatuje, chtěl jsem dneska uploadovat, ale ne všechno znova  ;D

Ondra

Dnes je vše OK, nic se mi naštěstí neztratilo.

peter

Tak po delší době tu je asi další problém. Po kliknutí na jakoukoliv galerii se mi zobrazuje jen prázdné okno. Snad to chlapci brzo opraví :-\
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

stomcova

Citace od: peter kdy 28.07.2009, 07:21:30
Tak po delší době tu je asi další problém. Po kliknutí na jakoukoliv galerii se mi zobrazuje jen prázdné okno. Snad to chlapci brzo opraví :-\

Zdravím,
mám stejný problém jako Peter. Klik a prázdno...
Batman, forever...

Micho

Citace od: stomcova kdy 28.07.2009, 07:47:42

Zdravím,

Nejaké problémy so zobrazovaním som registroval už myslím predvčerom, potom to išlo. Určite to dajú do poriadku.  ;)

JardaL

Citace od: Micho kdy 28.07.2009, 07:51:28
Citace od: stomcova kdy 28.07.2009, 07:47:42

Zdravím,

Nejaké problémy so zobrazovaním som registroval už myslím predvčerom, potom to išlo. Určite to dajú do poriadku.  ;)
Děje se to v poslední době poměrně často. Alespoň já to registroval v průběhu posledních 4 týdnů několikrát. Většinou to nahodile nefunguje..
Příčinu neznám...
Piš holoubku piš, brzo zcepeníš.

MwK

Popri Vás je to už skoro spam, ale musím sa pridať pretože som si takisto všimol že sa to deje v nepravidelných intervaloch najmenej posledné dva týždne ...
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

peter

Tak nám asi opět zlobí BS. Web se sice načte ale po kliku na jakoukoliv galerii se jen ukáže [Empty].
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Jujko

Myslel som, že som v tom sám, a chyba je u mňa, ale vidím, že to je takmer "normálna" vec. No hádam to skoro bude v normále...

Luky1987

Tak dnes to vypadá, že se jim servery zase rozběhli, zrovna včera jsem koukal po nějaké inspiraci, a nic ;)

Robbed

Tak to vypadá na definitivní konec Brickshelfu

Citace!! NOTICE !!
Notice: Brickshelf.com will be disabled on or about 3/1/2025. This applies to all brickshelf domains including .com, .info, .me, .net, .org, .us.

The owner of Brickshelf, Kevin Loch, passed away. The Kevin M Loch Estate will be shutting down Kevin's websites in the near future. Inquiries for purchasing brickshelf may be sent to support@brickshelf.com.

Click this link to continue on to brickshelf.com

milanv

Díky za zprávu, a hlavně včas. Asi si zazálohuju některé pro mě osobně cenné historické galerie.

V každém případě je to ale moc smutné. Jak co se stalo, tak že to nikomu nepředají.
Pán na Žlutém hradě