Marvel 2025

Založil Anatyt, 30.11.2024, 01:00:14

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Anatyt

milanv

Pamatujete taky, jak TLG v rámci svých pravidel ohledně stavebních technik zakazovala dávání trans dílů do sebe, že mají tendenci se "spéct" a už pak nejdou rozpojit? Změnilo se v tom něco, když vidím ten vyskladaný vodomet či co to je v setu 76314? Nové materiály? Odkdy? Jsou teda bezpečné trans díly? A jak se poznají?
Pán na Žlutém hradě

peter

Citace od: milanv kdy 30.11.2024, 01:20:16Pamatujete taky, jak TLG v rámci svých pravidel ohledně stavebních technik zakazovala dávání trans dílů do sebe, že mají tendenci se "spéct" a už pak nejdou rozpojit?

Tohle se opravdu někde psalo? O ničem takovém opravdu nevím. Děkuji za info.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

milanv

Citace od: peter kdy 09.12.2024, 11:16:16
Citace od: milanv kdy 30.11.2024, 01:20:16Pamatujete taky, jak TLG v rámci svých pravidel ohledně stavebních technik zakazovala dávání trans dílů do sebe, že mají tendenci se "spéct" a už pak nejdou rozpojit?

Tohle se opravdu někde psalo? O ničem takovém opravdu nevím. Děkuji za info.
@peter: našel jsem ti to online: LEGO prezentace o zakázaných technikách, strana 19 a 20
Pán na Žlutém hradě

Mr. Cube

Citace od: milanv kdy 30.11.2024, 01:20:16Pamatujete taky, jak TLG v rámci svých pravidel ohledně stavebních technik zakazovala dávání trans dílů do sebe, že mají tendenci se "spéct" a už pak nejdou rozpojit? Změnilo se v tom něco, když vidím ten vyskladaný vodomet či co to je v setu 76314? Nové materiály? Odkdy? Jsou teda bezpečné trans díly? A jak se poznají?

Nevím, jestli se něco změnilo v jejich přístupu, ale tyhle "akční" dílky jsou ty novější z takového toho matnějšího trans materiálu (který nemám rád).

milanv

Citace od: Mr. Cube kdy 19.12.2024, 15:58:25Nevím, jestli se něco změnilo v jejich přístupu, ale tyhle "akční" dílky jsou ty novější z takového toho matnějšího trans materiálu (který nemám rád).
Díky, na to jsem se přesně ptal: jestli je nějaký nový materiál apod. Jsem to posledních pár let tolik nesledoval, pořád jsem to bral jako "materiál na stavbu svých modelů" a ujel mi informační vlak :)
Pán na Žlutém hradě

Anatyt