galerie u oškliváka - (cizí) různé modely

Založil Hacislav, 15.06.2014, 16:12:43

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Hacislav

Hemogoblin by Eero Okkonen, on Flickr

V legu vyšlo dost poměrně velkých modelů motorek, řada "oškliváků" na ně celkem pasují měřítkem jako jezdci...
moje fotky Rajče a Flickr - pinterest

poMOCník

Citace od: Hacislav kdy 21.10.2024, 22:36:57
Hemogoblin by Eero Okkonen, on Flickr

V legu vyšlo dost poměrně velkých modelů motorek, řada "oškliváků" na ně celkem pasují měřítkem jako jezdci...

Neskutečný, co tenhle člověk dokáže!

Víte někdo, co to má za dílky tahle potvora zboku na krku?

Mcmatus

Large Figure Shield, with Handle for ClipPearl Titanium922224623002Bricklink
Řekl bych že je to tohle, bylo to v Hero Factory.

Hacislav

Chief Ironscale by Jayfa, on Flickr

Proč jsem sem postnul zrovna toto?
Tato fotka MOCu byla v mém "zasobníku" delší dobu. Ale až nyní jsem dohledal autora a odkaz na jeho pordfolio. Jeho Flickr je fakt nadupanej, libovolný z jeho  MOCu by si tady neutrh ostudu.
Doporučuji klikat jen osobám s dostatkem volného času a silnou vůlí. Nestěžujte si, že jsem vás nevaroval...

milanv

Citace od: Hacislav kdy 27.10.2024, 12:01:46Jeho Flickr je fakt nadupanej, libovolný z jeho  MOCu by si tady neutrh ostudu.
Génius. Ten člověk je prostě génius. Uspěl jsem v hodu proti pasti na vůli a uložím si odkaz do záložky, cca 10 fotek zatím stačí. Už tak je jasné, že tohle je studijní materiál na hodně dlouhé zimní večery. Díky za odkaz!
Pán na Žlutém hradě

Hacislav

Dneska mě napadlo, jak dlouho vlastně existuje tato Oškliváčí galerie ???
No je tu už 10 let !!! 
Desáté výročí měla letos v červnu. Ooops
Lepší oslavit pozdě, nežli nikdy.

Při té příležitosti jsem si prošel celé vlákno.
Obnovil nebo nahradil pár fotek, které se již nezobrazovali.
A přitom se mi stala drobná "nehoda". (tu vám popíšu později)

Protože galerie u oškliváka je taková "vlajková loď" galeriových vláken které spamuji.
Její výročí jsem se rozhodl oslavit tím, že v rámci "kolečka" příspěvku do ostatních galeriových vláken  pošlu jeden tématický post + jeden "oškliváčí".

Ale abych jen nežvanil, tady jeden obrázek:

Christmas Gremlin by Karf Oohlu Lite, on Flickr

Hacislav

Kung the Lich Ape by Karf Oohlu Lite, on Flickr

Teď k té drobné "nehodě".
Jak jsem procházel oškliváčí galerii. Všiml jsem si, že se nezobrazuje jedna fotka od Karf Oohlu Lite
Tak jsem si řekl, že tu fotku nahradím něčím od tohoto autora...
...sežralo mi to hodinu života!

Ten autor je v pravdě geniálně kreativní. Líbí se mi jeho "neúcta" k jakémukoli  Lego tématu. Bezostišně kombinuje jakákoli témata, ty překroutí svým svérázným kreslounsko karikatůrním stylem. A to vše v jednoduché zkratce. Vezme a spojí pár (nespojitelných) dílků a ještě k tomu do toho vdechne mikro příběh...

Takže na jeho portfólio klikat jen po zralé úvaze.
Nefňukejte, že jsem vás nevaroval.
Ano mluvím zejmena o tobě @milanv

Photo Frames by -Disty-, on Flickr

poMOCník

Citace od: Hacislav kdy 28.10.2024, 13:39:02...

Ten autor je v pravdě geniálně kreativní. Líbí se mi jeho "neúcta" k jakémukoli  Lego tématu. Bezostišně kombinuje jakákoli témata, ty překroutí svým svérázným kreslounsko karikatůrním stylem. A to vše v jednoduché zkratce. Vezme a spojí pár (nespojitelných) dílků a ještě k tomu do toho vdechne mikro příběh...

Takže na jeho portfóli klikat jen po zrálé úvaze.
Nefňukejte, že jsem vás nevaroval.
Ano mluvím zejmena o tobě @milanv
...

néé, tohle mě zabije! A to jsem myslel, že jsem vůči doomscrollingu odolný.

Foton

Citace od: Hacislav kdy 28.10.2024, 13:25:11Protože galerie u oškliváka je taková "vlajková loď" galeriových vláken které spamuji.

Jen spamuj, tohle vlákno je fakt libová šunka.
Kdo chce hledá způsoby, kdo nechce hledá důvody.

Hacislav

Citace od: Foton kdy 29.10.2024, 11:26:58Jen spamuj, tohle vlákno je fakt libová šunka.

No dobře, slavit výročí by se mělo především tady.

Tak tady jeden "ošklivák" dodatečně za úterý.

The Royal Vizier by alex_ mocs, on Flickr

Hacislav

Hacislav

More Bohrok by Magmafrost13, on Flickr

Pro dnešek nějaký roztomiloušký oškliváčky...

Hacislav

Hacislav

Draconis Gypaetus by Jayfa, on Flickr

Hacislav

Hacislav

Its the Wolf Man by Magmafrost13, on Flickr

Variaci na toto téma jsme tu již měli.
Ale co, opakování je matka moudrosti a dcera sklerózy...

Hacislav

Hacislav

Hacislav

Lego bionicle  BONE LORD by RAY LI, on Flickr

Neodolal jsem a poslal dalšího oškliváka od Ray, na flickru má jen samé Oškliváky, ale nejen že jsou dobře postavený, ale jsou taky výborně vyfocený...

Hacislav

fountain of blood in the shape of a girl 1 by timofey_tkachev, on Flickr

Nemá na sobě mnoho blejonikl dílků, ale jsou dobře investované...

milanv

Neodolám a přispěju taky. Tohle mě fakt pobavilo, vzniklo to v rámci soutěže o zajímavé použití daných dílků. Najdete ho i bez koukání do vysvětlujícího textu? Já se musel nechat podat, přiznávám, o to víc mě to pobavilo. A nejen to, modré brusle apod...

Badlands Dragon by woomy world, on Flickr
Pán na Žlutém hradě

Hacislav

milanv

Při snaze nedívat se pořád na ta vyhřezlá střeva se přimlouvám zase za modely, kdy se z oškliváčích dílů staví věci pěkné :)
Pán na Žlutém hradě

Hacislav

Citace od: milanv kdy 08.12.2024, 12:58:33Při snaze nedívat se pořád na ta vyhřezlá střeva se přimlouvám zase za modely, kdy se z oškliváčích dílů staví věci pěkné :)

Tady je to galerie u oškliváka, nikdy tady nebudou jen pěknostavby, vždycky tady budou i nějaké "ošklivé" stavby, jen se budu snažit, aby byli kvalitně postavené...

Ale je jeden způsob jakým můžete zaručeně ovlivnit procentní vyvážení toho co tu je a zároveň se vám opravdu líbí, prostě najděte na netu co se líbí Vám a pošlete to sem. Když budou na stavbu použitý "blejonikl" dílky tak to sem patří!
Ocením, když to bude i s názvem MOC a autorem, ideálně s odkazem na portfolio autora, ať ten kdo má zájem, má kam jít se mrknout pro nášup...

Ale dost bylo plků:

A Song of Ice and Fire (02) by Sean and Steph Mayo, on Flickr

milanv

Já myslel ty překvapivé stavby z oškliváčích dílů, ale překvapivě krásné, jako ten drak, včela apod. Rád sem také opět příspěju, ale aby si někdo nemyslel, že mám u tebe protekci, když jsem kromě tebe jediný :D

Tyto by Jayfa, on Flickr
Pán na Žlutém hradě

poMOCník

To mi připomnělo tyhle modely, které byly letos vystavené v Lego House
(autora bohužel zaznamenaného nemám)

20240927_122057.jpg

20240927_122037.jpg

milanv

Tak to je pecka... Nejdřív ve všeobecném pohledu a pak při bližším na jednotlivá vtipná použití nečekaných dílů. A to pomíjím fakt, že vnitřní konstrukce na některá uchycení v daném úhlu ve zbývajícím mikroprostoru mi fakt není jasná :)
Pán na Žlutém hradě

poMOCník

Také jsem tam stál pěkně dlouho a několikrát se vracel. Tahle výstavka v horním patře je moje nejoblíbenější.

Tady ještě jeden model ze stejného místa:
20240927_113440.jpg

20240927_113451.jpg

Hacislav

Citace od: poMOCník kdy 11.12.2024, 10:17:08Také jsem tam stál pěkně dlouho a několikrát se vracel. Tahle výstavka v horním patře je moje nejoblíbenější.

Tady ještě jeden model ze stejného místa:
20240927_113440.jpg

Ta postava se jmenuje Talos a autorem je
Citace od: Hacislav kdy 13.07.2024, 22:52:29Talos & Guards-2 by Andrew Steele
Dokonce jsem ho v minulosti i sem do vlákna postoval.  ;)

A sovička:

The Wizard's Emissary by woomy world, on Flickr

Což je současně autorem toho Modrého "bruslo" dráčka kterého nám sem poslal @milanv

milanv

Citace od: Hacislav kdy 12.12.2024, 00:26:26Což je současně autorem toho Modrého "bruslo" dráčka kterého nám sem poslal @milanv
Díky, super doplnění informace - opravil jsem to ve svém příspěvku, aby to bylo i s odkazem na Flickr.
Pán na Žlutém hradě